• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel kayinvalide hep arayip sormasimi lazim? Benmi kuruntu yapiyorum?

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Ben daha önce kötü bir evlilik geçirdim burayada konu olarak acmistim cok yardimci olmustunuz bana ve ayrildim ve sonra simdiki sevgilimle tanistim kendisi hic evlenmedi ailerimizin haberi var onlar bize geldi biz onlara gittik falan. Sevgilimin annesi bana karsi cok iyidi hep. Ailesi daha once bir evlilik yapmis olmami kabul etti hic kotu birsey demediler. Hatta annesi bana ve anneme "eger oğlum sevdiyse basimin ustunde yerin var dedi" sevgilimden duydugum kadariyla bu sene sözümüzü yapmak istiyorlar. Ama aileme daha bu konulari acmadilar. Herneyse bir arkadasim surekli müstakbel kayinvalidenle konusuyormusun sana yaziyormu ariyormu falan diyor. Bende hayir diyorum çünkü facebookdan arkadasiz özel günlerini kutluyorum falan ama hic yazismiyoruz daha dogrusu ben bir kac kez yazdim o pek yazmadi. Neyse benim icin kotu degil ben beni istememezlik yapmadiklarini biliyorum ama arkadasim surekli sorunca ve bunun uzerine yazmiyor aramiyor seninle diyalog aramiyor bu yuzden aslinda seni istemiyor demeye basladi. Bende kuruntu yapmaya basladim acaba abartiyormuyum?
 
Arkadaşınin boyle konusmasina müsaade etme. Mesafeli olmanin olur da devam ederseniz ileride cok yararini görürsün. Hiçbir sıkıntı yok.
 
Bu tarz negatif enerji veren arkadaslara mesafe koymak gerektigini dusunuyorum. Simdiden dusurmus enerjini. Ayrica sacmalamis kv'nin aramasi falan gerekmiyor. Hatta aramasin hep boyle kalsin daha iyi. Mis.
Evet gercekten morelimi cok bozuyor uzuluyorum
 
Özel günlerde arada halini hatrını sormak için aranır falan da sürekli olmaz ki. Evli olsanız hadi belki ki o da gereksiz görüyoruz burda haftanın her günü kvye gitmekten bıkanları.

Sen de politik ol sana öyle sorduğunda evet arıyor yazıyor hep aramızdan su sızmıyor de.

İnsan psikolojisi o kadar garip ki belki kendi çekiyor kvsinden. Yakasından düşmüyor belli ki bunu da iyi ilişki olarak kabul etmeye içini rahatlatmaya çalışıyor. Seninkinin normal olduğunu anlayamıyor.
 
sizin yerinizde olsam o arkadasla fazla takilmam.her dediginide ciddiye almam.bu kv derle arasa kabahat aramasa kabahat..ilerde bir kv adayi olarak simdiden dusunmeye basladim nasil davranmak gerek aceba?
 
Evlenecek olan sizsiniz arkadaşınızın ne dediği umrunuz da olmamalı. Mesafe her zaman için candır.
 
Resmen kötülüğünü isteyen bir arkadaş :KK53:
Ne gereksiz araşmak zırt pırt,sizinki gayet düzgün bir ilişki kv nizle.
Elalemin dediği şeyler size normal gelmiyorsa kafanızı boşuna karıştırmayın.
Hayırlı olsun.
 
Resmen kötülüğünü isteyen bir arkadaş :KK53:
Ne gereksiz araşmak zırt pırt,sizinki gayet düzgün bir ilişki kv nizle.
Elalemin dediği şeyler size normal gelmiyorsa kafanızı boşuna karıştırmayın.
Hayırlı olsun.
Tesekkur edeeim
 
Nasıl başlarsa öyle gider. Bence en güzeli bu keyfine bak o arkadaşına da "Sana ne " de
 
Back
X