Mükemmele kadın olunur mu???

nio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.523
1.611
198
Hanımlar çoğunuz evli yada sevgilisi var...
ben şunu çok merak ediyorum
eşin üzerine düşmek mi iyi?
yoksa onu kendi haline bırakmak mı??
ben sevgi görmediğim için eşimle sürekli dip dibe olmak istiyorum hep beni sevsin öpsün istiyorum,ama bunu onu taciz etmeden bıktırmadan içinden geldiği için yapsın istiyorum...
eşimi kendi haline bırakıyorum benimle ilgileniyorsa da benim için yeterli olmuyor...
kedi gibi gidip dibinde gezince seviyor ama bıktırıcam diye korkuyorum ve hemen geri adım atıyorum...
eşimi mıncıklamak sevmek ihtiyacım da var kendimi frenliyorum ve genelde cinsel olarak da o teklifte bulunsun istiyorum...
uzun lafın kısası kaçan kovalanır mı?
erkeğe nasıl davranmalı?
taktik uygulayıp başarılı olan var mı???

Bence evet kaçan kovalanir ama sürekli kovalamaca oynamak gereksiz siz kendinizi biraz geri çekin o sizinle ilgilenmeye baslicaktircinsellik konusunda da ona öyle bi gorunun ki o teklif etsin bence hani onu çekin :16:

açık söylemek gerekirse benim hiç öyle eşim beni mıncırıp dursun gibi isteklerim yok.
eşimi çok seviyorum ama ben sevmiyorum öyle dip dibe...
o yüzden sizi anlayabilmem pek mümkün değil.
bir de kızım var, onu yiyip yutuyorum ben genelde, sakallı kıllı kocamı napayım:33::35:

ben sevgi görmediğim için eşimle sürekli dip dibe olmak istiyorum hep beni sevsin öpsün istiyorum,ama bunu onu taciz etmeden bıktırmadan içinden geldiği için yapsın istiyorum...
eşimi kendi haline bırakıyorum benimle ilgileniyorsa da benim için yeterli olmuyor...
kedi gibi gidip dibinde gezince seviyor ama bıktırıcam diye korkuyorum ve hemen geri adım atıyorum...
eşimi mıncıklamak sevmek ihtiyacım da var kendimi frenliyorum ve genelde cinsel olarak da o teklifte bulunsun istiyorum...
erkeğe nasıl davranmalı?

Evet canım kaçan kovalanır.Fakat eşlere karşı sürekli naz yapmak yersiz.Yeri geldiği zaman cinsellik için bile ilk adımı kadın atmalı.Malum erkekler biraz odun sevgi ve şefkat konusunda.Sen ilgi beklersin ama o ilgilenmz.Bu da seni üzer.O yüzden canın sıkıldığında eşine sırnaşan sen olmak zorundasın ki keyfiniz kaçmasın.evliliğin ilk yılları bende hep eşimden beklerdim ilgiliyi ama baktım olmuyor, bende ilgili olmaya çalıştım.gerci benim eşim anlamıyor pek sevgiden şefkatten şuan saldım kendi haline, ama hersey yolundaysa eğer, sende ilgili olmalısın.

açık söylemek gerekirse benim hiç öyle eşim beni mıncırıp dursun gibi isteklerim yok.
eşimi çok seviyorum ama ben sevmiyorum öyle dip dibe...
o yüzden sizi anlayabilmem pek mümkün değil.
bir de kızım var, onu yiyip yutuyorum ben genelde, sakallı kıllı kocamı napayım:33::35:

Yorumunuza çok güldüm :))) alın benden de o kadar.Bende pamuk kızımı yiyorum.Kıllı kocam free kendi halinde şuanda :)))

Genelde kendi haline bırakırım eşimi.
O ilgi istediğin de kedi gibi geliyor zaten.:6:
Cinselik konusun da ise saldım çayıra mevlam kayıra modundayım açıkcası..
Hiç kasamam kendimi,istiyorsam yanaşırım bu kadar.
Bence içinizden geldiği gibi davranın.

Son düzenleme:
yorumlarınızı okuyorum...
herhangi bir yorumum yok...
genel anlamda düşüncelerinizi öğrenmek ve mümkünse orta yolu bulmak için açtım bu konuyu...
takipteyim...

Kaçan kovalanır da marifet kaçabilende :1:
Normalde tam bir odun olmama rağmen (mesajlaşma, arama, flört), yanyana iken çok farklı oluyorum.
Eğer arzuluyorsam sürekli mıncıklayasım geliyor benimde.
Hep ilgilensin, sözlerle, hareketlerle beni etkilesin istiyorum :37:

Sorunuza gelince;
eşinizin bu yüzden sizden sıkılacağını düşünmüyorum.
Aksine hoşuna gidiyordur bence.

