MuMu85 ve Mantarpano`nun Karatay Macerasi :)

biz iki gündür basladik ama yarin tartilir yeni basliyormus gibi yazariz canim,bildirim günleride persembe olmus olur,ne dersin?

ben simdilik spora kaciyorum canim,görüsürük sonra

egzersizlerimi yaptim geldim :)

canim bak aklima ne geldi,gel senle beraber su selülit savara baslayalim 21 güncük :)

Öğle yemeğimi yiyeceğim şimdi. Köfte ve salata bir de ayran uygun mu diyete :)))
Sabah 74. 4 çıktım.

Canım selülitsavarı çok istiyorum ama hergün yapabilmem çok zor. Bebişe vakit ayırmam gwrekiyor eve gidince mecbur. Ancak kasarsam haftada 2 gün yapabilirim.

Öğle yemeğimi yiyeceğim şimdi. Köfte ve salata bir de ayran uygun mu diyete :)))
Sabah 74. 4 çıktım.

Canım selülitsavarı çok istiyorum ama hergün yapabilmem çok zor. Bebişe vakit ayırmam gwrekiyor eve gidince mecbur. Ancak kasarsam haftada 2 gün yapabilirim.

diyete uygundur ama gec kaldim sen yemisindir bile :)

bütün gün disardaydim,az önce girdim biraz sonra cikicam yine ve aksama kadar yokum yine ,yarin da yogunluk devam edicek,ctesi görümcemin sözü var oy oyyyy

olsunn canim hic yoktan iyidir haftada 2 gün yap sende ,bende görüldügü üzere anca ptesi baslayabilcem..

bu sabah b fitede gittim

ve kilom 74.1 :8::8:

suan ne yapcam bilmiyom saat 11 de yolda bi muz yedim simdi yemek yesem aksam gece kaliyo aksami beklesem öylede zor ,sanirim ayran icciem bi kac bardak :)

iyi aksamalr canim nerlerdesin,ne yedin ne ictin bugün :)

ben bütün gün disarda oldugum icin düzenli beslenmedm ama yasak biseyde yemedim

11: 1 muz

14:30
ayran biraz ceviz

17: bir lahmacun

saatlerimde olmadi tam ama olsun bugün kurabiye ve pastaya hayir demenin mutlulugunu yasiyorum

sen neler yaptin?

Canım ben de öğlen köfte salata ayran menüsünden sonra akşam ospanak yoğurt ve 1 avuç badem yedim. Şimdi verdim kendimi çaya :)))

Canım ben de öğlen köfte salata ayran menüsünden sonra akşam ospanak yoğurt ve 1 avuç badem yedim. Şimdi verdim kendimi çaya :)))

afiyet olsun canim güzel menü.yemek saatleri arasinin en az 4 olmasina dikkat ediyon dimi,canim bide tavsiyem kuru yemisi aksam degilde sabah ve öglen yemen,bide kuru yemisler cig olcak biliyon demi..

biliyon ben salidan beri yapiyo 2 günlük menümü yazayim sana

ilk gün

birinci ögün

kasar ve beyaz peynir
zeytin
roka ve domates
melemen
ceviz

ikinci ögün

2 adet karniyarik ( patlicanlar firinda kizardi)
taze fasulye kavurmasi
yogurt
roka salatasi

ikinci gün

kasarli melemen
biraz beyaz peynir
zeytin
bir kücük muzun yarisi
ceviz

arada bir sütlü makine kahvesi( cocuklari dondurma yemeye götürdüm ,bende kahve ictim)

ikinci ögün
2 karniyarik
fasulye kavurmasi
yogurt

bu arada bugün bir lahmacun yedim ama o kacamka degil cünkü karatay haftada bir kere 2 lahmacuna izin veriyo :) onuda yemezdimde disarida en uygunu buydu

aklima gelmisken,bütün corbalarda serbest canim icideki 1 2 kasik undan bisey olmuyo sadece pirinc yerine bulgur kullanmak gerekiyor,bulgurda serbest ama abartmamak kaydiyla kisir ve bulgur pilavi,mercimek köftesi cig kfte yiyebilirisn :)

Canım günaydın kahvaltımı yaptım geldim :)))

Ve kilo 73.5 :))))

Kahvaltıda:
tereyağında yumurta,
beyaz ve kaşar peynir
Domates biber salatalık
Zeytin
Ve bir dl. Tam tahıl ekmeği ile biraz tereyağ yedim.

Şimdi bugün kritik çünkü uzun zamandır 73.3den aşağı inmedim. Bakalım yarın durum ne olacak.

Kuruyemişi mecbur yedim akşam doymadım çünkü. Bi de kocam da baya yardımcı oluyor İyi olsu evde bile. Birinin olması o da yardımcı sen de varsın :)))

Canım günaydın kahvaltımı yaptım geldim :)))

Ve kilo 73.5 :))))

Kahvaltıda:
tereyağında yumurta,
beyaz ve kaşar peynir
Domates biber salatalık
Zeytin
Ve bir dl. Tam tahıl ekmeği ile biraz tereyağ yedim.

Şimdi bugün kritik çünkü uzun zamandır 73.3den aşağı inmedim. Bakalım yarın durum ne olacak.

Kuruyemişi mecbur yedim akşam doymadım çünkü. Bi de kocam da baya yardımcı oluyor İyi olsu evde bile. Birinin olması o da yardımcı sen de varsın :)))
afiyet olsun canim.

ben ayniyim ama olsun 3 günde 1.5 gitti daha ne olsun

bende sabah aceleden dogru kahvalti yapamadim yine

bir muz
biraz peynir
birazda ceviz yedim

simdi acikmaya basladim ama yemiycem 2 ögün yapmak istiyom cünkü yine ayran icerim sisiriyo bayagi beni :)

birazdan gözleme acmak icin hazurliklara basliycam ins seytana uymam :)

Bu sabah itibariyle kilom 73.1 :))))

Kahvaltıda;
2 tane tereyağında yumurta,
domates, salatalık,
zeytin,
kaşar peyniri,
1 çay kaşığı terayağ sürdüğüm 1 dl. ekmek yedim.

Ceviz ve badem bitmiş onları almam lazım. Az az da olsa gidiyor kilocuklar :)

Bu sabah itibariyle kilom 73.1 :))))

Kahvaltıda;
2 tane tereyağında yumurta,
domates, salatalık,
zeytin,
kaşar peyniri,
1 çay kaşığı terayağ sürdüğüm 1 dl. ekmek yedim.

Ceviz ve badem bitmiş onları almam lazım. Az az da olsa gidiyor kilocuklar :)

afiyet olsun canim,az olsun öz olsun ins..

bende anlattiigm gibi dün bütün günü disarda gecirdigim gibi kahvalti disinda bisey yiyemedigimden bu sabah 72.6 ciktim ,bakalim yarin sabah ne diycek tarti yine 72.6 derse zil takip oynarim heralde :)

bugünkü menüm.

sabah

1 muz
biraz ceviz
beyaz peynir
zeytin
salatalik domates

ögle
cilek

aksam
5-6 tavuk kanat
salata
ayran
3 4 tane közlenmis biber

2 3 gündür evde cilek var bi denk getirip sabah kahvaltisinda yiyemedim canim cok cekti öglen yedim bende bu yüzdende saatlerim 3 saat olmus oldu :(

simdide selülit savari yapmaya gidiyorum ;)

Back
X