Mümkün mü?

Sunny_life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
820
399
33
27
Merhaba arkadaşlar tüp bebekle hamile kalmıştım ocakta kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonra adam akıllı adet olamadım leke leke oldum kontrole gittim kist oluşmuş. Doktorum Yasmin verdi dün bitti bir kaç gün önce ayağa kalkınca aniden kasığıma ağrı saplandı ama önemsemedim bu arada ilk gebeliğim de olan belirtiler kasık batması segirme ve yanaklarımın yanması olmuştu. İki gündür akşam aynı şekilde yanağım kızarıyor ve yanıyor bu gün de uyandığımda kasık ve bel de hafif sancı vardı adet olcam sandım ama olmadım akşam üstü de kasığıma 10 dakika kadar süren yumruk gibi ağrı girdi ne oluyor inanın anlamadım yani doğal yolla yıllardır olmadı şimdi Yasmin kullanırken hamile kalabileceğime ihtimal veremiyorum sizce ne olabilir?

3 ay adet görmemek normal değil, yapışıklık vs olmuş olabilir mi.? Detaylı muayene oldunuz mu? Gebelik de bir ihtimal, test yapın en iyisi

3 ay adet görmemek normal değil, yapışıklık vs olmuş olabilir mi.? Detaylı muayene oldunuz mu? Gebelik de bir ihtimal, test yapın en iyisi
Kürtaj sonrası kanamam oldu 7 gün sonra âdet gününde kanama başladı ama tam sökülemedi bende gittim kist var dedi yasmin kullanmaya başlayınca biraz daha söküldü ama eskisi gibi adet olmadım. Bu ay da daha adetime 5 gün falan var günüm gelmedi zaten yani 3 aydır adet görmüyor değilim. Ya test yaptığım her an içime umut doğuyor o yüzden yapmak istemedim geçen ayda leke şeklinde gelince doktor test istedi üstüne görme olabilir mi diye o an bile neler hissettim negatif çıktı sonrada kist olduğunu öğrendim. Şimdi de daha günüme var ya ama sadece yanaklarım yanınca akşamları aklıma düştü bir de kasık ağrımdan dolayı.

Benim de kürtaj sonrası 10 gün kadar hafif kanamam oldu, o regl kanaması sayılmıyor. Daha sonra 24. Gün normal adetimi oldum, ondan sonra düzenli devam etti. Rahim duvarın kalınlaşmıyor olabilir, tekrar detaylı bir muayeneye git, gitmişken kan da verirsin. Geçmiş olsun

Ben bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenince çok yıprattım kendimi çok ağladım saçlarım yumak yumak döküldü çok psikolojim bozuldu o yüzden hormonlarım da bozulmuş olabilir. Bu mübarek gecede inşallah benim gibi tüm isteyen bekleyen dileyen herkese tez vakitte Rabb'im sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hiç birimize evlat acısı yaşatmasın

AMİN CANIM AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…