- 18 Ağustos 2016
- 37
- 17
- 3
- Konu Sahibi Geography Love
Hanımlar Merhaba. Bu başlığı açmak için üye oldum ve hiçbir reklam amacı gütmediğimin altını baştan çizerek isim, adres vs vermeden sizlerin görüşlerinizi almak istiyorum. Sonradan belirtme gereği duymamak için , soracağım sorunun hiçbir ticari gayesi olmadığını ifade ederim. Arkadaşlar ben maalesef üniversite eğitimimi aldığım bölüm doğrultusunda çalışamadığım için iki sene önce iğneli epilasyon eğitimi alıp bütün teçhizatımı yurtdışından getirip çevreme iğneli yapan biriyim. Kendim lazer mağduruyum. Bu sebeple iğneliye yöneldikten sonra bunu ticari olarak yapabileceğimi düşündüm . Fakat bu iş çok dikkat gerektiren bir iş olduğu için çevremde de bu dikkati sağlayacağına inandığım eli yatkın biri olmadığı için ve de iğneli kişinin kendisine yapabileceği bir şey olmadığı için ben kendim bu nimetten hala faydalanabilmiş değilim. Maalesef problemim devam ediyor. Bu yüzden de işi ticarete dökemiyorum. Ama akademik eğitimimle ilgili kadro verilmediğinden ekonomik sıkıntılarım arttığı için elimde de böyle bir imkan varken artık ne olursa olsun deyip işimi açmak istiyorum ama müşterilerin "aynası kendisidir" kişinin diyerek beni tercih etmemesinden çekiniyorum. Ve de bunu sanırım haklı bulurum. İşimde iyi olduğumun garantisini verebilecek kadar araştırmış ve birçok teknikle çalışabilen biriyim. Yakınım diyebileceğim çevremdeki insanların bu sıkıntılarına ücretsiz olarak çare oluyorum. Bu konuda isimleri bilinen piyasada uzman olan kişilere bir şekilde ulaşıp yazdım ama hiçbirinden dönüş olmadı. Saygı duymak zorundayım ama insanların olumsuz bile olsa nezaketen cevap vermeleri daha yakışık, olgun bir tavırdır.
Bu kadar uzun bir yazının özeti ; siz olsanız kendi tüy problemi devam eden bir uzmanın işi ne kadar iyi olursa olsun devam eder miydiniz ?? Gerçekten bu soruyu sorma boyutuna gelebilecek kadar ekonomik sıkıntı çekiyorum. Bu sebeple maalesef trajikomik olan bu durumla ilgili alaycı ifadeler kullanılmamasını rica ediyorum. Çünkü kendisini ameliyat edemeyen bir doktorun yaşayabileceği bir stres ve hassasiyet içerisindeyim. Yorumlarınızı paylaşabilirseniz memnun olurum.
Bu kadar uzun bir yazının özeti ; siz olsanız kendi tüy problemi devam eden bir uzmanın işi ne kadar iyi olursa olsun devam eder miydiniz ?? Gerçekten bu soruyu sorma boyutuna gelebilecek kadar ekonomik sıkıntı çekiyorum. Bu sebeple maalesef trajikomik olan bu durumla ilgili alaycı ifadeler kullanılmamasını rica ediyorum. Çünkü kendisini ameliyat edemeyen bir doktorun yaşayabileceği bir stres ve hassasiyet içerisindeyim. Yorumlarınızı paylaşabilirseniz memnun olurum.