Müstakbel Kaynanam!

Laf sokmalar surat asmalar yalandan ağlamalar falan. Kadın fena yaa :)

kadınların kendini düşürdüğü şu duruma bak

oğlumun kız arkadaşının yanında Allah böyle davrandırtmasın Allah akıl fikir versin bana

ağlıycam surat asıcam kendi kendimi bitirip sonra ben kayınvalideyim bana saygı duyun diye ortada gezicem halbukı o ağırlığı kendi kendime yıkmış olcam.küçücük kız bana bakıp bu kadın napıyo ya sorunlu herhalde falan dıye düşünecek.

of of...

benımde kendini bi halt sanan eski sevgilimin annesi böyleydi bende salak gibi gidip hediye almıştım.ay ne aptalmışım, bende senın gibi o zaman 20 yaşındaydım.

sen sakın böyle yapma.ağırlığınla kenarda otur bekle sakın annesı hakkında yorum yapma.

kadınların kendini düşürdüğü şu duruma bak

oğlumun kız arkadaşının yanında Allah böyle davrandırtmasın Allah akıl fikir versin bana

ağlıycam surat asıcam kendi kendimi bitirip sonra ben kayınvalideyim bana saygı duyun diye ortada gezicem halbukı o ağırlığı kendi kendime yıkmış olcam.küçücük kız bana bakıp bu kadın napıyo ya sorunlu herhalde falan dıye düşünecek.

of of...

benımde kendini bi halt sanan eski sevgilimin annesi böyleydi bende salak gibi gidip hediye almıştım.ay ne aptalmışım, bende senın gibi o zaman 20 yaşındaydım.

sen sakın böyle yapma.ağırlığınla kenarda otur bekle sakın annesı hakkında yorum yapma.

bir de ayılıp bayılma gerekçesi ilginç;oğlunun parasını harcayamadan evlenecek diye korkmuş.evlat değil merkez bankası sanki..

böyle k.valideleri okudukça kendimden korkar oldum,İnşallah bu tip gariplikler yapmam.kızcağız şok olur ya,biz k.valide sandık kadın psikopat çıktı der :52:

Hayır, senin annen senin gibi bir evlat yetiştirdiği için çok çok iyi biri oluyor smuwila...
Mekanı cennet olsun...

Konu sahibi, henüz çok küçüksün. Yaşının verdiği toylukla eminim beğenilmek, takdir edilmek
istiyorsun ama sana bir tavsiye, sakın uğraşma bunun için. Yapabileceğin bir şey yok. Gayet
iyi niyetle gitmişsin, misafir olmuşsun onlara. Yanlış anlaşılmalar senin davranışlarından değil,
karşı tarafın düşünce tarzından kaynaklanmış. Bu durumda özür dilemen, üzgün olduğunu
belirtmen gerekmiyor. Yalnız eğer evlilik gibi ciddi bir konu mevzu olursa, bu meseleyi çözmeniz
gerekecek. Adımlarını sağlam atmalısın.

canım alınmana gerek yok çünkü anneciğin mezarda olduğu için değil senin gibi bir evlat yetiştirdiği için iyi bir anne...

en iyi k.valide mezarda olandır lafını kuranlar kendi anneleri için de birilerinin bu lafları dediğini unutmasın bence.

konu sahibi,ben olsaydım o kadından da oğlundan da ömrüm boyunca uzak dururdum.böyle birşey duymadım hayatımda.kadın çağırıyor,tanışmak istiyor sonra da kovmaktan beter ediyor.hasta galiba!

daha sevgilisiniz çok iyi düşün.hediye olayına falan da hiç girme sakın.ne kadar uzak durursan o kadar iyi olur.

O sözü hiç sevmiyorum.. :50:
Bir gün benim erkek kardeşimde evlenecek, birisi kayın validesinden yakınırken, aa bak sen şanslısın, rahatsın deyip lafı bu söze getirebilecek. Arkadaşımın hem kayın pederi, hemde kayın validesi yok, sözlüsü daha küçükken rahmetli olmuşlar. Ona da aynı şeyler söyleniyor yanındayken çok defa şahit oldum. Yani bunun güzel bir şeymiş gibi söylenmesi hoş değil, ki benim de ayrı bir zoruma gidiyor.

Keşke mürüvetimizi görebilseydi de bende o gülen gözlerini görüp mutlu olabilseydim. :ssz:

Son düzenleme:
boşver seni sevmesi için rüşvet verme. ne tuhaf bir kadınmış kkda bir konu varı böyle kaynanalarda görülen bir sendrom tıpta adı da vardı sanırım ilginç bir video da paylaşılmıştı o videodaki ksaynana canlandı gözümde

O sözü hiç sevmiyorum.. :50:
Bir gün benim erkek kardeşimde evlenecek, birisi kayın validesinden yakınırken, aa bak sen şanslısın, rahatsın deyip lafı bu söze getirebilecek. Arkadaşımın hem kayın pederi, hemde kayın validesi yok, sözlüsü daha küçükken rahmetli olmuşlar. Yani bunun güzel bir şeymiş gibi söylenmesi hoş değil, ki benim de ayrı bir zoruma gidiyor.

