Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim surecim devam ediyor murat hocayla transferim yapıldı beklemedeyimdoktor murat sönmezer e tüp bebek yaptıran var mı
Sonucunuz ne zaman belli oluyor acaba inşallah güzel haberi alırsınızBenim surecim devam ediyor murat hocayla transferim yapıldı beklemedeyim![]()
Haftaya belli olcak insallahSonucunuz ne zaman belli oluyor acaba inşallah güzel haberi alırsınız![]()
Yumurta toplama işleminiz nasil geçti kaç tane topladı hoca acaba?Benim surecim devam ediyor murat hocayla transferim yapıldı beklemedeyim![]()
Sunucunuzu yazar mısınız?Bende hastasiyimYumurta toplama işleminiz nasil geçti kaç tane topladı hoca acaba?
Merhaba hayirli olsun sizede . Amh düşüktü 5 yumurta vardi takipde opu da 3 tane cikti 2 tane saglikli yunurtaydi şükür 2 si dollendi .cift emrio transfer edildi bugun 7. Günüm sonuc haftaya belli olur . Sizin durumunuz nedirYumurta toplama işleminiz nasil geçti kaç tane topladı hoca acaba?
Sunucunuzu yazar mısınız?Yumurta toplama işleminiz nasil geçti kaç tane topladı hoca acaba?
Benim pazar günü toplamam olacak şuan 30 a yakın var gibi deniyor ama opuda dediginiz ne oluyor onu bilmiyorumU
Merhaba hayirli olsun sizede . Amh düşüktü 5 yumurta vardi takipde opu da 3 tane cikti 2 tane saglikli yunurtaydi şükür 2 si dollendi .cift emrio transfer edildi bugun 7. Günüm sonuc haftaya belli olur . Sizin durumunuz nedir
Opu yumurta toplama işlemiSunucunuzu yazar mısınız?
Benim pazar günü toplamam olacak şuan 30 a yakın var gibi deniyor ama opuda dediginiz ne oluyor onu bilmiyorum
Sunucunuzu yazar mısınız?Yumurta toplama işleminiz nasil geçti kaç tane topladı hoca acaba?
Benim pazar günü toplamam olacak şuan 30 a yakın var gibi deniyor ama opuda dediginiz ne oluyorU
Merhaba hayirli olsun sizede . Amh düşüktü 5 yumurta vardi takipde opu da 3 tane cikti 2 tane saglikli yunurtaydi şükür 2 si dollendi .cift emrio transfer edildi bugun 7. Günüm sonuc haftaya belli olur . Sizin durumunuz nedir
Murat hocam cuma planlayacak hastaneyi ultrasonda 30 gozukuyor yumurta Insallah rahat rahat döllenir cok heycanlı bakalımOpu yumurta toplama işlemi30 mu cok fazla yumurta
insallah cok guzel döllenir kaliteli olur daha sonrasinda dondurulcak mi yumurtanız nasil ilerliycek yumurtanız birde nerde yapılacak toplama isleminiz
Haftaya belli olcak insallahsiz
Haftaya belli olcak insallahsiz karar verdiniz mi doktorahenüz vermed
Sonucları yazar mısınız?Benim surecim devam ediyor murat hocayla transferim yapıldı beklemedeyim![]()
Dun kan testi yaptik poztif ama cok erken dahaSonucları yazar mısınız?
Çok sevindim darısı bana artık ✌Dun kan testi yaptik poztif ama cok erken daha![]()
Toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor acabaDun kan testi yaptik poztif ama cok erken daha![]()