mrb kızlar ya benim sorunum erkk arkdsımın annesi beni acayip seviyo bnde onu cok seviyorum bu noktada sıkıntımız yok ama gelgelelim erkek arkadasıma seytan gibi fıttırıyorum ona yaptıklarına!!! sevgili annecim dısardan herkese melek ama ogluna anlıyamadım onu cok seviyor en cok ona güveniyo ailede ama bukadar işkence yapılmazki neyse uzatmıyım:)) ya durmadan cocugun cebine girip para alıyo izinsiz bide son kurusuna kadar bu cocuk üniv son sınıf ögrencsi ihtyacları var cevresi var cüzdanına bakmadan cıkıyo yemege gidiyolar hesap ödüycek bakıto para yok hatta iş okd ileriki kredi kartlarını bile alıyo durmadan çulsuz geziyo babasının cocuga gönderdigi parayıda alıp cebe atıyo bide paranın nereye gittigini bilseniz kanınız donar kuaföre braz bakımlıda saçlarını 100 boyatcagına gidiyo 300 lük yerde boyatıyo kocasını bırakmıs memlekette gelmiş oglunun yanına bu sene herks kan kusuyor onun dışında !!!!! kac kere bn para verdim utaanıyo isteyemiyoda bn kıyamıyorum ama yinede bnde sıkışıyorum böyle olunca kaç kere söyledim böle olmaz diye gönderecem seneye diyoda bn biliyom annesi 2 duygu sömürüsü yapar kandırır bunu zayıf noktası napıcam bn bununla ya bide bütün işlerini eşşek gibi benimkine yaptırıyo bomboş şeyler arabaya sevglim benzin koyuyo sabahında anası arabada benzin gördü ya ankarayı ögrenmek için bütün yerleri geziyo bitiriyo ne biçim bi anadır bu yaa ama ona sorarsak burda lüks içinde yaşıyamıyomuşmuş ee git ozmn!!!