Müstakbel kayınvalidem beni delirtiyor!!

wenddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
80
0
36
Ankara
mrb kızlar ya benim sorunum erkk arkdsımın annesi beni acayip seviyo bnde onu cok seviyorum bu noktada sıkıntımız yok ama gelgelelim erkek arkadasıma seytan gibi fıttırıyorum ona yaptıklarına!!! sevgili annecim dısardan herkese melek ama ogluna anlıyamadım onu cok seviyor en cok ona güveniyo ailede ama bukadar işkence yapılmazki neyse uzatmıyım:)) ya durmadan cocugun cebine girip para alıyo izinsiz bide son kurusuna kadar bu cocuk üniv son sınıf ögrencsi ihtyacları var cevresi var cüzdanına bakmadan cıkıyo yemege gidiyolar hesap ödüycek bakıto para yok hatta iş okd ileriki kredi kartlarını bile alıyo durmadan çulsuz geziyo babasının cocuga gönderdigi parayıda alıp cebe atıyo bide paranın nereye gittigini bilseniz kanınız donar kuaföre braz bakımlıda saçlarını 100 boyatcagına gidiyo 300 lük yerde boyatıyo kocasını bırakmıs memlekette gelmiş oglunun yanına bu sene herks kan kusuyor onun dışında !!!!! kac kere bn para verdim utaanıyo isteyemiyoda bn kıyamıyorum ama yinede bnde sıkışıyorum böyle olunca kaç kere söyledim böle olmaz diye gönderecem seneye diyoda bn biliyom annesi 2 duygu sömürüsü yapar kandırır bunu zayıf noktası napıcam bn bununla ya bide bütün işlerini eşşek gibi benimkine yaptırıyo bomboş şeyler arabaya sevglim benzin koyuyo sabahında anası arabada benzin gördü ya ankarayı ögrenmek için bütün yerleri geziyo bitiriyo ne biçim bi anadır bu yaa ama ona sorarsak burda lüks içinde yaşıyamıyomuşmuş ee git ozmn!!!

canım bence bu kadar karısma dusunme yanı erkek arkadasın gonderırse kendıne ıyılık yapmıs olcak hadı calıssa ogludur o kadar buyutmus tabı maasını alabılır dıyecem aam ogrencıymıs

sevgilin sınır koyacak bu duruma. herkesin annesi biriciktir,kıymetlidir,kimse kıyamaz annesine ama aynı şefkat ve düşünce annede de olmalıdır. annesi belli ki düşünceli değil bu konularda,sevgilin de göz yumuyor resmen. insan annesi de olsa bunlara ses çıkartmalı bence. tabii ki demek istediğim kavga değil ama kadın da durduk yere bu kadar ileriye gitmemiştir,sevgilin taviz verdikçe daha da rahat olmuştur.

Son düzenleme:
ben hiç sesimi cıkarmıyorum despot davranmıyorum o konuda sadece alttan alttan sen hakediyosun cok taviz veriyosun onun gitmesi herkesin yararına. hem kocası karısına bizde rahatımıza kavuscaz diyom haklısın diyo cocukta bunaldı artık arkadaslarının yanında mahcup olmaktan yazık yaa :59::59:

Nacizane tavsiyem, kaynananız memleketine siz de doğruca Türk Dil Kurumuna gidiniz......Saygılar

dereyi görmeden paçalar sıvanmışsın hemende müstakbel kayınvaliden oluvermiş.seni ilgilendiren bir mevzu değil bence bu konu ,erkek arkadaşınla annesinin maddi alışverişi seni ilgilendirmez.... haaa bu arada erkek arkadaşın sana ödetmek için annem aldı da diyebilir.benden duymuş olma:33:

Son düzenleme:
dereyi görmeden paçalar sıvanmışsın hemende müstakbel kayınvaliden oluvermiş.seni ilgilendiren bir mevzu değil bence bu konu ,erkek arkadaşınla annesinin maddi alışverişi seni ilgilendirmez.... haaa bu arada erkek arkadaşın sana ödetmek için annem aldı da diyebilir.benden duymuş olma:33:

evet bu konuda haklı olabilirsin :20:

evet bu da olabılır nıye bu kadar ayrıntılı sana anlatıyokı erkek arkadasın para olan bı konuda ozellıkle guvenme canım ayrıca dıkkat et melek yuzlu seytan cok etrafta

bence bu kadar karismayin illaki karismiyorsunuz da düsünmeyinde..soncta anne bilmez mi ya da oglunun ciddi bir sorunu rahatsizligi olsa konusurlr ama siz sakin deyim sevgilinize bu konuda birsey demeyin..yakisik degil evli olsaniz da bu dediklerinizi yapsa istediginiz kadar kizin ama bu durumda abes oluyor..ben 6 yillik sevgiliyim ama varsa bir sorunu ailesiyle otursun kendleri halletsin banada demesin isterim sonucta beni ilgilendirmiyor ic iliskileri.siz yorum yapmayin ama para verdim diyorsunuz arkadasim dedigi gibi bu durumda baska brseyde olabilir...valla bu dünyada kendinizden baskasina cok güvenmeyin

Son düzenleme:
pek umursama anlatınca hı felan de gec ayrıca hesapları sen ödeme ne dıyecek bakalım

iyide bana zaten hiç hesap ödetmiyoki ben kendim verdim 2kere az bi miktar öle cok deil oda yanında bulunsun diye kötü bi durum olur diye Allah korusun. annesinin yaptıgı düşüncesizlik ve ona zarar veriyo beni rahatsız eden bu ama diger arkdslrnda söledigi gibi numarada olblr uuff kafam cok karışık :25::25:

hıcc karısma derım ben .. ana ogul halletsınler problemlerını...

Bu kadar ayrıntıyı size müstakbel nişanlınız mı anlattı ? Şaşılacak durum.

Yaşı kaç kendisinin ?

Bu kadar ayrıntıyı size müstakbel nişanlınız mı anlattı ? Şaşılacak durum.

Yaşı kaç kendisinin ?

24 yasında daha önceden beri yapıyomus arkadaslarıyla yemege gittiginde bakmıs kartıda parasıda yok annesine bayaa bi kızmıs sinirleri bozktu knsutgnda bnde üsteledim öle anlattı işte

Konu içeriği nedeniyle"Eşi ve eşinin ailesi"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Pardon da erkek arkadaşınız çalışıp kendi parasını kazanıyor da sizde onun hesabına mı düştünüz??Yoksa erkek arkadaşınızın annesinin babasının verdiği harçlığın hesabına mı düştünüz anlamadım????
Erkek arkadaşınızla evlenirsiniz,kendi ayakları üzerinde durur k,kendi parasını kendi kazanır o zaman hesabını sorarsınız...Ama eşinize sorarsınız....Erkek arkadaşınıza harçlığını annesine mi vermiş babasına mı vermiş onun hesabını sormak şu an size düşmüş bir mevzu değil...Kafanızı bence bu tür şeylerle meşgul etmeyin ...

Back
X