Müjdee Mommy'mizz(Gül'ümüz) DoğumYaptı

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
156
45
İstanbul
Allah analı babalı büyütsün işallah
her ikisinide sağlıklı olmasıda çok güzel
AYÇA bebek hoşgeldin :nazar: :nazar:

arkadaşlar bir müjdeli haber daha getirdim sizlere dün akşam Gül'le konuşmuştuk bugün sabah doguma girecekti öglen narkozdan çıkmıştır diye aradım ama ameliyata yogunluktan yeni girdi dedi annesi. biraz önce tekrar aradım ve canım Gül'ümüz(mommy) doğum yapmışş bebişini emzirmeye başlamış bile eşiyle görüştüm kızımızda annemizde çok saglıklıymışş.
AYÇA kızımız hoşgeldinn.Gül canım gözünüz aydın Allah analı babalı uzun ömürler versin. :nazar:

şükürler olsun..
darısı hepimizin başına..:Saruboceq:
bir ömür sağlık ve huzur dilerim mommycim sana.
güzel kızını ve seni çok öperim.Şeniz:nazar:

ayyyyyyyyyy canım benim ya allah analı babalı büyütsün inşallah, allah'ım ben ne zaman yazacağım güzel haberlerimi sizlere ya, zaman durdu sanki...

oyy oyyy oyyyyy bir güzel haber daha
çok sevindim canımmm
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhhh

gülüüüüüüüüm canım sen de katıldın aramıza demek..gözünaydın canım öpüyorum seni bebişini...ayça bebek hoşgeldin...

Gül bitanem Allah analı bablı büyütsün güzelim çok sevindim duaların kabul olmuş eşin gitmeden doğum yapmayı çok istiyordun,hayırlı,uzun ömürlü evlat olsun inşallah,darısı başımıza

Allah analı babalı büyütsün işallah tebriklerrr mommy arkadasima.s.:nazar:

Tebriklerr canımm Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah :)

Gül canım tebrik ederim..kavuşmuşsunuz sağlıkla ne mutlu...
Rabbim bebişinle mutlu sağlıklı uzun ömüler nasip etsin size..

mommy geçmiş olsun canım.allah analı babalı büyütsün.annelik duygusunu tattın sonunda.allah saglıklı uzun ömürler versin bebişine

rabbim sana bağışlasın inşallah
normal mi oldu hep normal doğum istiordun tatlım doğum hikayeni beklioruz...... inşallah hakkında hayırlısı olmştur ne güzel demek eşin gitmeden doğumun oldu hadi gözün aydınn dua et darısı bizlre olsun....
meleğini ve seni öptümmm gülcüm

Arkadaşlarım hepinize çoook teşekkür ediyorum...Destekleriniz için...
9 ayı beraber paylaştık,mutlu sona ulaştık darısı doğum yapmamış arkadaşların da başına...

Doğumum spinal sezeryan oldu,çok ağrım var,biraz kendime gelince doğum hikayemi yazarım...
Zaten pek anlatacak da bişey yok,hep normal doğum istiyordum ama son anda doktorumun riske girmek istemnemesi sebebiyle(suyum azalmış,ve haftam dolmuştu) acil sezeryan demişti...

Ama çok zormuş,ağrılarımdan bebeğimle ilgilenemiyorum,annem sağolsun..

Hepinizi öpüyorum.

allah bagislasin canim gozun aydin tekrar tekrar darisi tum hamile olanlara insallah onlarda saglicakla kavusurlar bebeklerine amin.

gecmis olsun canim bilmem mi o agrilari gel sen bana sor
allah anali babali buyutsun insallah tebrikler tez zamanda agrilarin bitsin insallah

Back
X