- 5 Mayıs 2017
- 106
- 58
- 18
- 37
- Konu Sahibi Sesssizgemi
iyi aksamlar kizlar ben bu eve tasinali 8 ay falan oldu her sey gayet iyiydi lavabodan bir koku geliyordu mutfaktan onu da bir boru yardimiyla cozduk derken ben hafif bir koku seziyordum ama takmiyordum böyle gaz sizintisi ile karisik tahıl kokusu gibi bir sey , tarif edemiyorum pek. Bolca çamasir suyuyla yikayinca kokuyu bastiriyordum. Derken hamile kaldım zaten hassas olan koku alma durumum iki katına çıkti. Resmen mutfağin önünden geçemez oldum. Dün gece mutfak dolaplarini actim cami da actim sabaha kadar hava alsin diyee esime de tembih ettim girip ciknca kapiyi kapat diye bi ara o girdi mutfağa garip bi koku basmıs mutfağı dedi . o bile benim gbi düşündü. Ertesi sabah erkenden uyandım bütün cesaretimi toplayip tüm mutfağı tertemiz ettim domestosla sildim iç dış butun tahil baklagil hepsini guneslendirip kavanozlari yikayip mis gbi yerlestirdim. Ama yok yok hala o koku var mutfakta napicam ben yaa
hadi hamileyim cok etkileniyorum desem diğer odalarda neden yok bi koku da direk mutfakta var deli olacammm ;( mutfağa giremiyoruum ailecek zor durumdayız
bu koku nasil gider ne yapmam lazim lutfen yardim edin !!!!