• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

multikistikover luyum aşılama başarısız oldu

Niran77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
665
0
96
Diğer
merhaba doktorum, bana da multikistikover olduğum söylendi 4 defa yumurta çatlatıcı ve klomen kullandım 2 defada aşılama yaptırdım fakat yalnızca ilk çatlatıcı tedavimde hamile kaldım ve o da düşükle sonuçlandı zaten 2 haftalık falandı. acaba daha sonraki tedaviler neden başarısız oldu oysaki aşılamanın daha başarılı olması gerekmiyormu şimdi tüp bebek diyorlar bu arada 10kg aldım hormon ilaçlarından sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler ve iyi çalışmalar.

merhaba doktorum, bana da multikistikover olduğum söylendi 4 defa yumurta çatlatıcı ve klomen kullandım 2 defada aşılama yaptırdım fakat yalnızca ilk çatlatıcı tedavimde hamile kaldım ve o da düşükle sonuçlandı zaten 2 haftalık falandı. acaba daha sonraki tedaviler neden başarısız oldu oysaki aşılamanın daha başarılı olması gerekmiyormu şimdi tüp bebek diyorlar bu arada 10kg aldım hormon ilaçlarından sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler ve iyi çalışmalar.

merhaba denediğiniz tedaviler yanlış değil. her tedavinin kendi içinde başarı oranları vardır. sıra tüp bebeğe gelmiş görünüyor ama gözünüzde çok büyütmeyin. size tedavi ile ilgili bilgiler erildiğinde daha iyi anlayacaksınız. kilo vermeden ve biraz da ara yeni tedaviye başlamayın derim. yaşadığınız şehri yazmamışsınız. bilgi almak isterseniz beni 02122300809 numaralı telefondan arayabilirsiniz. sevgiler

Back