MuMu85 ve Mantarpano`nun Karatay Macerasi :)

günaydin canim ,

tahmin ettigim gibi dünki kilo sahteydi ama olsun bugünki sonucta gayet güzel..

sabah b fite gttim simdide kahvaltimi yapicam,bugün plates yapmycam ,cok yüklenmek istemiyom kendime spora gitmedigim günler yapicam platesi öyle karar degistim :)

bugünki kilo 73 :ssz:

alooo niye ugramaz oldun buralara bakim sen..

bak aklima ne geldi,acaba omega3 tabletleri alsan acikmana iyi gelirmi ki?

dünkü meüm

sabah

beyaz peynir,kasar peynir
zeytin
domates
bir kücük muz
ceviz

aksam
3 tavuk kanat
süzme yogurttan cacik ( meze gibi bisey)

sabahda bfite gittim

bu aksamda plates yapicam ins

aeben ablaaa hosgeldin :38::38::38::38:

hoşgördük mumum :16:
hadi bakalım hayırlı olsun karatay . aslında bizim sorunumuz ne biliyormusun mumuş adı ne olursa olsun bi yöntemi sürdürememek :4:
sabırsızmıyız ne :9:
bu sefer senin için öyle olmaz inşallah en ısa zamanda tekrar 6lı rakamları görmen dilegiyle canım kader arkadaşım benim :38:

hoşgördük mumum :16:
hadi bakalım hayırlı olsun karatay . aslında bizim sorunumuz ne biliyormusun mumuş adı ne olursa olsun bi yöntemi sürdürememek :4:
sabırsızmıyız ne :9:
bu sefer senin için öyle olmaz inşallah en ısa zamanda tekrar 6lı rakamları görmen dilegiyle canım kader arkadaşım benim :38:

oyyy ablam cok tesekür ederim,Allah razi olsun,dedigin gibi ins bu seferböyle olmaz,hersey cok güzel gidiyor ama bu sefer kesin kararliyim dyemiyorum artik o güveni bulamiyorum kendimde

bugün kermes icin mantiya gittim yanimda cikolaa tatli yedilerhic canim istemedi aksamda manti pisirdiler ama tadfina bile bakmadim suan iradem cok salam masallah en azindan 65 e kadar böyle gitse raziyim :1::1:

bugünkü menüm

muz
domates
beyaz ve kasar peynir
ceviz
zeytin

ikinci ögün
kisir
salata
beyaz peynir

Back
X