• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mukus tıkacımı bakarmısınız

leongirl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
173
57
13
30
Kızlar acil bakarmısınız tüp bebekle 24 haftalık gebeyim doktorum dün tedbir amaçlı kan sulandirıcı ecopirine baslatti yan etki yaptı gece acile gittim sabaha karsı böyle akıntılar gelmeye başladı sabah hemen yakınımdaki hastanenin kadın doğum bölümüne gittim doktorum rahim ağzı kapalı bebekte iyi merak etme dedi mukus tikaci olabilirmi diye gelen parcanin resmini gösterdim progestan fitil ve igneye kullaniyosun onlardan olmuştur dedi mukus tıkacı kanlı olur dedi ama az once gene baya büyük sekilde geldi korkmaya basladim tecrubeli anneler bi bakin ALLAH rızası icin doğum öncesi gelen tıkac boylede olabiliyomu

Eklentiler

• 20251007_141532.webp
    20251007_141532.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 136
  • 20251007_073603.webp
    20251007_073603.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 20251007_040823.webp
    20251007_040823.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 20251007_041054.webp
    20251007_041054.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 64
Vajinal kültür yaptır belki enfeksiyondur kokusu var mı

Muhakkak doktorunuza danışın sadece stres yapmamaya calisin biliyorsunuz stres inanilmaz etkiliyor. mukus tıkaci mi bilmiyorum ancak iki kere dogum yaptim ikisinde de sanirim o haftalar civari akıntım ciddi artmıştı hatta ilk gebeligimde öncesinde kürtaj ve kimyasalım olduğu icin cok korkmuştum akıntı mı idrar mi yoksa amniyon sıvısı olmasin vs diye test bile almistim ama gerek olmadi. Yüreğinizi ferah tutmaya calisin. Gerekirse de doktorunuzu bu saatte bulamazsanız devlette bir dogum hastanesine acile gidin. Cunku gerçekten tecrübeli oluyorlar.

Anladım canım kusura bakma kafam hic yerinde değil dedigini idrar kültürü sandım 1/2 gün daha devam ederse yaptırırım teşekkür ederim cevabın için 🌸
Bence ihmal etme rahim ağzı açılırken de bmyle akıntı gelir. Alttan kontrol ettirip vajinal kültür ver muhakkak

Muhakkak doktorunuza danışın sadece stres yapmamaya calisin biliyorsunuz stres inanilmaz etkiliyor. mukus tıkaci mi bilmiyorum ancak iki kere dogum yaptim ikisinde de sanirim o haftalar civari akıntım ciddi artmıştı hatta ilk gebeligimde öncesinde kürtaj ve kimyasalım olduğu icin cok korkmuştum akıntı mı idrar mi yoksa amniyon sıvısı olmasin vs diye test bile almistim ama gerek olmadi. Yüreğinizi ferah tutmaya calisin. Gerekirse de doktorunuzu bu saatte bulamazsanız devlette bir dogum hastanesine acile gidin. Cunku gerçekten tecrübeli oluyorlar

Bence ihmal etme rahim ağzı açılırken de bmyle akıntı gelir. Alttan kontrol ettirip vajinal kültür ver muhakkak
Teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun doktoruma çektiğim resimleri attım önemsiz alkıntı dedi fakat ben tedbiri elden bırakmıyacagim yarın tekrar muayne olup dediğiniz testi vermeyi düşünüyorum

Muhakkak doktorunuza danışın sadece stres yapmamaya calisin biliyorsunuz stres inanilmaz etkiliyor. mukus tıkaci mi bilmiyorum ancak iki kere dogum yaptim ikisinde de sanirim o haftalar civari akıntım ciddi artmıştı hatta ilk gebeligimde öncesinde kürtaj ve kimyasalım olduğu icin cok korkmuştum akıntı mı idrar mi yoksa amniyon sıvısı olmasin vs diye test bile almistim ama gerek olmadi. Yüreğinizi ferah tutmaya calisin. Gerekirse de doktorunuzu bu saatte bulamazsanız devlette bir dogum hastanesine acile gidin. Cunku gerçekten tecrübeli oluyorlar
HHk
Muhakkak doktorunuza danışın sadece stres yapmamaya calisin biliyorsunuz stres inanilmaz etkiliyor. mukus tıkaci mi bilmiyorum ancak iki kere dogum yaptim ikisinde de sanirim o haftalar civari akıntım ciddi artmıştı hatta ilk gebeligimde öncesinde kürtaj ve kimyasalım olduğu icin cok korkmuştum akıntı mı idrar mi yoksa amniyon sıvısı olmasin vs diye test bile almistim ama gerek olmadi. Yüreğinizi ferah tutmaya calisin. Gerekirse de doktorunuzu bu saatte bulamazsanız devlette bir dogum hastanesine acile gidin. Cunku gerçekten tecrübeli olu

Teşekkür ederim cevabınız için doktoruma vatsaptan msj attım görselleride attım önemsiz akıntı biz önemsemiyoruz böyle akıntıyı dedi tabi benim içim rahatladımı hayır

İyi günler sarı akıntınız icin doktor ne dedi suan benimde akıntılarım bircok ilac kullanmama ragmen devam ediyor ekstra birde kasılmalarım mevcut günde 10-12 bazen daha fazla oluyor akıntıllarıma en son doktor normal dedi

İyi günler sarı akıntınız icin doktor ne dedi suan benimde akıntılarım bircok ilac kullanmama ragmen devam ediyor ekstra birde kasılmalarım mevcut günde 10-12 bazen daha fazla oluyor akıntıllarıma en son doktor normal dedi
Önemsiz dediler Progestan iğne ve progestan fitil kullaniyorum onlar yapar dedi rahim agzin kapali dedi

Back
X