• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak masası sorunum (resimli)

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.030
3.964
773
50
Ankara
$FotoÄŸraf0080[1].webp$FotoÄŸraf0081[2].webpşimdi kızlar dört adet deri ve profil ayaklı sandalyem ve dört adetde böyle ahşap sandalyem var resimde görülen cam masa kırıldığı için artık onu kullanamıycam şimdi yeniden takım olarak almaktansa sandalyelerime uydurayım takım yapayım diyorum .siz olsanız $1106936_w640_h640_mutfak_masas_anadolu_ceviz.webpböyle bir masayla deri sandalyelerimi takımlardınız yoksa$piatra-mutfak-masasi.webpböyle ahşap bir masa alıp ahşap sandalyelerede uygun minder yaptırıp öyle mi kombinlerdiniz.değerli fikirlerinizi bekliyorum hanımlar.evde sandalye doluyken gidip yeni bir takım almak israf geliyor bu sandalyeleri uygun bir masayla takım yapmak lazım.ama ahşap masa ne kadar dayanıklı olur?diğer profil ayaklı olan var o da açılabiliyor fakat onunda üstü suntalem dedikleri bir malzeme yani çabuk çizilip bozulurmu diye düşündüm.ilk resimdeki yani profil ayaklı olan 200 tl diğer köşenin masası 250 tl 10 taksit yapacak tanıdık mobilyacı ne yapsam bir akıl verin bakıp geçmeyin hanımlar.:40::34:

Son düzenleme:
canım ben mutfakta bulunan sandalyelerini çok beğendim istersen onlara yazık olmasın o yukarıda resmini koyduğun masayla hoş olur ayakları da hoş görünüyor masanın.aşağıda ki köşeli takımın aynısı annemde var masası çok kullanışlı o masa açılınca kocaman oluyor ama annem hep açmadan kullandı kalabalıkta olsak rahat yemek yedik.annem üzerine şeffaf kalın örtülerden kestirdi yeni gibi duruyor halen.bu arada cam masan nasıl kırıldı merak ettim ben de yuvarlak cam masa var korkuyorum kullanırken:)

canım ben mutfakta bulunan sandalyelerini çok beğendim istersen onlara yazık olmasın o yukarıda resmini koyduğun masayla hoş olur ayakları da hoş görünüyor masanın.aşağıda ki köşeli takımın aynısı annemde var masası çok kullanışlı o masa açılınca kocaman oluyor ama annem hep açmadan kullandı kalabalıkta olsak rahat yemek yedik.annem üzerine şeffaf kalın örtülerden kestirdi yeni gibi duruyor halen.bu arada cam masan nasıl kırıldı merak ettim ben de yuvarlak cam masa var korkuyorum kullanırken:)
canım sağol fikirlerin için ahşap sandalyelerle uğraşma diyosun yani ...Zira biraz uğraşmam gerekecek boyanması lazım ...temizlik yapmıştım kan şekerim düşmüştü önemsemedim bitireyim diye halının üstünde kaymıyo biliyosun şöyle popomla biraz ittireyimde tam duvara sıfır olsun dedim zaten elim ayağım titriyodu hızlı itmişim çaat etmesiyle koca bir parça yere düştü :1:zaten hiç kullanışlı değildi altından tutman lazım çekemiyon itemiyon ağırdı da ohh kırıldı da kurtuldum .ömrü üç seneymiş napalım işte ..

bence uğraşma ahşap sandalyelerle.o profil ayakalı mnevcut mutfak sandalyelerine uyar.onlarıda başka zaman değerlendirirsin.beyaz boyayıp renkli miderler falan.

bende senin yerinde olsam tek masa alırdım sandalye var nasılsa.ne gerek var.hem gayet uyumlu olur.

