Murat Özdemir'in papağana işkencesi, akıllara 7 ay önce yayınlanan Yemekteyiz bölümünü getirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
1036680482.jpg

Murat Özdemir'in papağana işkencesi, akıllara 7 ay önce yayınlanan Yemekteyiz bölümünü getirdi
© Fotoğraf : Youtube
TÜRKİYE
11:17 18.12.2018(Güncellendi 11:33 18.12.2018)URL'yi kısaltın
0 013
Murat Özdemir'in kişisel Instagram hesabında paylaştığı 'papağana işkence' videosu, akıllara Mayıs 2018'de yayınlanan Yemekteyiz bölümünü getirdi. Bu bölümde papağan, Özdemir yanına yaklaşınca çığlık atmıştı.

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkini çeken Murat Özdemir, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden getirildiği sırada ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya seslenen Özdemir'den Tarım ve Orman Bakanlığı da şikayetçi oldu.

Adını Yemekteyiz ve MasterChef yarışmalarıyla duyuran Murat Özdemir'in papağana işkence yaptığı videonun yankıları sürüyor.

Özdemir'İn Jako cinsi papağana uygulandığı şiddetin ardından aylar önce katıldığı Yemekteyiz yarışmasındaki görüntüleri yeniden gündeme geldi.

Onur Büyüktopçu'nun sunduğu 'Yemekteyiz' programına katılan Özdemir yarışmacıları evinde ağırlamıştı. Yemek hazırlık sürecinde Onur Büyüktopçu'nun 'papağanınız konuşmuyor hiç' sorusuna Özdemir, 'konuşur, yaklaşayım' cevabını vermişti.

Murat Özdemir, papağanın yanına yaklaşmasıyla papağan bağırmaya başlamış, Onur Büyüktopçu da 'Niye çığlık çığlığa bu papağan' sorusunu sormuştu. Özdemir de ‘beni sevmiyor' ifadelerini kullanmıştı.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/201812181036680600-murat-ozdemir-papagan-iskence-yemekteyiz/

Allah kahretsin bu adami papagani haluk levent ahbap ekibi almaya calisiyolar ve suan ayagi da kirikmis :(
Ay ya kiyamam suncacik varliga neyin eziyeti bu icim aciyo bugunden beridir heryerde goruyorum video yu :KK42: en sonda haluk abimiz paylasmis bi resmini ayagi kirik diye gereken mudahale yapiliyomus ama iste insanin ici aciyo kurtulsun da iyi olsun insallah :( o pis herifte gereken cezayi alsin artik para cezasiyla kalmasin busefer ne olurr:dua:

youtubedan buldum arkadaşlar

Ben az önce haberlerde izledim.
Yaa hayvan resmen korkuyo insan müsveddesinden
Yanına yaklaşınca bağırmaya başlıyor...
Nasıl bir ruh hastası. Bide kedisi varmış galiba.. aman Allahim düşünmek bile istemiyorum...

Ben az önce haberlerde izledim.
Yaa hayvan resmen korkuyo insan müsveddesinden
Yanına yaklaşınca bağırmaya başlıyor...
Nasıl bir ruh hastası. Bide kedisi varmış galiba.. aman Allahim düşünmek bile istemiyorum...

kuşa daha önce de işkence ediyomuş belli ki, bunun karısı da mı buna bi dur dememiş bilmiyorum, karısının yanında mülayim duruyordu halbuki

kuşa daha önce de işkence ediyomuş belli ki, bunun karısı da mı buna bi dur dememiş bilmiyorum, karısının yanında mülayim duruyordu halbuki
Kurmacadir ya programda o kadar gördük bu pezevengi akıl hastasını

Hamilelerin duası kabul olur derler ya, beddua etsek kabul olur mu acaba?
Yazmak istediğim gerçekten çooook şey var ama yazmıyorum.
Magazin sayfasında 21 gün yatması için Bakırköye gönderildiği yazıyordu peh.

evet, 5 bin de para cezası... yani toplum ve hayvanlar için tehdit oluşturmaya devam edecek

Et tabii mazlum beddua edince Allah ile arasındaki perde kalkar.
Hatta senden önce ben beddua edeyim: Allah'ın bunun iki dünyada iki yakasını yanyana getirme!!

ay ne bileyim olabilir ama bana gerçek geldi, çünkü önce yemini vermiyorum dedi ağzında geveledi sonra yemini ben veriyorum dedi, lafı çevirmesi doğal geldi yani
Bununla beraber o mazlum papağanı satan da cezalandırılmalı. Çünkü papağan satışı Türkiye de yasak mevzuaatta. Ama rüşvet vermeyene yasaksa uygulama da bilmiyorum.

Back
X