• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak kokuyor!

Sesssizgemi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
106
58
18
37
iyi aksamlar kizlar ben bu eve tasinali 8 ay falan oldu her sey gayet iyiydi lavabodan bir koku geliyordu mutfaktan onu da bir boru yardimiyla cozduk derken ben hafif bir koku seziyordum ama takmiyordum böyle gaz sizintisi ile karisik tahıl kokusu gibi bir sey , tarif edemiyorum pek. Bolca çamasir suyuyla yikayinca kokuyu bastiriyordum. Derken hamile kaldım zaten hassas olan koku alma durumum iki katına çıkti. Resmen mutfağin önünden geçemez oldum. Dün gece mutfak dolaplarini actim cami da actim sabaha kadar hava alsin diyee esime de tembih ettim girip ciknca kapiyi kapat diye bi ara o girdi mutfağa garip bi koku basmıs mutfağı dedi . o bile benim gbi düşündü. Ertesi sabah erkenden uyandım bütün cesaretimi toplayip tüm mutfağı tertemiz ettim domestosla sildim iç dış butun tahil baklagil hepsini guneslendirip kavanozlari yikayip mis gbi yerlestirdim. Ama yok yok hala o koku var mutfakta napicam ben yaa :( hadi hamileyim cok etkileniyorum desem diğer odalarda neden yok bi koku da direk mutfakta var deli olacammm ;( mutfağa giremiyoruum ailecek zor durumdayız :( bu koku nasil gider ne yapmam lazim lutfen yardim edin !!!!

Kaynağını tespit edebilseniz çözülebilir aslında. Halıya ve perdelere de siniyor koku. Mutfak duvarlarınız fayanssa onları sildirmenizde fayda var. Boyaysa havalar da ısınmışken boyatabilirsiniz. Hatta hali bile koku yapiyor olabilir. Malum evin en cok kirlenen halisi mutfaktakidir.

Kaynağını tespit edebilseniz çözülebilir aslında. Halıya ve perdelere de siniyor koku. Mutfak duvarlarınız fayanssa onları sildirmenizde fayda var. Boyaysa havalar da ısınmışken boyatabilirsiniz. Hatta hali bile koku yapiyor olabilir. Malum evin en cok kirlenen halisi mutfaktakidir.
cok haklisniz aslinda haliyi ve perdeyi yarin hemen yikamaya vericem duvarlari da silicem o zaman ay insss gecer yaa

bizim mutfaktanda koku geliyo ama borudan. belki tamirle duzelmemistir. biz tipayla tikadik lavaboyu kullanmadigimiz zamanlar hep tipa takali. bu gece sünger koyun lavabonun deligine ustunede agirlik yerlestirin bi bakin hala koku gelicekmi orasi kapaliyken

Koku olduğuna emin misiniz? Eşiniz de alıyor mu kokuyu siz bu kadar temizledikten sonra? Ben de hamileyken kendi mutfağım kokardı bana. Başka evlerde değil ama kendi mutfağımda duramazdim. Eşim inatla koku yok derdi ama ben alırdım. İlerleyen aylarda azaldı bu durum.

bizim mutfaktanda koku geliyo ama borudan. belki tamirle duzelmemistir. biz tipayla tikadik lavaboyu kullanmadigimiz zamanlar hep tipa takali. bu gece sünger koyun lavabonun deligine ustunede agirlik yerlestirin bi bakin hala koku gelicekmi orasi kapaliyken
lavabo kirik dirsek lavabo yani su birikiuor ve kokuyu onluyor ama dediginizi hemen bu gece uygulayacagim bakalim sabaha hala kokuyor mu

Koku olduğuna emin misiniz? Eşiniz de alıyor mu kokuyu siz bu kadar temizledikten sonra? Ben de hamileyken kendi mutfağım kokardı bana. Başka evlerde değil ama kendi mutfağımda duramazdim. Eşim inatla koku yok derdi ama ben alırdım. İlerleyen aylarda azaldı bu durum.
koku hafifçe ilk zamanlarda da vardı ama boyle cok gelmiyordu sanki duzenli temizligini yapinca kokmuyor gbiydi . esim bana normalde sen cok hassaslastin diyordu ama dun gece tup dolap kapaklarini acip cami acinca mutfakta tuhaf bir koku var dedi ilk defa demek ki koku gercekten var

eger lavabodan gelmiyorsa koku buzdolabinin arkasina bakin, birkez bizimde oldu. mutfakta les gibi bir koku bir turlu bulamadik en son buzdolabinin arkasindan geldigini farkettik orda bir boru gibi birsey var orasi kokuyordu ilginc ama nette bakinca cok kisinin basina gelmis temizledik gecti

eger lavabodan gelmiyorsa koku buzdolabinin arkasina bakin, birkez bizimde oldu. mutfakta les gibi bir koku bir turlu bulamadik en son buzdolabinin arkasindan geldigini farkettik orda bir boru gibi birsey var orasi kokuyordu ilginc ama nette bakinca cok kisinin basina gelmis temizledik gecti
20 gün önce falan dip köse temizlik yaptirdim kadin koca koca dolaplari cekip arkalarini hep sildi buzdolabini da cekti ve sildi ama icime sinmesi icin yarın bunu da yapicam tabii kii tesekkur ederim

iyi aksamlar kizlar ben bu eve tasinali 8 ay falan oldu her sey gayet iyiydi lavabodan bir koku geliyordu mutfaktan onu da bir boru yardimiyla cozduk derken ben hafif bir koku seziyordum ama takmiyordum böyle gaz sizintisi ile karisik tahıl kokusu gibi bir sey , tarif edemiyorum pek. Bolca çamasir suyuyla yikayinca kokuyu bastiriyordum. Derken hamile kaldım zaten hassas olan koku alma durumum iki katına çıkti. Resmen mutfağin önünden geçemez oldum. Dün gece mutfak dolaplarini actim cami da actim sabaha kadar hava alsin diyee esime de tembih ettim girip ciknca kapiyi kapat diye bi ara o girdi mutfağa garip bi koku basmıs mutfağı dedi . o bile benim gbi düşündü. Ertesi sabah erkenden uyandım bütün cesaretimi toplayip tüm mutfağı tertemiz ettim domestosla sildim iç dış butun tahil baklagil hepsini guneslendirip kavanozlari yikayip mis gbi yerlestirdim. Ama yok yok hala o koku var mutfakta napicam ben yaa :KK43: hadi hamileyim cok etkileniyorum desem diğer odalarda neden yok bi koku da direk mutfakta var deli olacammm ;( mutfağa giremiyoruum ailecek zor durumdayız :KK43: bu koku nasil gider ne yapmam lazim lutfen yardim edin !!!!
Belki lavabonun içinden geliyordur tıkanmamıştır ama bir şey sarmıştır. Lavabo acılar var birde ondan deneseniz. Bende lavabodan hafif bir koku seziyorum sadece suyu açınca geliyor ama o koku. Lavabo açıcı deneyeceğim.

Buz dolabinin arkasinda suyu bisalttigi bir kap var ona baktiniz mi. Benim basima gelmedi ama abimler yasadi boyle bir sorun. Kurban etinin suyu oraya dolmus ve cok kotu bir koku olusmus. Bir de mutfak dolabinin alt dolaplarinda supurgelikler var ya normalde onlar cikabiliyor kimi vidali kimi vidasiz oluyor. Oturdugum eve ilk tasindigimda esime sokturup temizlemistim ve berbatti alti. Orada koku yapacak bir seylerde alabilir. Aklima gelmisken soyleyeyim dedim kolay gelsin.

Back
X