Mustafa Bora 3 aylık

blueflower

İki kuzusuyla musmutlu =)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
6.532
2.537
248
Canım oğlum artık büyüdü 3 aylık oldu bile :)) :nazar:
Daha dün gibi karnımda hissettğim tekmelerin,artık dışardan tekmeliyorsun karnımıkaydirigubbakcemile3

Senin kokunu dünyalara değişmem meleğim,seninle yaşadığım her an'a şükürler olsun... Şükürler olsunki sağsalim kucağımdasın... Şükürler olsunki ben ve babanda senin yanındayız... Allah'ım bizi birbirimizden hiçbir zaman uzak koymasın...
Seni canımdan da öte seviyorum annem !!! :asigim:

dsc02335h.jpg

dsc02349y.jpg

dsc02249r.jpg

dsc02297z.jpg

dsc02222f.jpg

kocaman amin canım Allah hiç birimizi bebişlerimizden ve eşimizden ayırmasın bu arada maşallah ( :nazar: ) mustafa bora'ya çok şeker bıcırık

masallah cnm nıce aylara yıllara ınsallah. bnm oğlusumda bugun 3 aylık oldu aynı gun doğurmusuz :)

Allahim mutlulugunuzu hic bozdurmasin yavrusunla esinle daima huzurlu yasayin insallah :)) oglusunuda senide opuyoruz oglusumla opuyorumnanaktan

canım nice ayları, seneleri olsun inşallah paşamızın. öp kuzuyu benim için Şeniz

nice aylar, yıllar sizi beklesin insallah. ah ah bi bakiyorsun kocaman oldu diyorlar ya aynen ögle oluyor. zaman cok cabuk geciyor. galiba cok duygulandım simdi. yazmayı bırakim ben :gitme:

Canım oğlum artık büyüdü 3 aylık oldu bile :)) :nazar:
Daha dün gibi karnımda hissettğim tekmelerin,artık dışardan tekmeliyorsun karnımıkaydirigubbakcemile3

Senin kokunu dünyalara değişmem meleğim,seninle yaşadığım her an'a şükürler olsun... Şükürler olsunki sağsalim kucağımdasın... Şükürler olsunki ben ve babanda senin yanındayız... Allah'ım bizi birbirimizden hiçbir zaman uzak koymasın...
Seni canımdan da öte seviyorum annem !!! :asigim:

dsc02335h.jpg

dsc02349y.jpg

dsc02249r.jpg

dsc02297z.jpg

dsc02222f.jpg

paşamm sağlıkla büyü inşallah yaaa o kadar çabuk akıyorki zaman bi bakacağı zokul zamanları gelmişş allah bahtlarını açık etsinn inşallah beraberr büyütelimm meleklerimizi arzucummmm gönlü güzell ablam arkidişimm oğlumun arkidişininn biricik annesi opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ayy ben senin bakışlarını yerim yerim yerim çok tatlusun sen..hazır dorukla berra süt kardeşi olmuşken kızımı sanamı versem acabaa..yakışıklım benim maşallah sana..

Back
X