mukkemmel koca gerçekten varmi...

Mükemmelliği kavga etmemek diye tanımlayamazsınız.
Benim nişanlım bana göre mükemmel ama bir o kadar da kavga ederiz:spor:
tersi de oluyor bunun ya. gerçekten mükemmel bir evliliği olan, birbirleriyle yağ bal gibi geçinen bir yakınım evliliğinin 15inci yılında eşinin 8 yıllık sevgilisi olduğunu öğrenip harap bitap olmuştu 'ben bu kadar iyi olan bir adamı nasıl boşarım ne yaparım, aklım almıyor beni aldatıyor olduğunu' diye

Slm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Bazen bir araya geliyoruz o kadar cok kocalarinda bahsediyorlarki
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..:KK66:
Ezgi ay bizdr oyleyiz yeni evli sayiliriz ama kavgamiz olmaz bizimde hahhaaa falan
Simdi ben dimdizlak kaldim bende diyorumki Valla bizde arada olur ama uzatmayiz o gun yine unutur guleriz
Eve geldim dusundum ya sorun onlarda var ya bizde yada hava atiyorlar yalan soyluyorlar ko oylese inanin bi tip insanlara gelemiyorum yani kendilerinj mukkemmel gibi gostermeleri sinir bozucu...ya anlamiyorum banane sizim kocanizdan off kiskandim galiba o_O:oops:

yoo biz de hiç kavga etmiyoruz. ortada kavga edecek bi koca yok da o yüzden :halay::halay:

Sorun cikarmayan erkekler var hatta mukemmeler erkekler ama mezarda ekmek istemez aş istemez kavga yok gurultu yok .Tövbe ya gunaha gircem niye boyle hava atma pesinde herkes hele sosyal medyada herkes bi minnos bi poncik ama kamera arkasinda adam ossura ossura uyur yersen

tersi de oluyor bunun ya. gerçekten mükemmel bir evliliği olan, birbirleriyle yağ bal gibi geçinen bir yakınım evliliğinin 15inci yılında eşinin 8 yıllık sevgilisi olduğunu öğrenip harap bitap olmuştu 'ben bu kadar iyi olan bir adamı nasıl boşarım ne yaparım, aklım almıyor beni aldatıyor olduğunu' diye
Haklısın kimi de hiç belli etmiyor olabiliyor.İnsan evladı işte ne yapacağını ne yapayacağımızı asla bilemiyoruz:KK35:

• Beğen
Reactions: ZAT
Kızlar çok güldüm :KK70:tam başlığı okuyorum az bi sesli okumuştum kocam ordan mükemmel kadın varmı diye de sorsana hatun dedi
Daha az isteyen daha az konuşan herseyi tam zamanında söylemeden ve söylenmeden yerine getiren tabiri caizse woltran woltran deyince yetişen

İnsanlar tartışabilir önemli olan ortasını bulmak. Takmayın kafanıza hem arada aksiyon iyidir tadında:))

Slm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Bazen bir araya geliyoruz o kadar cok kocalarinda bahsediyorlarki
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..:KK66:
Ezgi ay bizdr oyleyiz yeni evli sayiliriz ama kavgamiz olmaz bizimde hahhaaa falan
Simdi ben dimdizlak kaldim bende diyorumki Valla bizde arada olur ama uzatmayiz o gun yine unutur guleriz
Eve geldim dusundum ya sorun onlarda var ya bizde yada hava atiyorlar yalan soyluyorlar ko oylese inanin bi tip insanlara gelemiyorum yani kendilerinj mukkemmel gibi gostermeleri sinir bozucu...ya anlamiyorum banane sizim kocanizdan off kiskandim galiba o_O:oops:

Ben 6 yılık evliyim iki çocuğum var şükür.öğretmenim. ama evde kocamla pek anlasamayiz. Öyle dışarıya da evlilik oynamam nedense.çünkü eşimin bunu hak etmediğini düşünüyorum. Bana karşı öyle davranışları var ki artık kafamda tamemen bitmiş vaziyette.cocuklar olmasa farklı kararlar alacamda çocuklar beni bağlıyor. Benim durumumda olan var mı?

Ben esimle ne kavgalar ettim en siddetlisinden. Ama 6 aylik evliyim artik adami cozdum sanki. Su anda da bir yigin sorun var ama eskisi kadar siddetli kavga etmiyoruz. Taniyorum esimi neyi yapar neyi yapmaz ona gore davraniyorum. Iyi es kotu es yok da eger adamda psikolojik bir problem yoksa her erkegin bir sifresi var

10 yillik evlilikleri boyunca kavga etmemis bir tanidigimiz esinjn ihaneyiyle ayrildi. Bazi durumlarda kavga etmemek cok buyuk iletisim sorununun habercisi

Mükemmel erkek, mükemmel kadın yada mükemmel evlilik yoktur. Sonsuz sevgi ve tahammül vardır.
Kusur arayan kusur bulur. Aramayacaksın, yapıcı olacaksın.
Sorunlar hep olacaktır. Mümkün değil şu hayatta sorunsuz yaşamak.
Mesele sorunlara nasıl yaklaşıldığı ve çözüldüğüdür.
Kimileri bağrış çağrış kavgayla noktalar, kimileri tartışır sarılır barışır ve bunu kavgadan bile saymaz.
Durum bu...

Back
X