canım sağol fikirlerin için ahşap sandalyelerle uğraşma diyosun yani ...Zira biraz uğraşmam gerekecek boyanması lazım ...temizlik yapmıştım kan şekerim düşmüştü önemsemedim bitireyim diye halının üstünde kaymıyo biliyosun şöyle popomla biraz ittireyimde tam duvara sıfır olsun dedim zaten elim ayağım titriyodu hızlı itmişim çaat etmesiyle koca bir parça yere düştü :1:zaten hiç kullanışlı değildi altından tutman lazım çekemiyon itemiyon ağırdı da ohh kırıldı da kurtuldum .ömrü üç seneymiş napalım işte ..
hem uğraşma hem de mutfak sandalyelerin güzel yeni gibi.masalarında ikisi de hoş seçim sana kalmış bu arada nazar çıkmış bence senden;)o kadar kalın cam kolay kolay kırılmaz

Kesinlikle deri sandalyeler+ilk masa...
O minderli köşe takımı masanın modası geçti canım.
Çok hoş durmuyor bence.
İlk masa ve deri sandalyeler ile gayet modern bir hava yaratabilirsin.

geztapom mutfak köşe takımlarını bende çok seviyorum ama gerçekten mutfağı çok daraltıyor...
üstelik çok hantal bi görüntüsü var nedense....
ben her zaman zarif ve kullanışlı olandan yanayım nedense....
üstelik sandalyelerin varken yazık bence günah israf olucak onlar ne gerek,
bence onları kullan ve uygun bi masa ile kombinle...üzeri çizilir falan diye düşünme, sen cam masayla baş etmiş hatunsun vesselam :)
bişeycik olmaz merak etme canım, benimkide sunta üzeri kaplama, hemde öyle çok pahalıya da almadık inan bişey olmadı 24 saat elimin altındadır....zaten sen örtü kullanıyorsun, ben pek kullanmam örtü...örtü kullanmadığım halde bişey olmadı düşün yani...
yazık etme daraltma mutfağını canım benim, hep tanıdıklarıma soruyorum köşesi olanlara bıkkınlar inan mutfağı kaplıyor hiç kullanışlı değil diyorlar...

canım aman deyim o köşelere hele o resimde gösterdiğin model olanlara hevves etme çok kullanışsızlar teyzemde var ben de hevesleniyordum mutfağım da müsait tam köşeye ama orda 2 gün kaldık baktım yok hiç yaklaşma derim ben bi kere çok hantal oluyo kalkmıyo kımıldamıyo sonra biri gelip oturuyo baş kçşeye sen ne kay kenara diyebiliyon misafir falan olunca ne de ortaya oturan diğerleri kalkmadan kalakamıyo yemeği bitse de önde masa oluyo ve tam yemek yiyene de işkence gibi kalk da çıkayım bi diyemiyosun velhasıl yaramaz ama öbür metal ayaklı olanı beğendim hem sandalyelerine de uyar ence öyle bişey al..

bence uğraşma ahşap sandalyelerle.o profil ayakalı mnevcut mutfak sandalyelerine uyar.onlarıda başka zaman değerlendirirsin.beyaz boyayıp renkli miderler falan.

bende senin yerinde olsam tek masa alırdım sandalye var nasılsa.ne gerek var.hem gayet uyumlu olur.
zaten deri sandalyeler yeni diğerleri eski..teşekkür ederim beyaz boyamak ve balkonda kullanmak olabilir yazın

canım aman deyim o köşelere hele o resimde gösterdiğin model olanlara hevves etme çok kullanışsızlar teyzemde var ben de hevesleniyordum mutfağım da müsait tam köşeye ama orda 2 gün kaldık baktım yok hiç yaklaşma derim ben bi kere çok hantal oluyo kalkmıyo kımıldamıyo sonra biri gelip oturuyo baş kçşeye sen ne kay kenara diyebiliyon misafir falan olunca ne de ortaya oturan diğerleri kalkmadan kalakamıyo yemeği bitse de önde masa oluyo ve tam yemek yiyene de işkence gibi kalk da çıkayım bi diyemiyosun velhasıl yaramaz ama öbür metal ayaklı olanı beğendim hem sandalyelerine de uyar ence öyle bişey al..
ayy :1: ne güzel anlatmışsın hiç güleceğim yoktu valla bende heveslendim köşeye ama eşim hiç istemiyor kendisinin boyu 195 cm.olduğu için ben hayatta sığmam diyor valla ...:1:peki fiyatı iyimi sence rukiyecim

