Mustafa Acet hastaları yorum yaparmisuniz

hadise85

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
13
3
16
40
Merhabalar 5 basarisiz tuo bebek denememiz var cok yorulduk mustafa acette gitmeyi dusunuyoruz tavsiyelerinizi yazarsaniz cik sevinirim

Sakın ha sakın diyorum. Ben 4 başarısız tüp bebek denemesinden sonra gittim son çare diye. Bana dedi rahimde bilmem bişey yerin dar asla ve asla tüp bebekle bile çocuğun olmaz. Histereskopi yapacaz, sonuca göre 1 daha yapacaz dedi. Sonra 6 ay doğal deneyeceksin senin bebeğin olur bu darlık yüzünden olmuyor dedi. Peki hocam bunlar çok maliyetli biz baya yorulduk diyince odadan kalktı gitti. Asistan hanım en az 30 bin tl fiyat çıkardı ki sonra doğal yolla olmaz da tüp bebek istersek onun masrafı hariç. İçime kurt düştü yaptırmadım ve başka hastanede son kez denedim o kalleşin olmaz dediği bebeğim 4 aylık karnımda. Allah onun gibi umut tüccarlarını kahretsin. Başkada bişey demem.

bende instagramdan tahlillerimi attım, çok zaman sonra bana cevap yazmış hoca, sende sıkıntı var demiş, için açıkcası ben tavsiye istemiştim hocam ne sıkıntım var dedim cevap yazmamış, arkadaş benim sebepsiz infertilite hiç tüp bebek denememişim , yani nasıl karar verdin? birde ameliyat ücretlerini okudum ona güç mü yeter arkadaş parayı sokaktamı topluyoruz en gıcık olduğum konular tüccarlık yapılması valla kadın doğum hocalarının insaflı olanına denk gelmek lazım, birde instagramda hocayı öven yorumları çok neler neler .....

bende instagramdan tahlillerimi attım, çok zaman sonra bana cevap yazmış hoca, sende sıkıntı var demiş, için açıkcası ben tavsiye istemiştim hocam ne sıkıntım var dedim cevap yazmamış, arkadaş benim sebepsiz infertilite hiç tüp bebek denememişim , yani nasıl karar verdin? birde ameliyat ücretlerini okudum ona güç mü yeter arkadaş parayı sokaktamı topluyoruz en gıcık olduğum konular tüccarlık yapılması valla kadın doğum hocalarının insaflı olanına denk gelmek lazım, birde instagramda hocayı öven yorumları çok neler neler .....
Bak canim doktor secerken iyi yorumlara bakma.. eger kotu buluyorsan uzaklas. Oyle doktorlar varki kotu yorum bulamazsin

Back
X