Mutfak Dekorasyonu mutfakta çamaşır makinası

esmerkaranfil

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
9
0
6
35
Bursa
kızlar balkona çamaşır makinasını koyup o şekilde kullanan var mı?banyom küçük olduğu için koyamıyorum.mutfakta yer var ama yemek yapılan yerde çamaşır yıkamak tuhaf geliyor bana.balkonum geniş.acaba bir dolap yaptırıp oraya makinemi koysam nasıl olur?

kızlar balkona çamaşır makinasını koyup o şekilde kullanan var mı?banyom küçük olduğu için koyamıyorum.mutfakta yer var ama yemek yapılan yerde çamaşır yıkamak tuhaf geliyor bana.balkonum geniş.acaba bir dolap yaptırıp oraya makinemi koysam nasıl olur?

canım mutfaktada olur her an çamaşır yıkanmıyor sonuçta balkonda yerin varsa oarayada koyabilirsin ama kışın soguktan nem paslanma yapabilir.

Bana göre mutfaktansa balkonda olması daha güzel..
Ben mutfakta çamaşır makinesi sevmiyorum hiç..

Mutfakta olur neden olmasın dikkat edin çoğu yabancı flimde çamaşır makineleri mutfakta üstelik yer kıtlığıda yok koca koca evler yani , balkonda olması bence garip olabilir biraz, ben yerim olmazsa mutfaga koyarım

altus çamaşır makinesi al isi pası kiri olamsın tatlım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yeni tadilat yaptırdım banyomu o zaman balkonuma koydum çamaşır makinemi çok memnunum tavsiye ederim

ben ilk evimde 3 sene kullandım mutfaktaydı çamaşır makinem dolabın içindeydi..hiç bir dezavantajını görmedim..banyoda çamaşırları ayırıp getirip atıyordum makineye

Benim iki makinem var biri mutfakta(yazin cati katta kullandigim)birinide balkonda kullaniyorum.balkonunuz kapaliysa balkona koyun rahat edersiniz.hemen makineden alip asiyorum.utu masamda orda.kuruyanida ipten alip utuluyorum cok daha rahat oluyo.bide camasirlar cok toz yapiyo.

benimde çamaşır makinem şuan mutfakta ve hiç bir dezavantajını görmedim , bir problem olmuyor merak etmeyin.

.balkonunuz kapaliysa balkona koyun rahat edersiniz.hemen makineden alip asarsiniz.utu masanizida oraya koyarsaniz camasir olayini iceri tasinamis olursunuz

asla mutfakta önermem, balkon daha iyi. Ama balkonunu kapatmalısın, pimapen ya da cam balkon şeklinde.

Back
X