Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mustakbel kayınvalıdem cok iyi biri ama ben kalabalıklıgı sevmem!
ne kadar iyi olursa olsun canım adı konmuş birkere sınuçta kaynana, ne kadar iyi olursa olsun illaki yapılan bişeyler ya seni rahatsız eder yada k.valideni bence ne kadar uzak olursan o kadar huzurlu olursun... seni ikna etmelerine müsade etme sakın....
sevgılımle askerden gelınce nısan ve sonrada dugun hazırlklarına baslıcaz sorun su kı annesı benı cok svor tabı bende onu ama ılerısı ıcın altlı ustlu otururuz gbı bısıler soeldı sevgılımde olabılr dıyo. ben ıkısınede olmaz karsıyım ben dıye sert cıktım ıkısıde bakarz bakarz dıyıp ertelıyorlar.. annesı cok ıyııı altlı ustlu oturulabıleck bı ınsan ama ben ozelıı seven ınsanım ben evlenınce neler yapacagımı neler yasayacagımı hayal edıyorum yanlız kalmayı bas basa kalmayı severm her dk gelsın gtsın evımde raahat duramaym falan bunlar benı bogar cok hemde.. ılerıde de tavrımı koyucam ama .( ya ıkna ederlerse bı sklde
sakın sakın sakın diyorum çok pişman olursun beni zamanında kimse uyarmadı ama ben seni uyarıyorum
bunlar adamı sevdiğiyle evlendiğine bile pişman ederler ben yaşadım şimdiki aklım olsa
aşkımdan öleceğimi bilsem evlenmezdim kaynana belası yüzünden
Umarım dediğini yaparsın çünkü ben yapamamıştım çünkü şansma kayınpederim vefat etmişti.ve kaynanamı tek bırakmaya oğlunun gönlü razı olmamıştı.. Çok sıkıntılı dönem geçirdim.. Konularıma göz atmanı tavsiye ederim. Bende nişanlıyken kaynanamı severdim ve sana şunu söyliyimki genelde herkes sever.. Olaylar evlenince patlak verir çünkü beklenti fazladır gelinsindir... Kaynanam aynı yemek içmek olsun istedi kabul etmedim. Beni sevmediğini biliyorum çünkü ona göre ben oğlunu ondan aldım. Eşini kaybetti diye başta herşeyi alttan aldım ama olmadı sustukça daha çok konuştu sonuç aramızda saygı kalmadı.. Şimdi iyiyiz ama eminim birbirimize bakarken tartışmaları ne o nede ben unutmuyorum.. Şuan hamileyim ve iki sokak ilerde eşim ev aldı zar zor geçtim ona kavga gürültü ama şimdi kapımı kapatıyorum oh ne rahat çat pat gelen kaynanam görümcemin cocukları yok haftada birkere kaynanama gidiyorum gorumceler toplanıyor akşam olunca evime.. Benim yan yana otururken tek avantajım gorumcelerımın yakın olmasıydı yoksa kaynanam hep bende olurdu.. Cunku tek evde durmuyor. Evliliğimi ilk bir senesini silmek isterdim ben sen inşallah ilerde böyle düşünmezsin
Bende yaklaşık bi 8 ay dır evliyiz senin gibi düünüyordun iyi kadın filan kaynanam için aynı mahallade birbirine yakın ev tuttuk şimdi o kadar pişmanım sana anlatamam o mahalleden kurtulmak için can atıyorrum hiç bi özelin kalmıyor aradıklarında açmasan solugu sende alabiliyorlar olur olmaz zamanda çat diye kapı çalabiliyor şimdiden altlı üstlü oturmayı kafandan çıkar benim şimdiki aklım olsa asla ve kata o mahalleye bile girmezdim