mukkemmel koca gerçekten varmi...

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Slm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Bazen bir araya geliyoruz o kadar cok kocalarinda bahsediyorlarki
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..;)
Ezgi ay bizdr oyleyiz yeni evli sayiliriz ama kavgamiz olmaz bizimde hahhaaa falan
Simdi ben dimdizlak kaldim bende diyorumki Valla bizde arada olur ama uzatmayiz o gun yine unutur guleriz
Eve geldim dusundum ya sorun onlarda var ya bizde yada hava atiyorlar yalan soyluyorlar ko oylese inanin bi tip insanlara gelemiyorum yani kendilerinj mukkemmel gibi gostermeleri sinir bozucu...ya anlamiyorum banane sizim kocanizdan off kiskandim galiba o_O:oops:

bence yok.mükemmel. imkansız. seni sık sık sinir etmesin dırdır etmesin karışmasın bi yere kadar sabrediyorsun.

Slm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..:KK66:
Ezgi ay bizdr oyleyiz yeni evli sayiliriz ama kavgamiz olmaz bizimde hahhaaa falan
Simdi ben dimdizlak kaldim bende diyorumki Valla bizde arada olur ama uzatmayiz o gun yine unutur guleriz
Eve geldim dusundum ya sorun onlarda var ya bizde yada hava atiyorlar yalan soyluyorlar ko oylese inanin bi tip insanlara gelemiyorum yani kendilerinj mukkemmel gibi gostermeleri sinir bozucu...ya anlamiyorum banane sizim kocanizdan off kiskandim galiba o_O:oops:

Hava attıklarını sanmıyorum.
Gerçekten sorun çıkarmayan erkekler var bu dünyada.

Aynı evde yeri geldi mi annenle, babanla, kardeşinle kavga ediyorsun eşinle neden etmeyesin ki? İnsanlar konuşa konuşa anlaşır, zıt fikirler oldu mu tartışmak gayet doğal her an güllük gülistanlık olamazsın ki sürekli aynı evi paylaştığın biriyle, imkansız. Ha kavga anlayışları tartışmak değil de vurmak kırmak dövmek sövmek falansa doğru olabilir "Biz kavga etmiyoruz" demeleri, onu bilemedim.

Mükemmel koca degil mükemmel insan yoktur bence. Siz mükemmel misiniz mesala başkasına sinir bozucu gelen hiç mi huyunuz yok elbette vardır. Onlarında sorunları vardır mutlaka sadece nispet yapmak için öyle diyorlardır

Kimse mükemmel değildir bence hepimizin kusurları var. Mükemmellikle kavga etmek kavramı biraz yanlış aslında çok iyi insanlar bile arada tartışabilir(kavga dövüşten bahsetmiyorum kavga bende nedir pek bilmem) sonra orta yolu bulabilirler. Ben sadece öven insanları pek sevmem açıkcası eşimle kavga etmesem de arkadaşımın yanında ballandıra ballandıra anlatmam o benim gibi değilse ya içten içte üzülürse diye düşünürüm. Herkesin eşi kendine kime neyi niye övüyoruz ki çok cahilce :KK53:

Kavga etmeyen erkek daha can sıkıcı oluyor benden demesi.
Bir erkek arkadaşım öyleydi. Ya sinirleniyorum, kuduruyorum, adama sarıyorum. Yok yani, taş mıdır duvar mıdır adamın hiç umrunda değil. Gerçekten klinik vakaydı, bir insan hiç mi sinirlenmez? Yani ben daha büyük sorunları olduğunu düşünüyordum, kesinlikle normal değildi.

Mükemmel insan yok ki koca ya da karı olsun.
Sadece birbirini iyi çözmüş ve beraber hayat geçirmeye gönüllü insanlar var.
Biz de kavga etmiyoruz anlaşma yolunu seçiyoruz.ilk yılı saymıyorum alışma yılı idi o.

