- Konu Sahibi blueflower
mustafa boraya kocaman maşşalah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya gerçekten de zaman su gibi... daha dün bizler bile çocuk değilmiydik,artık ANNE'yiz... amin... Allah isteyen herkese tattırsın inşallahnice aylar, yıllar sizi beklesin insallah. ah ah bi bakiyorsun kocaman oldu diyorlar ya aynen ögle oluyor. zaman cok cabuk geciyor. galiba cok duygulandım simdi. yazmayı bırakim ben :gitme:
amin canım,evet büyüdüler bile hepsine kocaman maşallahmaşallah kuzularımıza 3 aylık oldular bile, Allah uzun ömürler versin hepsine.
canım arkadaşım inşallah torunlarımızıda birlikte büyütürüz olumunekankayizsmile çok öpüyorum sizi Şenizpaşamm sağlıkla büyü inşallah yaaa o kadar çabuk akıyorki zaman bi bakacağı zokul zamanları gelmişş allah bahtlarını açık etsinn inşallah beraberr büyütelimm meleklerimizi arzucummmm gönlü güzell ablam arkidişimm oğlumun arkidişininn biricik annesi opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
ayy ben senin bakışlarını yerim yerim yerim çok tatlusun sen..hazır dorukla berra süt kardeşi olmuşken kızımı sanamı versem acabaa..yakışıklım benim maşallah sana..
mustafa boraya kocaman maşşalah![]()
ayy inşallahh yaa görecbilecekmiyim o günlerii yaaa ahh ahhh o zamandaa şimdiki hallerini özleyeceğiz galiba :))
masallah pasana canim. Insallah daha nice nice senelere.............
Çok şeker cnm güle güle büyüt hayırlı bir evlat olur işallah :Saruboceq:
bis de 3,5 aylık oldukk :dance: ee annesi böle güzel oluncak yawruşda yakışıklı oluyo maşallah..yerim onun o bakşlarını..
bu çok yakışıklı yahuu maşallah kızım olsa hemen verirdim :))))
Canım oğlum artık büyüdü 3 aylık oldu bile :))
Daha dün gibi karnımda hissettğim tekmelerin,artık dışardan tekmeliyorsun karnımıkaydirigubbakcemile3
Senin kokunu dünyalara değişmem meleğim,seninle yaşadığım her an'a şükürler olsun... Şükürler olsunki sağsalim kucağımdasın... Şükürler olsunki ben ve babanda senin yanındayız... Allah'ım bizi birbirimizden hiçbir zaman uzak koymasın...
Seni canımdan da öte seviyorum annem !!! :asigim:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teşekkürler,amin opuyorumnanaktan..
masAllah coook tatli, Allah anali babali büyütmeyi nasib etsin!!
nice mutlu aylara ve yıllara canım.. kocaman öptümmm mustafa boramızı.. ilayım da aynı gün doğmuş bizim de ay dönümümüzdü:))
sevilmiycek gibimi yaa cok tatli coookkkkk![]()
duygu eli oldum allam ya...nice 3 aylara çok tatlı maşallah maşallah maşallah