Mutfak Püf Noktaları mutfakta hamamböceği gördüm

BULUTT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.550
20
118
Ankara
kızlar midenizi bulandırmak istemem ama çıldırdım yazmak zorundayım.
delircem çok huylandım kaşınmaktan kollarımı yara ettim 2 gündür yemek yemiyorum açım bu neya.her günde çamaşır suyu ile siliyorum naapcam ben :5:
nolur yardımcı olun

bende geçen gün gördüm evde hamam böceği ve çok korktum yaaa nerden geliyorlar anlamadım bende ama ben böcek yemi alıcam onlardan almıştım hamam böceği için etkili olmuştu yıllar önce

.......................................

Son düzenleme:
bende geçen gün gördüm evde hamam böceği ve çok korktum yaaa nerden geliyorlar anlamadım bende ama ben böcek yemi alıcam onlardan almıştım hamam böceği için etkili olmuştu yıllar önce

ayy bizim evde yok INSALLAH CIKMAZLAR bi yerden ALLAH AFFETSIN ama nefret ederim hamam boceginden :(
bizimde disardan cam kenarlarinda cok orumcek agi var temizle temizle yine yapiyorlar bende ellemiyorum artik eve dalmadiklari surece :)

Son düzenleme:
ayy bizim evde yok INSALLAH CIKMAZLAR bi yerden ALLAH AFFETSIN ama nefret ederim hamam boceginden :(
bizimde disardan cam kenarlarinda cok orumcek agi var temizle temizle yine yapiyorlar bende ellemiyorum artik eve dalmadiklari surece :)

bizim evde de o örümcekler en çok benim odayı seviyorlar belki de kapı pencere çok açtığım için mi ne içeri giriyorlar ve hemen ağ yapıyorlar ve artık onların ağlarını alırken ölüyorum yani çok yüksek yerlerde oluyor bide elektirikli süpürge elimde ağ avcısı gibi dolanıyorum:60:

bizim evde de o örümcekler en çok benim odayı seviyorlar belki de kapı pencere çok açtığım için mi ne içeri giriyorlar ve hemen ağ yapıyorlar ve artık onların ağlarını alırken ölüyorum yani çok yüksek yerlerde oluyor bide elektirikli süpürge elimde ağ avcısı gibi dolanıyorum:60:

iyi bari sadece bizim evde degilmis :))

Bizim evdede hamam böceklerinin gelişmemiş türleri vardı kalorifer böceği sanırım adı...Gündüz hiç görünmüyor gece ışığı yaktığım an 2-3 tane kaçışıyordu..Çok hızlı hareket ettikleri için öldürmek zor oluyordu...Zirai ilaç aldık biz..Evi komple ilaçladık 4 saat kapalı tuttuk şükür görmedim ondan sonra allah yardımcın olsun çok zor böcekle baş etmek.İstersen ilacın ismini de veririm

yağ çöz kir çöz hepsinden aldım raiid koydum zehirlecektim az daha geceleri kalkıp bakıyorum şimdilik yoklar.hayır bütün yaz görmedim kış kış ne işi var bunların

yağ çöz kir çöz hepsinden aldım raiid koydum zehirlecektim az daha geceleri kalkıp bakıyorum şimdilik yoklar.hayır bütün yaz görmedim kış kış ne işi var bunların

tatilden yeni dönmüslerdir :60::60:

saka maka bir yana gercekten zor bir durum bide mutfak yani banyo falan olsa yine iyi :25::nazar:ALLAH YARDIMCIN OLSUN...AMIN:nazar:

canım ilaç al eczaneden bari..
bnde çok tiksinirim....
bide bu hayvalar acayip bi yaratık gibiler....zor ölürler..her yerde gezerler...her haltı yerler...
bişey bulmazsa sabun kağıt bile yermiş...
eczanede tüplü ilaçlar oluyo....bi dumn sallklıyo eve tek seferde kullanıyosun kapıyı bacayı kapatıp...
fiyatı 30 tl civarıydı sanırım
6 ay gelmiyolarmış...senede 2 kez uygula bari..
bn hiç görmedim ama görürsen her odaya uygularım heralde

deterjandami yiyorlarmis way hainler wayyy ozaman sildigimiz yerler umurlarinda degil bu bocuklerin bildigim kadariyla genellikle nemli yerlerde oluyorlar bizim evde yok simdilik INSALLAH cikmazlar bi yerlerdennn:30::37:

deterjandami yiyorlarmis way hainler wayyy ozaman sildigimiz yerler umurlarinda degil bu bocuklerin bildigim kadariyla genellikle nemli yerlerde oluyorlar bizim evde yok simdilik INSALLAH cikmazlar bi yerlerdennn:30::37:

ayy evet ya.aminnnn ...dediğim gibi canavr gibi bişey bunlar..
rabbim affetsin bnde fena tiksiniyorummm

konuyu okuyunca yazmadan geçemedim..gecen yıl 3 yıl ilaçlamalarla kurtulamadığım hamam böceklerinden...
$2329-3883-large.webp

işte bu ilaçla kurtuldum ve binamdaki yapan herkes kurtuldu...netten siparş veriliyor 2 tüp aldım sadece yarım tüp kullandım tek yapmanız gereken üstünde yazdığı gibi el değmicek yerlere pervaz arası dolap arkası köşesi fırın altı menteşe içleri...v.b..yerlere oya boncuğu kadar sıkmak ondan sonra 15 günde yavaş yavaş yokoluyorlar görünmeyen yerdeki ölü böcekleri hemen süpürmeyin 10 gün kadar bekleyin diğer böcekler onlardan etkilenip ölmeye devam edyor ilaçları el değmicek yerlere sıkın ve sonra silmeyin ilaçı ....bi tane böçek bile kalmıyor ....adı eco jel ...netten bulabilirsinizz....

konuyu okuyunca yazmadan geçemedim..gecen yıl 3 yıl ilaçlamalarla kurtulamadığım hamam böceklerinden...
Eki Görüntüle 272342

işte bu ilaçla kurtuldum ve binamdaki yapan herkes kurtuldu...netten siparş veriliyor 2 tüp aldım sadece yarım tüp kullandım tek yapmanız gereken üstünde yazdığı gibi el değmicek yerlere pervaz arası dolap arkası köşesi fırın altı menteşe içleri...v.b..yerlere oya boncuğu kadar sıkmak ondan sonra 15 günde yavaş yavaş yokoluyorlar görünmeyen yerdeki ölü böcekleri hemen süpürmeyin 10 gün kadar bekleyin diğer böcekler onlardan etkilenip ölmeye devam edyor ilaçları el değmicek yerlere sıkın ve sonra silmeyin ilaçı ....bi tane böçek bile kalmıyor ....adı eco jel ...netten bulabilirsinizz....

saolaın şimdilik gözükmüyolar denicem bidaha görürsem.gittim kendime ilaç aldım eczaneden huylandım kaşınıyorum kollarımı yara etmişim.hamamböceği görüp gidip yara kremi alan bi benim heralde.

kızlar sakın terlikle falan öldürmeyin bu hayvanları yumurtaları saçılıyormuş etrafa ve onlar yeniden canlanıyormuş diye duyduım ezmemek lazı ya raid gibi yada komple ilaçlama gibi yöntemlere basvurun
offff şimdide bizde cıktı aksam allaım cok tıksınıyorum ve korkuyorum ya: (((

Back
X