muska mi , muskaysa gunah mi

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Arkadaslar merhaba.benim bi sorum olucak .ben geceleri tek yatamiyorum ve evde tek duramıyorum banyo vs.zor yapiyorum evde birileri olunca bile.simdi ne kadar sacma falan demeyin cunku asil soru bu degil.ben kendimi bildim bileli boyleyim.kafamfa kuruntular yapiyorum oyuzden korkuyorum.annemlerde bi hocaya dua yazdirmislqr korkum icin.benim sorum su ; bu tasidigim dua muska sayılıyor mu.ayrica muska takmak gunah mi.uzerimdeki dua kurandan yaziymis tam bilmiyorum ama.

Sabit ve cep telefonlarından 190 numarasını çevirerek, bulundukları şehrin il müftülüğüne bağlanacak olan vatandaşlar, müftülüklerde bulunan "Dini Soruları Cevaplandırma Komisyonu" üyelerine sorularını yöneltebilecek.

Ama ben biseyi savunmuyorum ki kafama cok takildi sormak istedim

Arayın sorun işte savunmakla ne ilgisi var, burda birinin dini bilgisinden bilgisinden ne kadar eminsiniz ki cevabına emin olacaksınız? Burada günah dense ne, caiz dense ne, banyoda tuvalet de varsa banyo yaparken takmak çok günahtır dense mesela iyice kafanız karışacak.. Aklınıza takılan şeye kesin yerden cevap alın ki bir daha kafanıza takılmasın.

Annem takmam icin baski yapiyo arayip sorsam surekli evde annemleyim

Annem takmam icin baski yapiyo arayip sorsam surekli evde annemleyim

Telefonunuz varken dışarı çıktığınız bir gün sorun veya ankesörlü telefonlar var hala veya kartlı telefonlar veya büfelerde telefonlar var kontörlü. Sizin için önemli bir konuda bu kadar aciz davranmayın. Annenize laf geçiremiyorsanız o ayrı, dediğini yapın o zaman dert etmeyin günahı vebali varsa onun üstüne olsun? İyi bir çözüm oldu mu, bence olmadı, telefon bulun yani.

Dur bakalım...

Senin çeşitli korkuların ve takıntıların var. Annende bunu aşmak için Hocaya gidip muska yazdırdı doğru mu anladım?

Doğrusu Psikolog/psikiyatriste götürmek olmalıydı. Durumun tamamen psikolojik, öyle yok muska, yok tılsım yok bilmem ne ile olacak şey değil.

Piskiyatriste git kardeşim, belki çok basitçe 3-5 seansta çözülecek sorununu yük edip hayatını karartma.

Sorunu ise zaten Safkelebek yanıtlamış.

herkezin korkuları vardır bende kendimi yanlız güvende hissetmiyorum esimin evinde ama baba evinde daha rahatım mesela esim gececi calısıyo sabah 6 ya kadar esimi bekliyroum yanlız uyuyamam banyoya giremem dua da okusan felak nas ta okusam korkuyorm herkezin korkusu vardır takma bu kadar

öyle seylere inanmayın o kagıtta ne yazarsa yazsın faydası olmayacak sen kendn dua edip okumadıktan sonra. kur'anı da hep duvarlara astık içindekileri ögrenip rehber edinmedik sonrada böyle hacı hocalar cogaldı.sana tavsiyem inşirah süresini bol bol oku 3 satır bişe zaten ama anlamınıda oku bikere mutlaka okudugunda ne demek istedigini bildiğin için rahatlayacsın

Muskaya ne gerek var , bol bol ayetel kursi oku insallah iyi gelir .

Bu tur konular yasak. Ayrica dini konulari ehline sormak varken neden burada sorulur bir turlu anlayamayacagim.

Canım dua maksatıyla yazılmış bişey kimseye birşey yapmıyorsunuz sadece kendinize faydası dokunsun diye yazılmış birşey ben günah olacağını sanmıyorum

Yinede ehline sorun canım günah olmadığına emin olduktan sonra kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…