Mükemmele kadın olunur mu???

Ben de sen gibiyim sürekli dokunmak, mıncıklamak falan isterim
Ve eşim hiç şikayetçi değil bundan aksine hoşuna gidiyor
O da çok sevgi görmemiş çünkü ben gibi
Ayakları yerden kesiliyor sanki
Benim önceden getirdiğim bir güvensizlik vardı erkeklerin hani hep sevildiklerinde vazgeçerler ya
İlk kez eşimde şaşırdım çünkü ben sevgi gösterdikçe daha da istiyordu
Hatta benle ilgilenmiyorsun diye sitem ettiği zamanlar olur böyle yapmama rağmen
Bense önceden sevgimi, ilgimi kısardım gitmesin diye
Herkes birbirinden farklı cidden
Cinsellik konusunda da hiç düşünmemiştim :44:
Kim isterse o başlatır sonuçta iki tarafın da rızası olduktan sonra kimin başlattığının önemi yok
Seni arzuladığını biliyorsa boşver
Biz genelde ikimiz aynı anda düşünürüz :1:

bi ara ben mi yazdım acaba dedım :1: benım esım de aynen boyle

valla ben de ilgi delisiyim.adamı maymun yapıyorum elımde her yerıyle oynarım:1: şikayetcı degılse acıma şekerim:3:

Kacan kovalanir mantigini hic anlamis degilim...
Sahsen ne kacarim, ne de kovalanmak isterim.. Ne de esim kacsin ben kovalamak isterim...
Evlisin artik, flort zamani gibi kacmacalar kovalamacalar sacma geliyor bana...
Sanirim esimden yana sansliyim...

Ben oldugum gibi davraniyorum, her zaman esimi sevdim, daima sevecegim.
Ilgiyi ve alakayi da dozajinda degil, icimden geldigi gibi davraniyorum.
Esimi sevdigim icin, bazen sevgi manyagi yapasim geliyor...
Ben oyle davrandigim icin midir bilinmez, esim de sagolsun beni yere goge sigdiramaz.
Sorunlar her evlilikte oldugu gibi bizim evliligimizde de oluyor.
Inisli cikisli gunler yasasak bile, aksam oldugunda ona bir sarilmak yetiyor bana.

Cinsellikte hep bana saygili olmustur, gun gelmistir ben istekli, gun gelmistir o istekli olmustur.
Evlilik boyle birsey bana gore, temel saygi uzerine kurulu, fakat "yok illa da o ilk adimi atan olsun" gutmek sacma geliyor bana. Saygi ve sevgi cercevesinde, o senin kocan, sen onun esisin, o yuzden nicin SINIRLANDIRASIN hayatini?
Icinden geldigi gibi davran... Mincirmak istiyorsan mincir, opmek istiyorsan op, sarilmak istiyorsan saril... Genclik yillari gecince "ah" demektense, hayatinin ve evliliginin tadini cikart... Emin ol, esin de sana gereken sevgiyi ve saygiyi da gosterecektir zaten....

sana ilgi sevgi saygı gösteriyorsa eşinde fazlasıylada hak ediyordur her şeyi.kaçan kovalanır mantığını bilemicem.en güzeli doğallık bence.sevgini doyasıya yaşa ve yaşat

açık söylemek gerekirse benim hiç öyle eşim beni mıncırıp dursun gibi isteklerim yok.
eşimi çok seviyorum ama ben sevmiyorum öyle dip dibe...
o yüzden sizi anlayabilmem pek mümkün değil.
bir de kızım var, onu yiyip yutuyorum ben genelde, sakallı kıllı kocamı napayım:33::35:

:46::46::46::46::46:

taktik maktik bana çok saçma geliyor.her ilişki farklı her çift farklı.ben böyle davranıyorum sende yap bak süper oluyor gibi bişey söylenemez ki.

insan evlendiği adamada samimi davranamayacaksa kime davranacak.içinizden geldiği gibi davranın olsun bitsin...

Niye mükemmel kadın? Niye karşı cinse mükemmel olunması gerekiyor? Mükemmelin takdirini ya da ölcüsünü kim yapacak koca kişisi mi?

Siz iyi bir insan olsun, iyi bir eş olun yeter. Kimse mükemmel değildir.

Neden illa A ya da B noktasında olmak zorundayız?
Yani ya uzak duracaksın? ya da sevgiye boğacaksın? Neden arkadaş denge denen bir şey yok mu?
Neden birini seçmek zorudasın ki? Bunlar taktik falan değildir.
Taktik denen bir şey de yoktur ki kuram gibi herkeste aynı tepkiyi versin.
Biri şakadan hoşlanır, biri hoşlanmaz gibi.
Doğal haline bırakırsan her şeyi bence tam kıvamında olacaktır. Ne kaç, ne kovala. Arkadaşın X'te işe yarayan bu formül sende aynı sonucu vermezse üzülen sen olursun. O yüzden kimseden taktik alma bence.

