• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem Diyet Listem

Anlatım şekline bayıldım :15: Bugün şu an başlıyorum ekmeği kesmeye değil kısmaya. Tuttum bunu. Her zaman liste liste diyetlere karşıydım zaten. Öğrenciyiz mecburuz okulda ne çıkarsa onu yiyoruz ama çok değil az yiyerek mideyi küçültürsek bu iş olur :10: Hadi bakalım rast gele :32:

inanki çok faydasını göreceksin canım, ben 3 hafta önce başladım ve göbeğim gitti .. dün arkadaşımın kaynanası "aboooo ne kadar zayıflamışın gızm" dedi:1:...

ben bu diyetin yanısıra şunu da uygulamaya başladım...
-Ben çayı büyük su bardağına 5 küp şeker atarak içerdim, sonra dedim ki şekeri azaltayım... öncelikle 4 e indirdim 1 hafta kadar öyle alıştırdım kendimi, sonra 3 e indirdim, fakat bu sefer 2 hafta alışma süresi verdim çünkü ani değişiklik istediğim sonucu vermez falan hiç uğraşmak istemiyorum... ve şu an 2 şekere geçtim:7: ve abim 5 şekerli içiyodu, artık dilimi bile vuramıyorum ne kadar şekerliymiş be... bu arada bunu da bi uzmandan duydum çayınızdan azalttığınız 1 şeker, sizi yılda 2-3 kilodan kurtarıyor.. bende 3 şeker azalttım yani 6 ile 9 kilo karım var:1:

hem bu küçük küçük yaptığımız şeyler, sağlık yönünden çok çok iyi ve para harcama olayını ortadan kaldırıyor:21:

Son düzenleme:
bencede anlatım şeklin çok güzel ve dediklerinin hepsi çok doğru bende diyette 2. ayıma gircem 6 kilo verdim yaptığım şey ekmeği kesmek ( artık günde en fazla 3 dilim yiyebiliyorum tıkıyor fazlası) biraz yemeklerden azalttım makarna pilav az yedim arada yedim hiç bir şeyi tamamen kısmadım mesela burçak kepekli bisküvisi var dışardaysam içim kıyıldıysa 3-4 tane yiyorum yetiyor zaten çayıda eskiden 2 şekerli içerdim ama 6 ay önce onu da bıraktım kahve delisiyim kahveye coffee mate atmayı bıraktım (bu zor oldu) şekeri 1 e düşürdüm kahvede falan :))) bölece gidiyor kilocuklar sana da kolay gelsin canım inş istediğin foruma ulaşırsın ulaşırız topiğin güzel olmuş :)

bencede anlatım şeklin çok güzel ve dediklerinin hepsi çok doğru bende diyette 2. ayıma gircem 6 kilo verdim yaptığım şey ekmeği kesmek ( artık günde en fazla 3 dilim yiyebiliyorum tıkıyor fazlası) biraz yemeklerden azalttım makarna pilav az yedim arada yedim hiç bir şeyi tamamen kısmadım mesela burçak kepekli bisküvisi var dışardaysam içim kıyıldıysa 3-4 tane yiyorum yetiyor zaten çayıda eskiden 2 şekerli içerdim ama 6 ay önce onu da bıraktım kahve delisiyim kahveye coffee mate atmayı bıraktım (bu zor oldu) şekeri 1 e düşürdüm kahvede falan :))) bölece gidiyor kilocuklar sana da kolay gelsin canım inş istediğin foruma ulaşırsın ulaşırız topiğin güzel olmuş :)

teşekkür ederim. beğendiğine de sevindim:19: proteinden noksan beslenen çok bayan var. bu ne yazık ki saç dökülmesine neden oluyor :43: bir faydam olursa ne güzel. ben şu an 56 kiloyum. dengeli besleniyorum. arada bir annem yöresel hamur işi yapıyor. aşırıya kaçmadan yiyorum dayanamıyorum. bu yazdığım diyet beni kilo almaktan kurtarıyor. yukarıda belirttiğim gibi kilo alma günlerinde yediklerime çok dikkat ediyorum çünkü yediklerimiz o tarihlerde 2 kat fazla yarıyor vücuda:34:

evet gerçektende yanlış beslenen çok kişi var hatta günde 1 öğün yiyip zayıflıcam diyenler bile var çok kötü bi durum. bencede aşırıya kaçmadan arada kaçamak yapmakta bi sıkıntı olmaz hiç yapmayınca daha çok özleyip birden yiyoruz bu seferde :) evet o da çok güzelmiş bundan sonra onu bende dikkate alıcam :))

evet gerçektende yanlış beslenen çok kişi var hatta günde 1 öğün yiyip zayıflıcam diyenler bile var çok kötü bi durum. bencede aşırıya kaçmadan arada kaçamak yapmakta bi sıkıntı olmaz hiç yapmayınca daha çok özleyip birden yiyoruz bu seferde :) evet o da çok güzelmiş bundan sonra onu bende dikkate alıcam :))

hoşgeldin canım aramıza, bu arada dolunay epilasyonu başlığıma da beklerim:19:

Canim telefondan baglaniyorum.ekran cok kucuk anlayamadim tam olarak.simdi ben diyete hangi tarihte baslamaliyim?

Canım şu an küçülen fazdayız. Ayın 10 una kadar iştahımız azalacak. Şu an diyet günleri içerisindeyiz. Ayın 10 una kadar az yiyerek doyabilirsin, porsiyonlarını küçült ve boool bol su içerek verdiğim adımları uygula :16:

canım tarihleri http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html linkindeki kilo verme dönemleri yazan kısımdan öğrenebilirsin. basit olarak geçecek olursam 22 ağustosta kilo verme günleri başlayacak :29:
Akrepcik öncelikle paylaşımların için çok teşekkürler :42:Ben bu küçülen faz ve büyüyen faza yaklaşık 3 aydır dikkat ediyorum gerçekten büyüyen fazda iştahım tavan yapıyor:56: ama küçülen fazda yemek yemeye aşık olan ben neredeyse 1 öğünü bile zorla yiyorum , çok eneteresan gerçekten :44: bakalım bu ay da ilk kez epilasyon tarihine uyacağım, ve üzerinden limon+tuz olayını uygulayacağım, umarım bu da dolunay diyeti kadar etkili olur :34: tekar teşekkürler takipteyimmm:10:

Akrepcik öncelikle paylaşımların için çok teşekkürler :42:Ben bu küçülen faz ve büyüyen faza yaklaşık 3 aydır dikkat ediyorum gerçekten büyüyen fazda iştahım tavan yapıyor:56: ama küçülen fazda yemek yemeye aşık olan ben neredeyse 1 öğünü bile zorla yiyorum , çok eneteresan gerçekten :44: bakalım bu ay da ilk kez epilasyon tarihine uyacağım, ve üzerinden limon+tuz olayını uygulayacağım, umarım bu da dolunay diyeti kadar etkili olur :34: tekrar teşekkürler takipteyimmm:10:

deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler canım :29: konuyu açtığımdan beri sizlere faydalı olmaya çalışıyorum, yararım varsa ne mutlu bana :16:

Back
X