http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...-kpss/241923-kpss-kapsami-hakkinda-bilgi.html
canım en ayrıntılı bilgi burda..dikkatlice okursan çok güzel anlatılmış..
soru-cevap şeklinde...
kafana takılan sorulara cevap bulabilirsin sanırım..
coyness
sanırım bu seneki sınava sadece gy gk kısmına girebilirsiniz...
mühendislerin herhangi bir branştan soru çözmelerine gerek yok..
nadiren de olsa alım yapılabilir...
benim bildiğim girilebiliyor...
siz boşuna uğraşıyorsunuz ben doguda bi ildeyim burda 16000 dolar verenın hemen atamasını yapıyolar.kimle konuşsam aynı yöntemle giriyor memurluga.nasıl ödeyecegini soruyorum kredi ceker yine öderim 2 yılda bitiririm diyor şansınız bol olsun
bahsettiğiniz şey hiç etik değil ve burda ders çalışan umut bağlayan insanların umudunu kırıyorsunuz.
COCOSTARcım GULSİMA85 doğruyu söylüyor...torpil döndüğünü bilmeyen yok ki...torpil var demek değil,torpil yapmak etik değil bence...bildiğini paylaşmış..ki doruda söylemiş..bende çok duydum...bende ders çalışan ve umut bağlıyanlardanım ama torpil dönii diede bırakmadım kii çalışmayı.bu tepkiyi torpil yapanlara verelim canım..öptüm herkezia.s.
canım dediklerinde haklısın ama benim tepkim "boşuna uğraşıyorsunuz " lafına. bunu demek insanların şevkini kırmaktan başka bişey değil bence... yoksqa torpilin olduğunu herkes açıkça biliyor elbet...
siz boşuna uğraşıyorsunuz ben doguda bi ildeyim burda 16000 dolar verenın hemen atamasını yapıyolar.kimle konuşsam aynı yöntemle giriyor memurluga.nasıl ödeyecegini soruyorum kredi ceker yine öderim 2 yılda bitiririm diyor şansınız bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?