ayhhh gorunce bayıldım ya hemen paylaşmak ıstedım ışıl ışıl. .
daha yenı sayılır parke yaptırdık evı nasıl gormedım o zaman bu parke cesıdını .. ya cok guzel deılmı hanımlar ?
Superglanz floor, laminat parkenin en önemli özelliği, yüzeyinin benzersiz parlaklığıdır. Çizilmeye ve yıpranmaya karşı son derece dayanıklı olan parkenin yüzeyi AC 5 sınıfıdır.
Uygulama Alanları : Superglanz floor laminat parkenin yüzeyi iş temposunun yoğun olduğu yerlerinizde bile yıpranmaz ve aşınmaz. Ayrıca ürünlerimiz kanserojen madde içermediğinden dolayı konutların tüm odalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Teknik Özellikler : HDF - Plus Doğal dokunuş Şık görünümlü parlak yüzey Entegre ses yalıtımlı zemin Statik elektrik birikimini önler(Toz çekme yok) Paket içeriği:8 ? 1,92m² Uzunluk x Genişlik x Kalınlık= 1294 x 185 x 8,7 Statik elektrik birikimini önler
vallaha ben begendim canım emeğine saglık bunlar dösendigi zaman resimdeki kadar parlak ve esyaları o denli yansıtan cinsten olcagını tahmin etmiyorum bunlar tanıtım amaclı resimlerdir
evet mermer gb duruyor ama bunlar renklerle alakalı dıye dusnuyorum beyaz olduugunu dusunsenıze heryer pırıl pırıl ( o evı temızlekte ayrı srun ama ) goruntu muthıs olurdu :)
parlak parke dıye arattıgımızda cıkan 2 yer var suanda
cok yenı galıba bu urun cunku daha 1 yıl olucak bız parke yaptırdık boyle bır urun yoktu ahh keske olsaydı pırıl pırıl evıme bunu dosettırdım
Çok ilginç ilk defa görüyorum hiç de parkeye benzemiyorlar gerçekten. Ben de daha yeni yaptırdım laminatları. Daha önce görseydim belki bazı odalara düşünebilirdim.
Ben beğendim canım. Özellikle en latın bir üstünde olan lambalı fotoğraftaki çok hoşuma gitti.
Kendime ait bir evim ve yeterli param olursa mutfak için düşünebilirim.