Aynı şeyi yazmak üzereydim :)) Kesinlikle mükemmel insan yok. Ama mutlu olmak için şart olan asgari özellikler var. Sevgi, saygı, güven mesela.

Var. Ben daha nişanlimla 1 kere bile kavganin k'sini yapmadim.

Eski sevgilimde kuduz gibi sataşirdi. Demekki sorun bende degilmiş...

Yine de minik de olsa bir tartışın derim. Çünkü insan karakteri ile ilgili çok ipucu veriyor tartışırken. Bir kere bile tartışmadan evlenen insanlar korkutuyor beni. Kim bilir belki tartışırken çok çirkinleşen biri. Sanmıyorum tabi de gene de minik bir tartışın siz.

Aynı evde yeri geldi mi annenle, babanla, kardeşinle kavga ediyorsun eşinle neden etmeyesin ki? İnsanlar konuşa konuşa anlaşır, zıt fikirler oldu mu tartışmak gayet doğal her an güllük gülistanlık olamazsın ki sürekli aynı evi paylaştığın biriyle, imkansız. Ha kavga anlayışları tartışmak değil de vurmak kırmak dövmek sövmek falansa doğru olabilir "Biz kavga etmiyoruz" demeleri, onu bilemedim.
Yok canim kavga dedigim oyle degil hani insan tartisirya ondan bahtettik

Bir evlilikte fikir ayrılığı, tartışma yoksa sağlıklı bir ilişki de yoktur bence. Tahammül eden, olur diyen bir taraf vardır ki onun da sabrı birgün taşar, herşey yerle yeksan olur.
Tartışmalı, anlaşmalı ve sorunları çözmeli eşler.kavga da ederiz, özür de dileriz, çözemediğimiz konularda birbirimize anlayış gösterir, saygı duyarız. Mükemmel koca da yoktur, kadın da, evlilik de...

Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..:KK66:

Mükemmel koca olma mükemmel insan olma ihtimali ile aynı bence.
Ama hiç kavga etmemek mükemmel koca ile sağlanacak bir şey de değil.
Gerçekten hiç kavga etmeyen insanlar genellikle arkadaş muhabbetlerinde ay biz de hiç kavga etmeyiz çok mükemmeliz şeklinde konuşmazlar.

Şimdi kavgadan anladıkları saç başa girmek, ya da ağır sözler söylemek, ille de bağırmaksa olmayabilir.

Ama düşünüyorum da kardeşin, annen, baban kim olursa evi paylaştığın mutlaka arada çatıştığınız, karşılıklı gerildiğiniz oluyor.

Kocayla hiç olmuyorsa bi tuhaflık var bence. İnsanız sonuçta, nefsimiz var, herkesin önce ben dediği anlar oluyor. Kocanın anadan babadan fazlası ne ki? Hiç fikir çatışması yaşamayan insanların da iletişiminde bir sorun var diyorum. :sus: Ya da kendi fikirleri yok :KK45:

Yok canim kavga dedigim oyle degil hani insan tartisirya ondan bahtettik

Anladım. Bence birbirinizi kırmadığınız, canınızı yakmadığınız sürece fikir ayrılıklarını tartışmak gayet normal bir durum. "Hiç tartışmıyoruz ne desem hıhı diyor" la övünen insanların "En mutlu, en iyi geçinen, en mükemmel çift biziz" diye kendilerini tatmin etmeye çalıştıklarını düşünüyorum. Öyle bile olsalar bununla övünmek pek sağlıklı değil, kime neyin ispatı sonuçta?

Kizlar bakin esimle tartisiriz sesimiz biraz yukseldimi ya susmaya calisiriz ki ben oyle yaparim bulundugum yerden kalkar giderim esimde susar bende bazen kizimla ilgili bile tartistigimiz oluyo anlamiyorum tamam iki insan yillarca ayni evin icinde hicmi kavgasi tartismasi olmaz kimse bir sey anlatmak zorunde degil ama lutfen!!!abartilarakta konusulmasin her seyi gectim Cocuk yuzundendemi tartisma edilmez..

Back
X