muhtemel doğum tarihi 23.09.2012 olanlar

lalaytn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
52
8
48
evet kızlar doğumumuza az kaldı hatta belki içimizden birileri doğum yaptı bile, ben hala bekleyenlerdenim..

6-7 aylık hamileyken erken doğum yapmaktan endişe ediyordum, şimdilerde de doğumun gecikmesinden.

ben de kasılmalar oluyor, magnezyumu içmeyi bıraktım, belki ondandır.
adet sancısına benzer sancılarım da oluyor ama düzenli değil günde 1-2 defa genelde geceleri hissediyorum.
yürüyüş vs yapmıyorum.

Sizler ne durumdasınız?

merhaba canım.benimde doğum tarihim 23 eylül fakat doktorum sezeryane olmam gerektiğini söyledi ve ben 12 eylül de doğum yapacağım .çok heyecanlıyım korkuyorum ameliyattan sigarada kullandığım için endişelerim var.hayırlısıyla bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım inşallah...

sağol canım iyi dileklerin için.doğuma gideceğim günün gecesi evde suyum gelmeye başladı doğuma girmeme 1 saat kala tamamen boşaldı suyum allahtan hastanedeydim doktorum bebeğimin karnımda kakasını yaptığını söyledi 3.5 kilo doğar dedikleri bebeğim 2700 doğdu hastaneden çıkana kadar 2500 kiloya düştü neyseki allaha şükür sağlıklı bir bebeğim oldu..şu anda vicdan azabı çekiyorum hemileyken sigara içtiğim için lütfen hamileyken sigara içmeyin.....

Allah analı babalı büyütsün, dilerim çok sağlıklı olur bebeğiniz, ancak hamileyken içmeye devam ettiğiniz sigara sizi rahatsız etmezken, doğduğunda nasıl bu kadar vicdan azabı çektiniz anlayamadım. Bende hamile kalmaya karar verdiğim an bebeğim için sigarayı bıraktım. Umarım sigara içmeye devam etmez ve bebeğinizin sağlığıyla daha fazla oynamazsınız...

Verdiğim idrardan sonra evde yemeğimi yerken telefondan aldığım "hayırlı olsun hamilesiniz" 'i duyduğum andan itibaren,ister fakir ol ister fukara yemeklerden sonra yak br cigara! alışkanlığıma rağmen,eşime baba oluyosun dedikten sonra çantama davranıp paketimi çöpe attım..

Şimdi 1,5 aylığız,emiyoruz,o minik kara gözleriyle bana baktıkça şükrediyorum ve Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu diyorum..Şöyle bi düşündüm de hamilelikte içseydim eğer,şmdi ona baktıkça kahrolurdum..Herşey beynimizde bitiyor,neresinden dönerseniz o kadar, kardır yanınıza..Çok saf çok temizler,yapmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…