Arkadasinizin cok temiz, cok iyi oldugunu, Degistigini yazmissiniz. Bu kadar iyi bir insanin degisimndeki sebep ne
Olabilir, mutlaka bir sebep olmali. Acaba sizin gercekten onun hoslandigi cocugu beyendiginizi düsünüp ondanmi tavir yapiyor?
oturup onunla acik acik konusup rahatsizliginizi dile getirin. Sorunun ne oldugunu degistigini söyleyin
Sizi baskalarinin yaninda Kötü duruma sokmasi hic hos deyil.
evet problemim arkadasım,tek olan arkadasım. normalde cok sosyal biriydim ama nişan yapıp attıktan sonra herkesle araya mesafe koydum. biri hariç çok sevdiğim cok temiz arkadasım. yani öyleydi çok temizdi okadar iyiydiki sasırırdım. ama son zamanlarda çok patavatsızlıklar yapıyor. kırıcı bi şekilde eleştiriyor,nişanlımdan ayrıldığım için sacma sapan espriler yapıyor. gözünü para hırsı bürümüş resmen. bi çanta almıştım 20 liraya ama begenmiştim harbiden. ona gösterdim bu ne çok adi duruyor dedi. bunun gibi sert eleştirileri var. bide cool diye tabir edilebilen tiplerden. bense sıradanım. sanki beni beğenmiyormuş gibi. bunuda zaten dile getiriyor. mesela nişanlımdan ayrıldıktan sonra düğün günü tek olmak istemedim bununla dışarı cıktık bi cafede arkadaşlarıyla karsılastık bizde arkadasımın boşanmasını kutluyoruz dedi bi kahkaha patlattı. ayy yazık vah vah yorumlarına maruz bıraktı beni hemde düğün günüm de. hoşlandığı bi çocuk var buluştuğumuzda sanki ben o çocuktan hoşlanıyormusum gibi ince espriler yapıyor rezil ediyor beni. ne yapacagımı sasırdım ben gercekten dost istiyorum yanında rahat edebileceğim bi arkadaş.. mesafe koymalımıyım? nasıl koymalıyım bide? zaten ben yazmasam o yazmaz bana.. çok seviyorum hala..
çok zor dönmden gemişsin kader kısmet..Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda seni seven-seninde sevdiğin biriyle tanışır gerçekten mutlu bir beraberlik yaşarsınız..
arkadaşın önceden iyi-temiz olabilir lakin artık iyi olduğunu sanmıyorum..
sizi üzen,sürekli eleştiren,siz aramadıkça aramayan biri arkadaş dost olamaz..
siz eski arkadaşınızı seviyorsunuz ama eski arkadaşınız çoktan sizi terketmiş..onu artık aramamanız daha mutlu olmanızı sağlayacaktır..
seni beğenmediğinden değil seni kıskanıyorda olabilir o nedenle seni kötüleyici hareketler yapıyordur.Bence uzaklaşmalısın kendini bu kadar aşağılamasına müsaade etmemelisin.
okadar zor zamanlar geçiriyorum ki tek arkadasım o,anneme anlatamadığım seyleri ona anlatıyorum. ne kadar dinliyor bilmiyorum.. ama artık mesafe koymanın vakti geldi...
sana bu şekilde davranan kişiye anlatsan ne olurki ne kadar dinler ne kadar doğru yönlendirir hatta anlatmasan daha iyi olur ilerde sana karşı kullanıp kullanmayacağını bilemezsin
Bence o senin gerçek arkadaşın değil seni her ortamda rencide ediyor. İnan anlıyorum seni boşanma psikolojisi zor ama İnan hayat devam ediyor. Oturup KPSS hazırlan bir an önce bu sınavı ver iş hayatına atıl bu insana bel bağlamaz daha iyi insanlar çıkar karşına, arkadaşında bence kişilik sorunu var kendini aklı sıra seni ezerek üstün olduğunu göstermeye çalışıyor.
Üniversite okuyunca bir şey elde etmiyorsun İnan kendini üstün görmesin bir gün senin bu durumunla dalga geçerken kendisi daha kötü konumlara düşer
Konuşmak istiyorsan günlük al anlatamadığın şeyleri ona anlat, sonuçta paylaşmak istiyorsun akıl alıp yönlendirilmek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?