evet problemim arkadasım,tek olan arkadasım. normalde cok sosyal biriydim ama nişan yapıp attıktan sonra herkesle araya mesafe koydum. biri hariç çok sevdiğim cok temiz arkadasım. yani öyleydi çok temizdi okadar iyiydiki sasırırdım. ama son zamanlarda çok patavatsızlıklar yapıyor. kırıcı bi şekilde eleştiriyor,nişanlımdan ayrıldığım için sacma sapan espriler yapıyor. gözünü para hırsı bürümüş resmen. bi çanta almıştım 20 liraya ama begenmiştim harbiden. ona gösterdim bu ne çok adi duruyor dedi. bunun gibi sert eleştirileri var. bide cool diye tabir edilebilen tiplerden. bense sıradanım. sanki beni beğenmiyormuş gibi. bunuda zaten dile getiriyor. mesela nişanlımdan ayrıldıktan sonra düğün günü tek olmak istemedim bununla dışarı cıktık bi cafede arkadaşlarıyla karsılastık bizde arkadasımın boşanmasını kutluyoruz dedi bi kahkaha patlattı. ayy yazık vah vah yorumlarına maruz bıraktı beni hemde düğün günüm de. hoşlandığı bi çocuk var buluştuğumuzda sanki ben o çocuktan hoşlanıyormusum gibi ince espriler yapıyor rezil ediyor beni. ne yapacagımı sasırdım ben gercekten dost istiyorum yanında rahat edebileceğim bi arkadaş.. mesafe koymalımıyım? nasıl koymalıyım bide? zaten ben yazmasam o yazmaz bana.. çok seviyorum hala..