Kacan kovalanir " Evet "
fazla ilgi gosterdinmi malesef , hic orali olmuyolar ..
hatta bazen liselk asikmiyiz bile diyebiliyorlar .. onun icin hersey dozunda güzel dir, sen fazla gitme ustune ondan bekle naz yap ise yariyo :)

Kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama aslinda fark etmezde, bence dogal olmali yani siz daha sokulansaniz cekmeyin kendinizi, oda öyleyse ama siz sevdigine eminseniz hissediyorsaniz birakin yapmacik olmasin.... Taktikler bana cok sacma geliyor, yani belirli ölcülerde nazlanilir, belirli hareketlerle istediginizi yaptirirsiniz ama genel olarak sevgi ve sevilmek taktikle elde edilmeye ugrasilirsa baslica bi sorun vardir bence....
Esler birbirleriyle konusa bilmeli, her ne olursa olsun konu, o sizin Hayatarkadasiniz, duygularinizi ona acin, ne istediginizi ne düsündügünüzü,ne hissettiginizi, neyden korktugunuzu bilsin, beraber bi orta yol bulursunuz.... Yani oda size acilir, ben fazla gösteremiyorum ama sen hep yapis bana benim cok hosuma gidiyor der, böylece korkunuz kalkar ortadan... Birbirinize olan sevginizden eminseniz, konusmaktan icinizi acmaktan korkmayin...

Ben de sen gibiyim sürekli dokunmak, mıncıklamak falan isterim
Ve eşim hiç şikayetçi değil bundan aksine hoşuna gidiyor
O da çok sevgi görmemiş çünkü ben gibi
Ayakları yerden kesiliyor sanki
Benim önceden getirdiğim bir güvensizlik vardı erkeklerin hani hep sevildiklerinde vazgeçerler ya
İlk kez eşimde şaşırdım çünkü ben sevgi gösterdikçe daha da istiyordu
Hatta benle ilgilenmiyorsun diye sitem ettiği zamanlar olur böyle yapmama rağmen
Bense önceden sevgimi, ilgimi kısardım gitmesin diye
Herkes birbirinden farklı cidden
Cinsellik konusunda da hiç düşünmemiştim :44:
Kim isterse o başlatır sonuçta iki tarafın da rızası olduktan sonra kimin başlattığının önemi yok
Seni arzuladığını biliyorsa boşver
Biz genelde ikimiz aynı anda düşünürüz :1:

Bence o anda canım ne istiyorsa onu yap ama ne çok üstüne düş ne de çok geride dur. Ortayı bulmak en doğrusu bence:49:

Eşimde çok pis kovalıyo beni ama ben kaçtığımdan değil tarzı öyle mıncırmayı çok seviyo sıkıp atıcak beni elinden gelse :1: Ama ben hiç sıkılmıyorum bende aynısını ona yapıyorum. Bu karakter meselesi eğer fazla dip dibe olmayı sevmiyorsa belli eder. Yoksa aşık insanın daha da çok hoşuna gider bence :)

erkeğe nasıl davranmalı?

Aslında içinden geldiği gibi davranmak en güzeli.
Zorlama her hareket sırıtır çünkü.
Kimi insan senin gibi sıcak temastan,dokunmaktan çok hoşlanır
kimisine de batar bu.Tarzı değildir.
Eşinle aranızda bu tür bir farklılık vardır muhtemelen.
Bence abartmadan ilgini göstermende sıkıntı yok.
Ama bunaltmadan tabi.

Evlilikte bile taktikler bitmiyor mu ya..off hayat ne sıkıcı. .insanlar icinden geldiği gibi davranmali bence...

içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum,doğaçlama oluyor yani: )
mıncıklanıp,çimdiklenerek sevmeye alıştıran bir annem olduğu için çoğu zaman eşimi mıncıklarım,çimdikler,ısırırım :27:
hoşunada gider.
bazende ciddi bir havam olur,ders çalışırken,ev toplarken vs.
gelir o şebeklik yapar: )
hiç ''acaba bıkar mı kendimi geri çeksem mi'' diye düşünmedim.
içimden ne geliyorsa söylerim genelde.
az ilgilenmesin,iki dudak bükmeye ''sen beni artık sevmiyorsun'' demeye bakar :27:
böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte :37:

Kaçan kovalanır. Ve bence herzaman kadın biraz geri çekmeli kendini ;)

Back
X