- Konu Sahibi boyrazemine
-
kenwood blender setini kullanıyorum memnunum :) küçük ev aletlerinde kenwood'u seviyorum :))
arçelik blender setini kullanıyorum memnunum canım tavsiye ederim
bosh aldım ben gecen sene. Plastık dıye erır demıstım ama hıcbıse olmadı tas gıbı. Alırken blender ın dugmesıne dıkkat et bence tepede olunca kullanımı acaıp zor. Bı de ağır olmasın. Cubuk kısmı celık olursa da 10 numara olur sanırım
kenwood hb 891 kmix el blender seti evet tam olarak bu :)) uzunca bir zamandır da kullanıyorum dayanıklı da hani, hem rengi güzel kırmızı :))
modeli ne ? Düğme için verdiğin fikir için ayrıca teşekkürler ? Doğrama özelliği nasıl ?
hemen bakıyorum teşekkürler :)
model numarası yok yanı daha doğrusu ben dıkkat etmedım. Zaten pek secenek yok sadece tamamı kalın plastık. Doğrayıcısından da memnunum ama pek kullanmıyorum. Ornegın havuc falan rende gıbı olmuyor ya da kuru soğan yemeklık dogranınca bı degısık oluyor ben de bıraktım duruyor bı kosede
rica ederim inşallah yardımcı olur sana ve minik bebişine :)
inşallah :) o kadar marka ve model var ki aradığımın ne olduğunu bile şaşırttırıyo :d
arçelik blender setini kullanıyorum memnunum canım tavsiye ederim
aynen canım ben de arçelik blender setini kullanıyorum.çok memnunum.fiyatı 100 tl gibi bişeydi.
rendeleme ve dilimleme aparatı var.havuçlarımıelde rendelemem,bişeyler dilimleyeceksem pratik olsun diye dilimleme aparatını kullanırım.doğrayıcısı,çırpıcısı ve blender da var.çok fonksiyonlu.
tavsiye ederim
modelini de yazabilirsen sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?