Murat sönmezer

Etrafımda çok var çok da memnun kalmışlar. Mesleki açıdan çok iyi bi dr muş. Ama çok konuşmaz söyleyeyim :)

Benim bir yakinimda Murat bey de tüp bebek yaptirdi ve cok memnun kaldi. Ankarada olmasa kendisine gitmeyi cok isterdim.

U
Yumurta toplama işleminiz nasil geçti kaç tane topladı hoca acaba?
Merhaba hayirli olsun sizede . Amh düşüktü 5 yumurta vardi takipde opu da 3 tane cikti 2 tane saglikli yunurtaydi şükür 2 si dollendi .cift emrio transfer edildi bugun 7. Günüm sonuc haftaya belli olur . Sizin durumunuz nedir

Sunucunuzu yazar mısınız?
U

Merhaba hayirli olsun sizede . Amh düşüktü 5 yumurta vardi takipde opu da 3 tane cikti 2 tane saglikli yunurtaydi şükür 2 si dollendi .cift emrio transfer edildi bugun 7. Günüm sonuc haftaya belli olur . Sizin durumunuz nedir
Benim pazar günü toplamam olacak şuan 30 a yakın var gibi deniyor ama opuda dediginiz ne oluyor onu bilmiyorum

Benim pazar günü toplamam olacak şuan 30 a yakın var gibi deniyor ama opuda dediginiz ne oluyor onu bilmiyorum
Opu yumurta toplama işlemi 😊 30 mu cok fazla yumurta😍 insallah cok guzel döllenir kaliteli olur daha sonrasinda dondurulcak mi yumurtanız nasil ilerliycek yumurtanız birde nerde yapılacak toplama isleminiz

U

Benim pazar günü toplamam olacak şuan 30 a yakın var gibi deniyor ama opuda dediginiz ne oluyor
Opu yumurta toplama işlemi 😊 30 mu cok fazla yumurta😍 insallah cok guzel döllenir kaliteli olur daha sonrasinda dondurulcak mi yumurtanız nasil ilerliycek yumurtanız birde nerde yapılacak toplama isleminiz
Murat hocam cuma planlayacak hastaneyi ultrasonda 30 gozukuyor yumurta Insallah rahat rahat döllenir cok heycanlı bakalım

Back
X