Elektrikli Mutfak Aletleri Mutfak Terazisi

pinhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
129
0
46
Merhaba,kalori sayımı yöntemiyle yediklerime dikkat ettiğim için mutfak tartısına ihtiyacım var ama hangi marka ve hangi model almam gerektiğiyle ilgili hiç fikrim yok.Ufak ölçüleri yanılmadan hesaplayabilecek ve pili kolay bulunabilecek,kaliteli ama çok pahalı olmayan bir mutfak tartısı arıyorum.Kullanıp da memnun kaldıklarınız konusunda önerileriniz olabilir mi acaba?

Kimse cevap yazıp fikir belirtmedi.O zaman ben yazayım Sinbo 4513 almaya karar verdim ve memnunum.

Canım ya bende almak istiyorum memnunsan bende alırım :)

Msjınızı şimdi gördüm,kimse bir şey yazmadı diye bir daha bakmadım çünkü.Ben aldım mutfak tartımı,sinbo 4513 aldım,ya 20 ya 25 liraydı.Çok memnunum,hem fiyatı uygun hem de gayet iyi.Doğru ve hassas ölçüyor.Ölçme kabı yok ama bence bu daha iyi çünkü zaten kabın darasını alma özelliği var,malzemeyi ölçerken istersek kabın ağırlığı kadarını düşüyor.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

benimki de sinbo ben de memnunum,hassas tartıyorum ağırlığı belli birkaç şeyi tartıp denedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…