- 6 Temmuz 2015
- 42
- 17
- 8
- 30
- Konu Sahibi muhendiskizimiz
Kızlar merhaba. Bende yaklaşık 1 yıldır saçlarımı uzatmaya çalışıyorum hala istediğim boya gelemedim. Bir buçuk yıl önce tam olarak küttü şimdi ise göğüslerimde ben belime kadar gelsin istiyorum. Katlı kesim olduğu için tabi önler daha kısa. Çoğu yöntemi denedim. Bunlar; dax, sinemaki kürü, lavanta kürü, soğan kürü, barcelino saç bakım yağı, çam terabentin gibi ama çoğunu düzenli ve istikrarlı kullanmadım bu yüzden de hep istediğim sonuca tam anlamıyla ulaşamadım bu yüzden bu günlüğü açmaya karar verdim. Hem yaptığım bakımları bir düzene oturtmak hem de diğer uzatmak isteyen arkadaşlara şevk vermek. Onlarında bana vericeği tavsiyelerle daha güzel sonuçlar alabileceğimi düşünüyorum.
Bugün bi saç bakım yağı aldım. Haftanın iki günü bakım yapmayı düşünüyorum. Haftanın bir günü bu saç bakım yağını uygulayacağım. Diğer gün ise badem yağı-çam terabentin uygulaması yapmayı düşünüyorum ama tam karar verebilmiş değilim. Bu konuda önerilere açığım yani
aldığım saç bakım yağı ise morfose marka 20 doğal yağ 5 mucizevi etki yazıyor ambalajında. Bunların haricinde duştan sonra sıvı saç kremi ve redist keratin saç serumunu kullanıyorum. Saçlarımın şuan ki boyutunun fotoğrafını yüklüyorum. İnşallah en kısa sürede hayalini kurduğumuz rapunzellere dönüşebilme dileğiyle