Elektrikli Mutfak Aletleri Mutfağıma Filtre Kahve Makinası

dazzling

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
3
2
36
İstanbul
Merhabalar,
Büyük boy french pressim kırıldığı için bir adet ufak french aldım fakat kalabalığa yetmiyor. Mutfağıma filtre kahve makinası almayı planlıyorum. KK'yı bir çok şeyi danışmak için kullanıyor ve buluyordum fakat bu kez aradığımı bulamayınca konu açmaya karar verdim.
Marka, model, püf noktası önerisi olan var mı? Ayrıca kullanım tecrübeleriniz varsa yine duymak isterim. Dev gibi bir makina istemiyorum. 10-12 kişiliğe kadar gayet hoş modeller buldum fakat arada kaldım.

Teşekkürler

Keşke arada kaldığın marka ve modelleri söyleseydin bizde fikrimizi beyan ederken araştırma şansımız olurdu canım.
Korkmazın kahve presi ve filtre kahve makinası var ona bir göz at istersen fiyatıda uygun oldukça ben sana resim ve incelemen için link atıyorum umarım işine yarar :34:
$2012811132833_filtre_kahve_makinesi.webp
http://www.cafemarkt.com/Urun/FILTRE-KAHVE-MAKINESI-pmu5750.html

$201281017745_kahve_presi.webp
800ml kapasiteli attığım linkteki ürün daha az kapasiteli olanıda var ama sen büyük pres diye bahsettiğinden ben onu seçtim tatlım
PRESSA KAHVE PRES Cafemarkt | Profesyonel Mutfaklar - Mutfak Ekipmanlar Porselen Mikser Blender

Şimdiden güle güle kullan

Merhabalar,
Büyük boy french pressim kırıldığı için bir adet ufak french aldım fakat kalabalığa yetmiyor. Mutfağıma filtre kahve makinası almayı planlıyorum. KK'yı bir çok şeyi danışmak için kullanıyor ve buluyordum fakat bu kez aradığımı bulamayınca konu açmaya karar verdim.
Marka, model, püf noktası önerisi olan var mı? Ayrıca kullanım tecrübeleriniz varsa yine duymak isterim. Dev gibi bir makina istemiyorum. 10-12 kişiliğe kadar gayet hoş modeller buldum fakat arada kaldım.

Teşekkürler

Merhaba ben yılbası hediyesi olarak anneme aldıgım bir filtre ve aynı cay yapabilen bir makine siparis ettim gayet hos ve kullanımı guzel gozukuyor.

CAFE ROYAL & CAFESEYO adresten ulastım bakmanda fayda var.

Back
X