Allah bu yolda uğraşan tüp arkadaşlarımız emeklerinizi boşa çıkarmasın ve evlerimiz

HABER: Trkiye'nin kinci EmbryoScope'u Yine Baheci'de haberi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben bahceci umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm sonucum allahıma şükürler olsun pozitif
Az önce haberleri okurken bahceci umut tüp bebek merkezinde yeni bir yenilikten bahsedilğini gördüm mutlaka okuyun
Allah bu yolda uğraşan tüp arkadaşlarımız emeklerinizi boşa çıkarmasın ve evlerimizşenlensin
HABER: Trkiye'nin kinci EmbryoScope'u Yine Baheci'de haberi
![]()
canımm Allah tamamına erdirsin. ben de orda görüyorum tedavimi .. nisan ayında hamiştim ancak düşük oldu kısmetse eylül gibi dondurulmuşlakrım var onlarla denicemm.. her zamanki gibi merkezimiz en önde .. güveniyor ve seviyorum ekibimi...
Yaşasın bahçeciiiii![]()
canım bizim topicten tanıdığımsan hamilesin sen bahcecide tedavi gördün dimi
ay çok komiksin vallakızlar be anlıyamadım biz mi izliycez embırıyoları yoksa dr larmı adı ne bu uygulamanın dr giidince soruyım ben
daha öncedende izlenmiyomuydu ki :26:
canımm Allah tamamına erdirsin. ben de orda görüyorum tedavimi .. nisan ayında hamiştim ancak düşük oldu kısmetse eylül gibi dondurulmuşlakrım var onlarla denicemm.. her zamanki gibi merkezimiz en önde .. güveniyor ve seviyorum ekibimi...
Valla tüp bebek işlemi ne kadar gelişiyor.Bunları duyunca seviniyorum.Güçlü ve deneyimle merkezler bir adım daha önde oluyor tabii.Teknoljiyi takip etmek için para lazım zaten.Ben hep derim Boğulacaksan büyük denizde boğul diye.Umut TüP BEBEK hep önde ve lider merkez zaten.Hepiniz benim gibi anne olun inşallah...
Yaşasın bahçeciiiii![]()
bahceci kliniği yine yapacağını yapmışşşşş