geztapom mutfak köşe takımlarını bende çok seviyorum ama gerçekten mutfağı çok daraltıyor...
üstelik çok hantal bi görüntüsü var nedense....
ben her zaman zarif ve kullanışlı olandan yanayım nedense....
üstelik sandalyelerin varken yazık bence günah israf olucak onlar ne gerek,
bence onları kullan ve uygun bi masa ile kombinle...üzeri çizilir falan diye düşünme, sen cam masayla baş etmiş hatunsun vesselam :)
bişeycik olmaz merak etme canım, benimkide sunta üzeri kaplama, hemde öyle çok pahalıya da almadık inan bişey olmadı 24 saat elimin altındadır....zaten sen örtü kullanıyorsun, ben pek kullanmam örtü...örtü kullanmadığım halde bişey olmadı düşün yani...
yazık etme daraltma mutfağını canım benim, hep tanıdıklarıma soruyorum köşesi olanlara bıkkınlar inan mutfağı kaplıyor hiç kullanışlı değil diyorlar...
valla çok gezemicem benim adamla papaz oluruz yoksa hiç sevmez böyle şeyler için gezmeyi herhalde alıcam o metal ayaklıyı hem gelen olunca açılır kocaman olur kullanışlı olur inşallah ...ayrıca hakkaten cam masayla başettim sonunda:60::60::60:

Kesinlikle deri sandalyeler+ilk masa...
O minderli köşe takımı masanın modası geçti canım.
Çok hoş durmuyor bence.
İlk masa ve deri sandalyeler ile gayet modern bir hava yaratabilirsin.
canım peki bu masayı alınca nasıl bişey örtmeliyim bir fikrin varmı yada hani açık kalınca çabukmu yıpranır bilemedimki

benim ilk masam ahşap olan gibiydi ayakalrı sürekli esnemedeydi.ağırlık olarak öyle çok farkları yok.ama ahşap olan ortadan açılıyor.sonra o ayaklar esneye esneye kırıldı.belkide yapım şekilindendir bilmiyorum.daha dayanıklı olanları olabilir.

şimdi kullandığımsa şu profilli olandan.kenardan açılması güzel bi olay.şimdi bazen masayı hazırlıyorum.ben oturuncaya kadar herkes yerleşiyor.özellikle hafta sonu kahvaltılarında.tam oturucam bi bakıyorum çayımı koyacak yer bile yok.peki ben ne yapıyorum hop çekiyorum o uzantıyı otoruyorum.istediğin gibi örtü ört.şu kalın cam gibi naylonlardan olursa ahşabı güzel gözüküyor.ama diğer örtülerdende kullanabilirsin.eskidikçe değiştir.örtü değişsin.mutfağın havası değişsin.

benim ilk masam ahşap olan gibiydi ayakalrı sürekli esnemedeydi.ağırlık olarak öyle çok farkları yok.ama ahşap olan ortadan açılıyor.sonra o ayaklar esneye esneye kırıldı.belkide yapım şekilindendir bilmiyorum.daha dayanıklı olanları olabilir.

şimdi kullandığımsa şu profilli olandan.kenardan açılması güzel bi olay.şimdi bazen masayı hazırlıyorum.ben oturuncaya kadar herkes yerleşiyor.özellikle hafta sonu kahvaltılarında.tam oturucam bi bakıyorum çayımı koyacak yer bile yok.peki ben ne yapıyorum hop çekiyorum o uzantıyı otoruyorum.istediğin gibi örtü ört.şu kalın cam gibi naylonlardan olursa ahşabı güzel gözüküyor.ama diğer örtülerdende kullanabilirsin.eskidikçe değiştir.örtü değişsin.mutfağın havası değişsin.
ekinoks teşekkür ederim cevabın için..sanırım bende o uzayan profil ayaklıdan alıcam.cam masamdan kalan o muşambadan var zaten belki onu kullanırım.mesela samimi arkadaşlarım gelir haftada bir gün böyle kahvaltıya yada çaya o zamanlarda açarım iyi olur gibi ..ben eşya konusunda çabuk karar veriyorum sonra pişman oluyorumda biraz o yüzden tedirginim bakalım kısmet artık ...

Back
X