Mustafa Bora 3 aylık

nice aylar, yıllar sizi beklesin insallah. ah ah bi bakiyorsun kocaman oldu diyorlar ya aynen ögle oluyor. zaman cok cabuk geciyor. galiba cok duygulandım simdi. yazmayı bırakim ben :gitme:
canım ya gerçekten de zaman su gibi... daha dün bizler bile çocuk değilmiydik,artık ANNE'yiz... amin... Allah isteyen herkese tattırsın inşallah
maşallah kuzularımıza 3 aylık oldular bile, Allah uzun ömürler versin hepsine.
amin canım,evet büyüdüler bile hepsine kocaman maşallah :nazar:
paşamm sağlıkla büyü inşallah yaaa o kadar çabuk akıyorki zaman bi bakacağı zokul zamanları gelmişş allah bahtlarını açık etsinn inşallah beraberr büyütelimm meleklerimizi arzucummmm gönlü güzell ablam arkidişimm oğlumun arkidişininn biricik annesi opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
canım arkadaşım inşallah torunlarımızıda birlikte büyütürüz olumunekankayizsmile çok öpüyorum sizi Şeniz
ayy ben senin bakışlarını yerim yerim yerim çok tatlusun sen..hazır dorukla berra süt kardeşi olmuşken kızımı sanamı versem acabaa..yakışıklım benim maşallah sana..

teşekkür ederis teyzesi Şeniz ayy ne demek seve seve zemuszemus

ayy inşallahh yaa görecbilecekmiyim o günlerii yaaa ahh ahhh o zamandaa şimdiki hallerini özleyeceğiz galiba :))

bis de 3,5 aylık oldukk :dance: ee annesi böle güzel oluncak yawruşda yakışıklı oluyo maşallah..yerim onun o bakşlarını..

bis de 3,5 aylık oldukk :dance: ee annesi böle güzel oluncak yawruşda yakışıklı oluyo maşallah..yerim onun o bakşlarını..

maşallah zuzuuummmmmmmm sizede... ayyyh ben de oğluşumda teşekkür ediyosss opuyorumnanaktan Şeniz
bu çok yakışıklı yahuu maşallah kızım olsa hemen verirdim :))))

sağol teyzesi opuyorumnanaktan başka yaparsan bebiş kız olursa düşünürüsss :))) kaydirigubbakcemile3 maşallah ama senin oğluşta çoookkkk datlu annesi

nice mutlu aylara ve yıllara canım.. kocaman öptümmm mustafa boramızı.. ilayım da aynı gün doğmuş bizim de ay dönümümüzdü:))

Canım oğlum artık büyüdü 3 aylık oldu bile :)) :nazar:
Daha dün gibi karnımda hissettğim tekmelerin,artık dışardan tekmeliyorsun karnımıkaydirigubbakcemile3

Senin kokunu dünyalara değişmem meleğim,seninle yaşadığım her an'a şükürler olsun... Şükürler olsunki sağsalim kucağımdasın... Şükürler olsunki ben ve babanda senin yanındayız... Allah'ım bizi birbirimizden hiçbir zaman uzak koymasın...
Seni canımdan da öte seviyorum annem !!! :asigim:

dsc02335h.jpg

dsc02349y.jpg

dsc02249r.jpg

dsc02297z.jpg

dsc02222f.jpg

sevilmiycek gibimi yaa cok tatli coookkkkk :nazar:

..

masAllah coook tatli, Allah anali babali büyütmeyi nasib etsin!!
teşekkürler,amin opuyorumnanaktan

nice mutlu aylara ve yıllara canım.. kocaman öptümmm mustafa boramızı.. ilayım da aynı gün doğmuş bizim de ay dönümümüzdü:))

amin canım hepimizinki inşallah,ilayımı da öptümmmmm opuyorumnanaktan Şeniz

sevilmiycek gibimi yaa cok tatli coookkkkk :nazar:

sağol mehayımmm opuyorumnanaktan

duygu eli oldum allam ya...nice 3 aylara çok tatlı maşallah maşallah maşallah

canım yaaa amin inşallah... opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

maşallah nekadar sevimli canım benim çok tatlı bi oğlunuz var Allah yüzü gibi ömrünüde uzun ve güzel versin Allah bağışlasın

Back
X