Muhteşem üçlü ile hamile kaldım. Hem de ikincisi yolda :) darısı başınıza..

ed32

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
336
114
323
Erzurum
BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER DOKTOR HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI

İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM AMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!!

Merhaba rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin canım.
Benim eşimin sayısında bi problem yok şükür 118 milyon ama morfoloji 3. Sizin Eşinizin morfolojisi kaçtı.
Birde bu ilaçlar bitkisel ilaç mı normal ilaç mı?

hepsi vitamin eşimin de morfoloji 3 tü

maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah arkadasım.
bizde problem yok çok şükür ama bende deneyeceğim önümüzdeki ay zaten pharmaton ve zınco var elimde şurubuda alırım inşallah faydası olur :)

eşimle ben iki aydır deniyoruz, iki adetim öncesi de kendimi hamile sandım. psikolojik herhalde bütün belirtileri gösterdim. hatta bu ay dört gün gecikti adetim. gittim kan testi yaptırdım ve ne yazikki negatif cıktı ((
adetlerim hep cok düzenli gelirdi. kendimi kastım herhalde.
"PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 yemek KAŞIĞI"
bunları deneyeceğim.

Başka, deneyip de faydasını kullanan hamişler var mi arkadaşlar. Lütfen yardım edin, çok istiyorum bir bebeğimizin olmasını hepimiz gibi..

cevaplarınızı bekliyorummmmm

sen değil kız eşin kullanacak .....:)))

Slm CNm . Ya bnimde eşimde grade 1 varikosel var ama doktor ameliyatlik değil suanda dedi bebek sahibi olabilirsiniz dedi. Ama 1/2 saatteki hiizi yüzde 55 ........ Ama 5 ay oldu hamile kalamadım. Ve bende pkoluyum yumurtlama sorunum var klomen kullandm güzel sonuclar aldık ama olmadı B'nde alıp içirsem mı??? Uç yıl olacak agustosda evliliğim hiç olmadı daha ve hsg çekildim sag tüpüm kısmen kapalı çıktı

Son düzenleme:

canım bu benim yazdıklarım erkek için. eşimin sayısı azdı o kullandı. ama bi arkadaşımda da yumurtlama problemi vardı onlar arı sütü kullandı eşiyle beraber ve ilk aşılamada hamile kaldı. Allah yardımcın olsun İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…