Müjdeeeee embriyolarımız gece gündüz 24 saat takipte

belg34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
170
0
46
İstanbul
Arkadaşlar ben bahceci umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm sonucum allahıma şükürler olsun pozitif

Az önce haberleri okurken bahceci umut tüp bebek merkezinde yeni bir yenilikten bahsedilğini gördüm mutlaka okuyun

Allah bu yolda uğraşan tüp arkadaşlarımız emeklerinizi boşa çıkarmasın ve evlerimiz şenlensin

HABER: Trkiye'nin kinci EmbryoScope'u Yine Baheci'de haberi

canımm Allah tamamına erdirsin. ben de orda görüyorum tedavimi .. nisan ayında hamiştim ancak düşük oldu kısmetse eylül gibi dondurulmuşlakrım var onlarla denicemm.. her zamanki gibi merkezimiz en önde .. güveniyor ve seviyorum ekibimi...

Valla tüp bebek işlemi ne kadar gelişiyor.Bunları duyunca seviniyorum.Güçlü ve deneyimle merkezler bir adım daha önde oluyor tabii.Teknoljiyi takip etmek için para lazım zaten.Ben hep derim Boğulacaksan büyük denizde boğul diye.Umut TüP BEBEK hep önde ve lider merkez zaten.Hepiniz benim gibi anne olun inşallah...

Bende bu tür yazıları okudukça iyi ki bahçeliyi seçmişim diyorum. Çok memnumum merkezimden ve
çalışanlarından... Şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğim şansımı umarım pozitif sonuca ulaşırım...

kızlar be anlıyamadım biz mi izliycez embırıyoları yoksa dr larmı adı ne bu uygulamanın dr giidince soruyım ben

daha öncedende izlenmiyomuydu ki :26:

kızlar be anlıyamadım biz mi izliycez embırıyoları yoksa dr larmı adı ne bu uygulamanın dr giidince soruyım ben

daha öncedende izlenmiyomuydu ki :26:
ay çok komiksin valla
embriyolar izleniyor tabiii bu sistemin özelliği transfere kadar hiç ortam bozulmadan ana rahminde ki şartlarda saklanıyor olması .Dışarıdaki ortamla bağı kesiliyor.Sadece embriyoların gelişimini video dan seyrediyor gibi bakıyorlar muhteşem bir gelişme.Doşarıdan müdahale yok yani.Kliniğe gidince sor ben den daha güzel anlatırlar sana

İNŞALLAH BU SEFER HERŞEY YOLUNDA GİDER CANIM

BENCEDE CANIM BİR NUMARA BİZİM MERKEZİMİZ

AMİN CANIM
BAHCECİ UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
BİZDEN ALDIĞINI GERİ VEREN MERKEZ BİZDEN ALINAN ÜCRETLERLE YİNE BİZİM İÇİN EN SON TEKNOLOJİLERİNİ AYAĞIMIZA GETİRİP ANNE OLMA MUTLUĞUNU BİZE YAŞATIYORLAR

[
QUOTE=ALİN;19735653]Bende bu tür yazıları okudukça iyi ki bahçeliyi seçmişim diyorum. Çok memnumum merkezimden ve
çalışanlarından... Şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğim şansımı umarım pozitif sonuca ulaşırım...[/QUOTE]

AMİN CANIM

Yaşasın bahçeciiiii

YAŞASIN BAHCECİ UMUT TÜP BEBEK MERKEZİİİİ
[SUP][/SUP]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…