Keşke mürüvetimizi görebilseydi de bende o gülen gözlerini görüp mutlu olabilseydim. :ssz:

O söz zaten güzel bir söz değil canım ama üzme lütfen kendini.
Bize 'kaynana' olan kişi sonuçta eşimizin ve kardeşlerinin annesi.
Anne her zaman candır.

Sen onun gözlerini göremezsin ama o senin gözlerini görür elbet.
O yüzden hep gülsün gözlerin ki anneciğin de mutlu olsun. İnsanlar
ölse de, arkalarında bıraktıkları evlatlarının ameli ile yine de sevap
kazanırlar. Öyle düşün. Senin gibi evladı olan bir anne, hala sevap
işliyor sayende...

ben konu sahibinin yerinde olsam çocuğa yol verirdim ki zaten verdim kendi hayatımda çünkü kadın konu sahibine huzur vermeyecek çok belli

aman zamanla geçer deme geçmeyecek ömür boyu bu kadın sana böyle davranacak evlenince o müthiş dediğin aşk bitecek

ortalama 3 bucuk 4 senede zaten aşk dediğin şeyin boyutu değişiyor daha farklılaşıyor,20 yaşına kadar aşkı dizilerde filmlerdeki gibi deli çılgın birşey sanıyorsun(en azından benım için öyleydi)
yaşın ilerleyince daha bir bilerek seviyorsun gözlerin açılmaya mantığın ağır basmaya başlıyor mantık o zaman diyor ki keşke ailesi daha doğru duzgun olan birisiyle evlenseydim

ama iş işten geçmiş oluyor

hem 20 yaşında genceciksin alternatiflerini iyi değerlendirmelisin tek kişiye şartlama sakın kendini.

çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun.daha İLK günden belli etmiş ağzınla kuş tutsan yaranamazsın bence oğluda şimdi senin yanında olsana 4-5 yıl sonra ama anneeem dicek......
biraz sessiz kalıp sonrada orta yolu bulmaya çalışın ama olmuyorsa zorlamayın çünkü ilerde değişmez daha beteri olup evliykende huzurunuzu kaçırır.
umarım herşey gönlünüzce olur::)

Ne hediyesi canım, bu kadar hakarete bir de hediye mi alacaksın? Mümkün olduğunca uzak dur, kaynana egosu tavan yapmış onun belli. Kendinin de kızı varmış, buna rağmen ne kadar anlayışsız davranmış.

Senin yaşlarındayken ben severek ayrılmıştım sırf bu nedenlerle ve şimdi ayrılmayıp onunla evli olsaydım o kayınvalideyle ben sinir hastası olurdum. Herkes yaşının insanı olamıyor maalesef.

oooo çok işin var senin o kaynanayla..daha şimdiden ne diye ağlıyormuş ..sanki erkek anası değil de kızanası gibi oğulları evlenecek diye ağlamalar çok mu çıldırtıyorlar beni ya..hediyeye falanda gerek yok bence..ne diye hediye alacaksın ki sen ona yanlış bişey yapsan tamam gönlünü almak istersin ama sırf seni sevsin diye de hediye almana gerek yok..sevmek istemeyen kadın ağzınla kuş tutsan da sevmez uğraşmaya değmez

ben konu sahibinin yerinde olsam çocuğa yol verirdim ki zaten verdim kendi hayatımda çünkü kadın konu sahibine huzur vermeyecek çok belli

aman zamanla geçer deme geçmeyecek ömür boyu bu kadın sana böyle davranacak evlenince o müthiş dediğin aşk bitecek

ortalama 3 bucuk 4 senede zaten aşk dediğin şeyin boyutu değişiyor daha farklılaşıyor,20 yaşına kadar aşkı dizilerde filmlerdeki gibi deli çılgın birşey sanıyorsun(en azından benım için öyleydi)
yaşın ilerleyince daha bir bilerek seviyorsun gözlerin açılmaya mantığın ağır basmaya başlıyor mantık o zaman diyor ki keşke ailesi daha doğru duzgun olan birisiyle evlenseydim

ama iş işten geçmiş oluyor

hem 20 yaşında genceciksin alternatiflerini iyi değerlendirmelisin tek kişiye şartlama sakın kendini.

tam aklımdan gcenlerı yazmıssın :46:
dikkate al bu yazılanları konu sahıbı kardeşim :)

Bırakın kendi haline şu kompleksli insanları. Hediye falan alırsan daha da tepene çıkıyorlar. Seviyeli davran bence :19:

hiç hediye falan ile muhatap olma..iyice kendini önemli zannetmesin..tecrübe ile sabittir..
uzak dur...kendini ağırdan sat...boşver onların karşısında sen kıymetlen..hediye falan dlıp sevsin diye peşinden koşarsan deni basit görür:34::34:

Back
X