mulipa rezene cayi lutfen yardim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
bebisim 18 gunluk oldu ve 4-5 gundur karni gurulduyordu.
ilk basta benim karnim gurulduyor sandim meger yavrumun karniymis
ve son 2 gundur yogun gaz sikayeti var.
masaj yaptim iyi geldi ama o bagirip agladikca cok fena oluyorum cok.
zaten evde tekim.
care olur diye mulipanin bebekler icin rezene cayini aldik birde sab die bi surup yazdi drum.
bu rezeneyi icti bebisim 3,5 saattir uyuyor.
cok korktum nie sarhos gibi uyuyor?
uyandi ve emzirdim.goguslerim yara ama iyi emiyor massallah ama yarali gogusle zor emziriyorum.
birdaha vermesemmi bu rezeneyi uyursa ememez ki
ben icsem gunde kac fincan icmem lazim?
havalarda sicak .
bebisi sicak tutsam terliyor, sicak havlu koyuyorum ayaklarina.
ama terliyor bu kez.

oyy ben onun o guruldayan karnını yerim :) rezene çayı uyku yapar doğrudur. papatya çayı da öyle. papatya, rezene, anason çayları hem gazı giderir hem de uyku verir. bildiğim kadarıyla da hiç bir zararı yok bebeklere. siz de kullanabilirsiniz. gece uyutmadan önce vermeyi deneyin bakalım bir de.

Canım hayırlı olsun. Sağ salim büyüsün inşallah. Uyusa bile 2 en fazla 3 saatte bir uyandırıp emzirmen gerek. Göğsünün yara olması maalesef kötü olmuş. Ben bebeklerin gaz şikayetine bu şurup, damla tarzı şeylerin yararlı olduğunu maalesef düşünmüyorum. Yine de genelle yapmak kesinlikle yanlış olur işe yarayan olabilir. Bebekler genelde hele ki küçükken çok derin uyuyorlar, korkma. Emzirmeyi aman ihmal etme.

tatlım benim oğlum 3 aylık olacak ayın 10unda ilk zamanlar fazla olmasada gazı oldu ben rezeneyi kendim içtim bardagimdan 1 çay kaşığıda oğluma iciriyodum ayrıca kimyonlu su içtim bebegimede anne sütünü kimyonla karıştırıp verdim tabi o da 1- 2 çay kaşığı

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

o çaylar bebekler için değil anneler için değil mi.18 günlük bebeğe mi içirdiniz o çayı

bebekler içinde bu tip çaylar var

bebekler içinde bu tip çaylar var

hiç duymamıştım çok korktum.:)
ablamın bebeklerininde gaz problemi var.rezene çayını kendisi içiyo ama pek etki etmiyo.bebeğe içirelim bakalım bi de.

1- 2 çay kaşığı yeterli olur kendi de içmeye devam etsin sütü artar ben içiyorum hergün

Ben yurtdisinda yasiyorum, rezene cayini bebeklere hic tavsiye etmiyorlar. Vermek istemistim ben de ama burdaki saglik gorevlileri vermemenizi oneririz bebege zararli demislerdi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ben yurtdisinda yasiyorum, rezene cayini bebeklere hic tavsiye etmiyorlar. Vermek istemistim ben de ama burdaki saglik gorevlileri vermemenizi oneririz bebege zararli demislerdi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…