Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dolunay epilasyonu linkim de eklenmiştir![]()
artık sıkı takipçinim. Her konuda...
bencede anlatım şeklin çok güzel ve dediklerinin hepsi çok doğru bende diyette 2. ayıma gircem 6 kilo verdim yaptığım şey ekmeği kesmek ( artık günde en fazla 3 dilim yiyebiliyorum tıkıyor fazlası) biraz yemeklerden azalttım makarna pilav az yedim arada yedim hiç bir şeyi tamamen kısmadım mesela burçak kepekli bisküvisi var dışardaysam içim kıyıldıysa 3-4 tane yiyorum yetiyor zaten çayıda eskiden 2 şekerli içerdim ama 6 ay önce onu da bıraktım kahve delisiyim kahveye coffee mate atmayı bıraktım (bu zor oldu) şekeri 1 e düşürdüm kahvede falan :))) bölece gidiyor kilocuklar sana da kolay gelsin canım inş istediğin foruma ulaşırsın ulaşırız topiğin güzel olmuş :)
evet gerçektende yanlış beslenen çok kişi var hatta günde 1 öğün yiyip zayıflıcam diyenler bile var çok kötü bi durum. bencede aşırıya kaçmadan arada kaçamak yapmakta bi sıkıntı olmaz hiç yapmayınca daha çok özleyip birden yiyoruz bu seferde :) evet o da çok güzelmiş bundan sonra onu bende dikkate alıcam :))
Canim telefondan baglaniyorum.ekran cok kucuk anlayamadim tam olarak.simdi ben diyete hangi tarihte baslamaliyim?
Canim ne zaman kilo verecegiz. Yaklasti mi acaba tarih???
Akrepcik öncelikle paylaşımların için çok teşekkürlercanım tarihleri http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html linkindeki kilo verme dönemleri yazan kısımdan öğrenebilirsin. basit olarak geçecek olursam 22 ağustosta kilo verme günleri başlayacak![]()
Akrepcik öncelikle paylaşımların için çok teşekkürlerBen bu küçülen faz ve büyüyen faza yaklaşık 3 aydır dikkat ediyorum gerçekten büyüyen fazda iştahım tavan yapıyor
ama küçülen fazda yemek yemeye aşık olan ben neredeyse 1 öğünü bile zorla yiyorum , çok eneteresan gerçekten :44: bakalım bu ay da ilk kez epilasyon tarihine uyacağım, ve üzerinden limon+tuz olayını uygulayacağım, umarım bu da dolunay diyeti kadar etkili olur
tekrar teşekkürler takipteyimmm
![]()