Ben mükemmel değilim ve olmak zorunda da değilim !
Parmağınla beni işaret etmeden önce
Ellerinin temiz olduğundan emin ol !

- Bob Marley

bi ara ben mi yazdım acaba dedım :1: benım esım de aynen boyle

valla ben de ilgi delisiyim.adamı maymun yapıyorum elımde her yerıyle oynarım:1: şikayetcı degılse acıma şekerim:3:

zaten eşime 1 versen o karşılığında 10 verir öyle şefkatli, ilgili bir adam :16:

hatta yanaklarını da sıkıyor musun böyle alıp ouyy diye kafayı sarsıyor musun :60:
hiç acır mıyım yani :52:

Benim sevgilimde ilgi hastası sürekli ilgileneceksin,seveceksin.Mesela bir yere gittiğinde dibinde oturacaksın.Yolda elini tutacaksın filan.Bende o kadar ilgili değildim başta çok komiğime gidiyordu böyle olması.Sonra alıştım istediği gibi ilgi göstermeye çalışıyorum.Sadece toplum içinde yanaklarını sıkmamdan hoşlanmıyor koca adamım napıyosun diyo napim içimden geliyor diyorum devam ediyorum yine.:1:İnsanın içinden nasıl geliyorsa öyle yapmalı bence.Baktın çok ilgiye gelemiyor sıkılıyor gibi ara verirsin biraz.:27:

valla bunun bir standardı yok bence .
duruma göre değişir .
bazen sen kaçarsın bazen o .
bence de en ideali odur .
yerine durumuna göredir bu işler.
bazen ben sevme ihtiyacı duyarım ben sever öper koklaşırım onunla.
bazen de o beni öper koklar ..
ama genel anlamda erkeğe aşırı ilgi göstermemek lazım ,tadında bırakacaksın ki herşeyi
bir daha özlesin aynı şekilde davranılmayı.:37:

zaten eşime 1 versen o karşılığında 10 verir öyle şefkatli, ilgili bir adam :16:

hatta yanaklarını da sıkıyor musun böyle alıp ouyy diye kafayı sarsıyor musun :60:
hiç acır mıyım yani :52:

hahahah :D yapmam mı be yaaa:21: benim kociş toplu yanaklar falan da masallah.allahım bi sıkıyorum yanaklarını.kafasını koltugumun altında sıkıstırıyorum yaaa yapma uuuf dedıkce ıyıce arızaya baglıyorum..bi gun tamam senı artık piton gıbı sevmıcem dedım,4 gun gecmedı bana dıyo ki sen artık benı sevmıyosun ılıskımız monotonlastı:2: ama sen uffluyosun dedım.daha demıcem valla demıcem dedıkten sonra ayının yavrusunu bğarak sevmesı gıbı sevıyorum :3: Allahım nazardan saklasın.tam bunyeme uygun verdı rabbım :D:54:

hahahah :D yapmam mı be yaaa:21: benim kociş toplu yanaklar falan da masallah.allahım bi sıkıyorum yanaklarını.kafasını koltugumun altında sıkıstırıyorum yaaa yapma uuuf dedıkce ıyıce arızaya baglıyorum..bi gun tamam senı artık piton gıbı sevmıcem dedım,4 gun gecmedı bana dıyo ki sen artık benı sevmıyosun ılıskımız monotonlastı:2: ama sen uffluyosun dedım.daha demıcem valla demıcem dedıkten sonra ayının yavrusunu bğarak sevmesı gıbı sevıyorum :3: Allahım nazardan saklasın.tam bunyeme uygun verdı rabbım :D:54:

aynen aynen başkası olsa böyle katlanamazdı ama ne öyle soğuk uzaktan dokunmadan sevemem ben iyi ki bünyemize uygun vermiş mıncıklamam lazım o zaman göbüşünü de dene bence o da ayrı bi zevkli oluyor :9:

aynen aynen başkası olsa böyle katlanamazdı ama ne öyle soğuk uzaktan dokunmadan sevemem ben iyi ki bünyemize uygun vermiş mıncıklamam lazım o zaman göbüşünü de dene bence o da ayrı bi zevkli oluyor :9:

aman maşallah subhanallah..rabbım ağzımızın tadını bozmasın inşallaaaah..göbekk olayı bızde karısık ya,başka bi gezegen orası..yerleşim yerı olmuş artık :D pek sevılecek alanı kalmamış :6:
:)

Back
X