Mutfak Dekorasyonu mutfak yaptırıyorum

edka

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
137
11
316
İstanbul
mutfağı yaptırmaya karar verdim.istikbal kelebek mopa vb yerleri gezip fiyat ve bilgi aldım.anladığım kadarıyla bunlarda kapaklar mdf geri kalan yerler sunta imiş.ben mutfakçıya heryeri mdf yaptırıyorum.kapaklar membran dedikleri parlak kaplama.üst dolaplar krem alt dolaplar cappucino .tezgah ya granit yada çimstone.ankastreleri 4500 tlye bosch tan alıyorum.balkonu kırıp mutfağı genişletiyorum.başarabilirsem fotoları koyarım.ne kadar sürer bilmiyorum.ama dolaplar bittikten sonra kesin ölçü alınacağı için 5 gün tezgahsız kalacakmışım.

hayırlı olsun,
bende istikbale yaptırdım,
evet mutfak kurulduktan sonra tam ölçü alıyorlar ve tezgah bir hafta sonra geliyor,
biraz perişanlık söz konusu oluyor,
malum Mutfak en fazla kullanılan yer,
ama sonrasında içine sinen bir mutfaksa beklemeye değiyor.
ben çok memnunum mutfağımdan.

bende yeni yaptırdım membran parlak kapak ben süt beyaz ve siyah cam kombini yaptırdım

tezgah arası cam mozaikleri seçtim ama daha yapılmadı bayram girdi ve sipariş üzeri getiriyolar

tezgah granit star galaxi

ankastreler cam ocak elektrikli bulaşık makinemde kapağı siyah cam fırın normal inox davlunbazda inox

bi buzdolabım işi bozucak onu 2 sene önce beyaz almıştım yeni olduğu için değiştirmiycem

bi de ben evye koydurmıycam tezgah altına tek tas gibi lavabolar vary aondan yaptırıcı büyük vr kullanışlı oluyo sizede tavsiye ederim

herkesin mutfağı hayırlı olsun mis gibi huzurla yemekler pişsin amin :)

mutfaklarinizin resimlerini bekliyorum kizlar hepinizde eklerseniz sevinirim bende mutfak düsünüyorumda

arkadaşlar ben de mutfak yaptırmak istiyorum ama şimdiki mutfağım da düzel.şöyle çok harika bişey olmalı ki israf ettiğime ve uğraştığıma değsin.lütfen yaptırdığınız mutfakları bizlere fikir olması açısından paylaşınız. sevgiler..

mutfak sorunu bende de var, dolapları krem seçtim henüz başlamadılar. nasıl olacak bilemiyorum çok zor karar verdim, tezgahın rengine daha karar veremedim sizce ne renk olabilir, frırn, buzdolabı..vs de beyaz renkli. :bbo:

Mutfak dolaplarının yapımında 5 gün gibi bir süre verilmesine inanın şaşırıyorum. Sistemi kısaca size anlatayım. Bir mutfağın kesimi sadece 2 gün sürer eğer ki kaplama ya da cila atılacaksa 1 hafta da bu sürer en geç 10. gün sadece 1 saat içerisinde montajı yapılır. Bir tezgahın çimstone/corian/laminant/mermerit/granit olması hiç önemli değil aynı gün dolap montajından sonra takılır. Biz de aynı mutfak uygulamalarını yapıyoruz ve okudukça şaşırıyorum. Firmalar nasıl oluyorda böyle mağdur ediyorlar aklım almıyor.

Merhaba bende krem cappucino veya beyaz yaptırmayı düşünüyorum karar veremedim. Aslında memnun musunuz düşünceleriniz neler merak ediyorum? Arkadaşım beyaz yaptırdı sarardı ama Allah'tan heryeri homojen bi şekilde sarardı şuanda rengi krem. Bu pvc kapakta sararma oluyormuş membran kapaktada oluyormu çok araştırmışsınızdır muhtemelen tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Akrilik denilen kapakları beğendim çok hoş ayna gibi ama eminim temizliği çok zor olur . Temiz elle dokununca parmak izi kalıyor .
resim ekleyebilirmisiniz
güle güle güzel günlerde kullanın :)

mutfağı yaptırmaya karar verdim.istikbal kelebek mopa vb yerleri gezip fiyat ve bilgi aldım.anladığım kadarıyla bunlarda kapaklar mdf geri kalan yerler sunta imiş.ben mutfakçıya heryeri mdf yaptırıyorum.kapaklar membran dedikleri parlak kaplama.üst dolaplar krem alt dolaplar cappucino .tezgah ya granit yada çimstone.ankastreleri 4500 tlye bosch tan alıyorum.balkonu kırıp mutfağı genişletiyorum.başarabilirsem fotoları koyarım.ne kadar sürer bilmiyorum.ama dolaplar bittikten sonra kesin ölçü alınacağı için 5 gün tezgahsız kalacakmışım.
yazalı 4 yıl olmuş sanırım foto koymayı unutmuş konu sahibi merak ettim:KK59::KK59::KK59:

Back
X