mutfak penceresi

serdarinesi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
30
8
3
30
Merhaba bayanlar Rabbimin izniyke ev aldik kooperatif den kisa oturcaz nasip olursa 1 kat ama yerden baya yuksek balkonlarina yerden uzanamiyorsun baya yuksek geleyin simdi konuya mutfak camimi yere kadar yaptirmak istiyorum sizce nasil olur avantaji dezavantaj i nelerdir kullanis acisindan soruyorun

Çok guzel olur bence.ferah fersh balkonun cami boydan olabilir mesela
Merhaba bayanlar Rabbimin izniyke ev aldik kooperatif den kisa oturcaz nasip olursa 1 kat ama yerden baya yuksek balkonlarina yerden uzanamiyorsun baya yuksek geleyin simdi konuya mutfak camimi yere kadar yaptirmak istiyorum sizce nasil olur avantaji dezavantaj i nelerdir kullanis acisindan soruyorun

Canim ilk evimin otrma odasi boydan camdi.galiba uamlis bilmiyosam bu tip camlara fransiz tipi balkonn diyolar.her neyse kisin resmenn ruzgar ufluyodu.hatta ev soguyodu baya.ruzgari engellemek icin minder kapatiyoduk.ama bence camin pencerenin kalitesine gore cok degisir bu durum.marka bisilerr yapilirsa sorun olmaz gibi.bide canim balkona cam demek istememistim.balkona geciste boydan cam da guzel olur diye dusunuyorum:)

cnm bnce harıka olur cok sevıyorum boydan camları ama bı yandanda soguk olabılır ıyı dusün:KK49:

Cnm bnm o bni korkutuyor 1 kat olack buralarda zaten soguk offf bilmiyorum sence ne yapmalıyım
cnm bnce grunumden cok soguk olurmu onu dusunelım bnce sguk olur üfler hatta nrmal yaptrablırsn ılerıde psman olmcan bsey yaptr cnm

Yapılacak ev komple sizin mi müstakil bir ev mi yaptırıyorsunuz?
Mutfak camının boyutlarına siz karar veriyorsanız site- apartman değil herhalde.

Yapılacak ev komple sizin mi müstakil bir ev mi yaptırıyorsunuz?
Mutfak camının boyutlarına siz karar veriyorsanız site- apartman değil herhalde.
Cnm apartman site ama 3 blok dan olusuyor 50 daire var kooperatif den aldik koparatif sadece pencere ve laminati yapacak biz kalan yerkeri yapacaz koparatif pencere karsiligi evi pencereceyi vermis pencereci satti bize evin camlarini tanidik yapinca dedik fransiz camu olsun ida kooperatif le konusup bizimkini oyle yapacak sorun cikmazsa

Back
X