- 29 Temmuz 2015
- 380
- 170
- 23
Ben daha önce kötü bir evlilik geçirdim burayada konu olarak acmistim cok yardimci olmustunuz bana ve ayrildim ve sonra simdiki sevgilimle tanistim kendisi hic evlenmedi ailerimizin haberi var onlar bize geldi biz onlara gittik falan. Sevgilimin annesi bana karsi cok iyidi hep. Ailesi daha once bir evlilik yapmis olmami kabul etti hic kotu birsey demediler. Hatta annesi bana ve anneme "eger oğlum sevdiyse basimin ustunde yerin var dedi" sevgilimden duydugum kadariyla bu sene sözümüzü yapmak istiyorlar. Ama aileme daha bu konulari acmadilar. Herneyse bir arkadasim surekli müstakbel kayinvalidenle konusuyormusun sana yaziyormu ariyormu falan diyor. Bende hayir diyorum çünkü facebookdan arkadasiz özel günlerini kutluyorum falan ama hic yazismiyoruz daha dogrusu ben bir kac kez yazdim o pek yazmadi. Neyse benim icin kotu degil ben beni istememezlik yapmadiklarini biliyorum ama arkadasim surekli sorunca ve bunun uzerine yazmiyor aramiyor seninle diyalog aramiyor bu yuzden aslinda seni istemiyor demeye basladi. Bende kuruntu yapmaya basladim acaba abartiyormuyum?