Maske Tarifleri Muhteşem bembeyaz ve pürüzsüz bir cilt için..(Denenmiştir)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ossge_ossge

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
31
10
13
36
Kızlar cildim çok kurudur ve özellikle kış aylarına yaklaşınca bu kuruluk daha da artar.Normalde sorunsuz bir cildim vardır.Fakat son bir kaç aydır artık stresten cildimde sivilceler bile çıkmaya başladı üzerine kurulukta eklenince cildim çok bozuldu.Size çok basit bir tarif vereceğim.Muhteşem bir şekilde cildinize iyi gelecek.Tarifim şudur.
Zeytinyağı.Fakat bu marketteki olanlardan değil. Has zeytinyağı olacak.Akşam işten eve gelince yüzümdeki makyajımı tenizliyorum ve yüzümü yıkadıktan sonra zeytinyağını pamuğa damlatıp yüzüme sürüyorum.Bi 15-20 dakika kadar o şekilde bekletip Soğuk suyla durularken masaj yapıyorum cildime.Ve defne ve zeytinyağlı sabunla cildimi yıkıyorum.Sivilcemin çok yoğun olduğu bölgeye pişik kremi, ( bebekler için kullanılan pudralı pişik kremi)sürüp yatıyorum.Sabah kalktığımda inanamıycağım derecede beyaz ,nemli ve sivilcelerim sönmüş bir ciltle karşılaştım.Sizlerede faydası olur belki diye paylaşmak istedim.Yalnız yağlı ciltli arkadaşlarımın pek uygulamasını tavsiye etmiyorum.Çünkü yağlı cilde tekrar yağı yedirip bekletmek daha fazla yağlanmasına sebeb olabilir diye düşünüyorum..

ewet aslında zeytinyağı her derde deva.. sağlık olsun güzellik olsun herşeye kattığı bir güzellik var..

evett değerini bilmek lazım zeytinyağının ben bi ara cemil ipekçiden duymuştum her sabah içiyodum 1 kaşık...

Back
X