Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bundan yaklaşık 3 ay önce okuduğum şehir olan Ankaraya mezun olduktan sonra arkadaşlarla toplanma planı yaptık oraya gittim muhabbet döndü dolaştı biz kızlarla konuşurken diyet ve kilo ya döndü arkadaşım ezgi yne eski sınıfımızddan olan muhammetin bi ürün sattığını söyledi muhammetle konuştum ilk başta çok terettütüm oldu sonra muhammet beni ankaradaki ofise götürdü orada bazı insanlarla tanıştım ilk başta hepsi manyak gibi geldi sürekli gülüyorlar eski fotolarını gösteriyorlar bana sonra karar verdim muhammetten ürün aldım hergün sabah 200 ml shake içtim öğle yemeğimi yedim akşam 200 ml süt ile shake içtim mükemmel bi tattı ve bu iki öğünün her birinde 200 kalori alıyordum günde yaklaşık olarak 1000 kalorinin altında yani aç kalmadan evde ufak eğzersizlerle bunu üç ay boyunca yaptım firmayı araştırdım ürünlerinin sağlık bakanlığı tarımbakanlığı ve türkiye kal vakfı tarafından desteklendiğini ve ürünlerin %100 doğal olduğunu araştırdım öğrendim şisket kendinde iddeealıydı aklımdaki tüm soru işaretleri gitti aç kalmadan ve az bir sporla tam 27 kilo verdim şimdi hem enerjim yüksek sürekli gülümsüyorum çok pozitif bir insan oldum sizlerede tavsiye ediyorum :)
slm , cok güzel kilo vermissin gercekten tebrik ederim.
dikkat et dememin sebebi ise,shake ile zayiflamak burda yani almanyada cok yaygin ve
tanidigim birkac kisi cok güzel kilo verdikten sonra eski yeme aliskanliklarina döndüler
ve cok cabuk bi sekilde geri aldilar kilolari..
umarim sen kilonu korursun ama gercekten tebrikler