Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sen gibiyim sürekli dokunmak, mıncıklamak falan isterim
Ve eşim hiç şikayetçi değil bundan aksine hoşuna gidiyor
O da çok sevgi görmemiş çünkü ben gibi
Ayakları yerden kesiliyor sanki
Benim önceden getirdiğim bir güvensizlik vardı erkeklerin hani hep sevildiklerinde vazgeçerler ya
İlk kez eşimde şaşırdım çünkü ben sevgi gösterdikçe daha da istiyordu
Hatta benle ilgilenmiyorsun diye sitem ettiği zamanlar olur böyle yapmama rağmen
Bense önceden sevgimi, ilgimi kısardım gitmesin diye
Herkes birbirinden farklı cidden
Cinsellik konusunda da hiç düşünmemiştim :44:
Kim isterse o başlatır sonuçta iki tarafın da rızası olduktan sonra kimin başlattığının önemi yok
Seni arzuladığını biliyorsa boşver
Biz genelde ikimiz aynı anda düşünürüz![]()
açık söylemek gerekirse benim hiç öyle eşim beni mıncırıp dursun gibi isteklerim yok.
eşimi çok seviyorum ama ben sevmiyorum öyle dip dibe...
o yüzden sizi anlayabilmem pek mümkün değil.
bir de kızım var, onu yiyip yutuyorum ben genelde, sakallı kıllı kocamı napayım![]()
bi ara ben mi yazdım acaba dedımbenım esım de aynen boyle
valla ben de ilgi delisiyim.adamı maymun yapıyorum elımde her yerıyle oynarımşikayetcı degılse acıma şekerim
![]()
zaten eşime 1 versen o karşılığında 10 verir öyle şefkatli, ilgili bir adam
hatta yanaklarını da sıkıyor musun böyle alıp ouyy diye kafayı sarsıyor musun
hiç acır mıyım yani![]()
hahahahyapmam mı be yaaa
benim kociş toplu yanaklar falan da masallah.allahım bi sıkıyorum yanaklarını.kafasını koltugumun altında sıkıstırıyorum yaaa yapma uuuf dedıkce ıyıce arızaya baglıyorum..bi gun tamam senı artık piton gıbı sevmıcem dedım,4 gun gecmedı bana dıyo ki sen artık benı sevmıyosun ılıskımız monotonlastı:2: ama sen uffluyosun dedım.daha demıcem valla demıcem dedıkten sonra ayının yavrusunu bğarak sevmesı gıbı sevıyorum
Allahım nazardan saklasın.tam bunyeme uygun verdı rabbım
![]()
aynen aynen başkası olsa böyle katlanamazdı ama ne öyle soğuk uzaktan dokunmadan sevemem ben iyi ki bünyemize uygun vermiş mıncıklamam lazım o zaman göbüşünü de dene bence o da ayrı bi zevkli oluyor![]()