Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlla Musa olacak yani ? Çok ağır değil mi söyledikleriniz isimler Musa Zeyd daha iyi gibiMusa Zeyd/ Zeyd Musa/ Musa Ethem veya Zeyd Malik nasil sizce?
Bunlar cok agir olduMusa Zeyd/ Zeyd Musa/ Musa Ethem veya Zeyd Malik nasil sizce?
eşim musanın anlamını çok beğeniyor ve kısa olmasını. Herzaman bebek kalmayacak sonuçta. Benim favorim normalinde Zeyd Malik ama çoğu çok arapça buluyorÖzel değilse neden illa Musa? Yani hevesinizi kırmak istemem ama çok ağır bir isim değil mi sizce de küçücük bebeğe Musa. Bide yanına dusundugunuz isimlerde ağır yani![]()
Bilemedim. Hayırlısıyla dünyaya gelsin inşallah kuzucukeşim musanın anlamını çok beğeniyor ve kısa olmasını. Herzaman bebek kalmayacak sonuçta. Benim favorim normalinde Zeyd Malik ama çoğu çok arapça buluyor![]()
İkili isimler cidden çok ağır oluyor . Mesela başlı başına bence Zeyd de , Mâlik de çok güzel . Hatta bu yüzden kızımın adını tek isim koydum kısa isimler daha makbuleşim musanın anlamını çok beğeniyor ve kısa olmasını. Herzaman bebek kalmayacak sonuçta. Benim favorim normalinde Zeyd Malik ama çoğu çok arapça buluyor![]()
Bulduğunuz isimlerin hepsi birbirinden berbat duruyor. Devamında “bin Fadlan” falan gelecekmiş gibi.eşim musanın anlamını çok beğeniyor ve kısa olmasını. Herzaman bebek kalmayacak sonuçta. Benim favorim normalinde Zeyd Malik ama çoğu çok arapça buluyor![]()
Bulduğunuz isimlerin hepsi birbirinden berbat duruyor. Devamında “bin Fadlan” falan gelecekmiş gibi.
siz hangi isimleri tercih ederdiniz ozaman? kuzey, güney, batı, doğu gibi isimler mi?Bulduğunuz isimlerin hepsi birbirinden berbat duruyor. Devamında “bin Fadlan” falan gelecekmiş gibi.
Anladığım siz arapça ve kuranda geçtiği için tercih ediyorsunuz bu isimi değilmi.siz hangi isimleri tercih ederdiniz ozaman? kuzey, güney, batı, doğu gibi isimler mi?![]()
Musa eşimin tercihi, bana göre bıraz ağır isim. o yüzden zaten karar veremiyoruz. sadece modern olsun istemiyoruz, dinen de güzel bir isim olmasına özen gösteriyoruz...Neden musa peki çok daha güzel isimler varken yanlış anlamayın sakın, modern bir isim düşünebilirsiniz.
K.peder ismi gibi mecburiyetten sanki..
Musa ağır evet. O yüzden bence tek kullanılmalı diye düşünüyorum.Musa eşimin tercihi, bana göre bıraz ağır isim. o yüzden zaten karar veremiyoruz. sadece modern olsun istemiyoruz, dinen de güzel bir isim olmasına özen gösteriyoruz...
arapça veya kuranda geçmesine gerek yok, sadece anlamı güzel olsun istiyorumAnladığım siz arapça ve kuranda geçtiği için tercih ediyorsunuz bu isimi değilmi.
İleriki yaşlarda bazı çocuklarımız isim konusunda sıkıntıda yaşayabiliyorlar,yada baka dini isimlere yönelin o zaman.Musa eşimin tercihi, bana göre bıraz ağır isim. o yüzden zaten karar veremiyoruz. sadece modern olsun istemiyoruz, dinen de güzel bir isim olmasına özen gösteriyoruz...