Müsli İle 42 Gün .. var mısın ?

Yurtdışında bulunduğum sırada yabancıların bunu her sabah tükettiğini görmüştüm.
Bazen içine kaynar su ekleyipte yaptıkları oluyor.
Ben de hızlı bir kahvaltı seçeneği olduğu için içine yarım elma doğruyordum.
birden bire kilo verdiğimi ve vucudumdaki toksinlerin sebeb olduğu şişkinlik ve kabızlık problemim gitmişti
3 ayda sadece müsli etkisiyle 5-6 kilo kaybetmiştim.
Hem enerji seviyem yükselmişti. hemde göbek falan hikayeydi.
Sonra içine daha çok kuruyemiş koyar oldum. etkisi azalmıştı...
Yurtdışında adı "porridge" olarak geçiyor . Tarifleri aramak isterseniz o şekilde aratın

kızlar ben de yemeye başlayacağım umarım sonuç iyi olur ben 2 beden inceldim ama tartıda değişme olmadı pek neden acaba ?:-/

Kızlar ben karatay yapıyorum müsli denemedim ama benim komşum bayan 42 yaşında evlendi tığ gibiydi bebeği olunca çok acayip kilo almıştı herkes ayyy çok şiştin falan deyince 2 yıl sonra sabah öğle akşam müsli yemişti banada geldiğinde yanında getirirdi 2 ayın sonunda fazlalık bir gr yağ yoktu basen göbek hak getire resmen erimişti eski formuna kavuşmuştu sonra kilo almamak için hamur işleri pilav makarna yemiyor akşam halen daha salata yiyor manken gibi sabredin kesinlikle verirsiniz yapanlara bol sabır ve bol şanslar

kızlar ben de yemeye başlayacağım umarım sonuç iyi olur ben 2 beden inceldim ama tartıda değişme olmadı pek neden acaba ?:-/
Canım bendede oldu o şişliklerim gitti tartıda hiç kilo vermiş görünmüyordum 3 gün sonra tartıldığımda 2 kg gittiğini gördüm bekle sakın bozma diyetini sakınnnn mutlaka tartın değişecek:KK66:

Canım bendede oldu o şişliklerim gitti tartıda hiç kilo vermiş görünmüyordum 3 gün sonra tartıldığımda 2 kg gittiğini gördüm bekle sakın bozma diyetini sakınnnn mutlaka tartın değişecek:KK66:
umarım değişir ya ara sıra kaçamak yapıyorum :-( sizin kaçamaktan sonra uyguladığınız herhangi bir yöntem var mı acaba ?

Back
X