mutfak dolaplarim küfleniyor

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
kizlar mrb
benim kendimce buyuk bir derdim var????
benim mutfak tavana kadar fayans

mutfak dolaplarimi 2 yil once yaptirdim...2yildir ayni problem???

mutfakta petek yok..ozellikle kisin surekli ici kufleniyor..
yemek yaparken aspiratorude aciyorum ama yinede terleme yapiyor:47:

duvarlardan assagi sular akiyo...bir ara dusundum acaba dolaplari soktursek arkasindaki fayanslari kirdirsak mi diye.ama uzun is...

o kadar cok kufleniyor ki bazi yerler yesillenmis bazi yerderde simsiyah oluyor...
hani komur tozunu bilirsiniz ayni onun gibi...

belki aranizda bu sorunuma cevap verecek birisi vardir...

Son düzenleyen: Moderatör:
yeterınce hava almıyor benımde banyom küflendı havalandırması yeterli gelmediğinden yenıden yapıldı havalandırması sorun kalamdı sizde bir ustaya danışın dolaplar ziyan olmadan

yeterınce hava almıyor benımde banyom küflendı havalandırması yeterli gelmediğinden yenıden yapıldı havalandırması sorun kalamdı sizde bir ustaya danışın dolaplar ziyan olmadan

sevgili katiee banyodaki fayans aralarinimi diyorsun?
peki nasil hallettin fayans aralarini cunku benim banyomda kufleniyor?

canım benım sadece fayans araları olsa ıyı gene havlu panım paslandı tabıkı buharın çıkamamsından oluyor havalandırması yenılendı buyutuldu bu şekilde çözüldü sorun

Ya 10-15 bin masraf yapıp dış yalıtım yaptır...
Ya da hemen o evi terk et canım...

aynı sorun bende var, cozum nedir? fayans aralarını camasır suyu ile acmaktan tinerci gibi oldum :2: :ssz:
bir de ev duzenim evli cocuklu gibi degil, tadilata paraya kıyamıyorum :44:

Ya 10-15 bin masraf yapıp dış yalıtım yaptır...
Ya da hemen o evi terk et canım...
CANİM ev kira olsa yemin ederim bir saniye dusunmem..
en ust katta oturuyorum ustu cati kat boş ama pencere yerleri acik sadece banyoda mutfakta degil evin her yerinde küf..bunlarda salonun tavani bugun sildim kuru bezle.kufler gitti ama sariliklari duruyor....
bu resimler kuflu hali:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede ayni problem var evim gunes almiyo onundede apartman var ancak mantolama ile çozum bulunur saniyorum cok havadar surekli gunes alan evlerde bile kuf oldu gerci benim sanirim esimle ben fazla nemliyiz :27:

aaa catı katı demissiniz, sizin sorunu simdi anladım,
ısı yalıtımının yetersizliginden kaynaklı olur, kısın sıcak soguk farkından dolayı daha fazla terleme oluyor,
ya dıs cephe izolasyonu yaptıracaksınız ya da icerden kopuk falan diger yontemleri deneyeceksiniz.
gerci bilgim biraz teorik, bu konuda uygulama calısan birine sormak hatta evi gosterip fiyat almak gerek.

bana rutubet başlangıcı gibi geldi o lekeler önlem almazsan her tarafa yayılır boyasanda geçmiyor bu lekeler malesef

mutfağınıza petek takarsanız sorununuz çözülöüş olur,kısın ısı duştuğu ıcın mutfakta nemlı bır ortam olduğu için hava kurumuyor bu yuzden de rutubet olusuyor,duvarlarınızda fayans hava sırkılasyonu olmuyor halıyle.mutfagınıza uzun bır petek taktırın bence.

Ne beter biseydir o kuf ya bemimde basim dertte benimde yatak dolabim kuflendi butun elbiseler kuf kokuyor bende caresizim :(

Back
X