Kızımın ismini AZRA koyduk dün Gece Esimle oturduk ve isim bulmadan yatmayacagiz dedik..
Ortak bir noktada Ailemizde olmayan ve anlamı cok güzel bir isim ararken arasindan AZRA ismini cektik koyduk :))
Beklenmedik bir isim oldu ama olsun :))
AZRA = 1. El değmemiş bakire kız.
2. Delinmemiş inci.
3. Ayak basılmamış kum.
4. Medinenin diğer bir adı.
5. Hz. Meryeme verilen ad.
ALLAH HERKESİN EVLEDİNİ SAGLİKLİCA KUCAGİNA ALMAYİ NASİP ETSİN İNSALLAH HAYİRLİ EVLATLAR CANLARİM İNSALLAH HERKES GÖNLÜNE GÖRE BİR İSİM BULUR VE KOYAR KIZINA :))
Azra isminin anlamı muhtesem cnm biizim ailedede simdlik kimsede yok ilk bizim kizimiz olcak bu soyadımızla :)) belki sizde birgün bizim gibi yaparsaniz bulursunuz..
Biz 2 gün önce isim bulmadan yatmayalim dedik ve Alfabenin ilk halfinde bulduk aradigimizi burnumuzun dibindeymis..
Sizde tek tek Alfabeyi gecerseniz belki ortaklaşa bişi bulursunuz cnm :))
Kızımın ismini AZRA koyduk dün Gece Esimle oturduk ve isim bulmadan yatmayacagiz dedik..
Ortak bir noktada Ailemizde olmayan ve anlamı cok güzel bir isim ararken arasindan AZRA ismini cektik koyduk :))
Beklenmedik bir isim oldu ama olsun :))
AZRA = 1. El değmemiş bakire kız.
2. Delinmemiş inci.
3. Ayak basılmamış kum.
4. Medinenin diğer bir adı.
5. Hz. Meryeme verilen ad.
ALLAH HERKESİN EVLEDİNİ SAGLİKLİCA KUCAGİNA ALMAYİ NASİP ETSİN İNSALLAH HAYİRLİ EVLATLAR CANLARİM İNSALLAH HERKES GÖNLÜNE GÖRE BİR İSİM BULUR VE KOYAR KIZINA :))
Çok güzel çok anlamlı bir isim seçmişsiniz Ömürlü olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Ne güzel azcık kalmış ah ahhh benim daha çoook var tek derdim isim olsa keşke hormonlarım depar atmakta ve ağrılarım beni benden alıyo Allah banada 37. haftayı göstersin 40 ında kucağıma almak nasip etsin tabi tüm gebişlerinde
Çok güzel çok anlamlı bir isim seçmişsiniz Ömürlü olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Ne güzel azcık kalmış ah ahhh benim daha çoook var tek derdim isim olsa keşke hormonlarım depar atmakta ve ağrılarım beni benden alıyo Allah banada 37. haftayı göstersin 40 ında kucağıma almak nasip etsin tabi tüm gebişlerinde
Sagol cnm bnm ya :)) Aminnn insALLAH inan bana göz acip kapayana kadar geciyor zaman :)) Birde bakmışsınki kucaginda bebişin ALLAH bebişine ve sana ve Ailene saglikli huzurlu mutlu ömürler versn cnm :))
Sagol cnm bnm ya :)) Aminnn insALLAH inan bana göz acip kapayana kadar geciyor zaman :)) Birde bakmışsınki kucaginda bebişin ALLAH bebişine ve sana ve Ailene saglikli huzurlu mutlu ömürler versn cnm :))
İnşallah canım inşallah Rabbim sanada tüm sevdiklerinle sağlık ve huzur dolu ömür versin güzel anne hadi darısı başıma minik meleğinin ve senin Allah her daim yardımcınız olsun güzel bir hafta dilerim