Elektrikli Mutfak Aletleri Mutfakta pratik hanımlar yardımınıza ihtiyacım varrrr !!!!

boyrazemine

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
39
0
16
İçel Mersin
Bir blender seti almak istiyorum fakat internette baktıkça kafam karıştı yardım edin.. Kim ne marka kullanıyo memnun mu yoksa şikayeti ne aldığım üründen pişman olmak istemiyorum yorumları bekliyorummm :)

Cevap verdiğin için teşekkürler öncelikle modeli ne ? Bebek bekliyoruz hayırlısıyla istiyorum ki onun yemeğe geçtiği dönemlerde doğrama ve yaptığım çorbaları çırpma özelliği iyi olsun.. :)

bosh aldım ben gecen sene. plastık dıye erır demıstım ama hıcbıse olmadı tas gıbı. alırken blender ın dugmesıne dıkkat et bence tepede olunca kullanımı acaıp zor. bı de ağır olmasın. cubuk kısmı celık olursa da 10 numara olur sanırım

Rica ederim :) Kenwood HB 891 Kmix El Blender Seti evet tam olarak bu :)) uzunca bir zamandır da kullanıyorum dayanıklı da hani, hem rengi güzel kırmızı :))

Son düzenleme:

modeli ne ? Düğme için verdiğin fikir için ayrıca teşekkürler ? Doğrama özelliği nasıl ?

modeli ne ? Düğme için verdiğin fikir için ayrıca teşekkürler ? Doğrama özelliği nasıl ?

model numarası yok yanı daha doğrusu ben dıkkat etmedım. zaten pek secenek yok sadece tamamı kalın plastık. doğrayıcısından da memnunum ama pek kullanmıyorum. ornegın havuc falan rende gıbı olmuyor ya da kuru soğan yemeklık dogranınca bı degısık oluyor ben de bıraktım duruyor bı kosede

soğan benim en büyük derdim elde hiç doğrayamam o yüzden doğrayıcısı çok önemli

arçelik blender setini kullanıyorum memnunum canım tavsiye ederim

aynen canım ben de arçelik blender setini kullanıyorum.çok memnunum.fiyatı 100 tl gibi bişeydi.
rendeleme ve dilimleme aparatı var.havuçlarımıelde rendelemem,bişeyler dilimleyeceksem pratik olsun diye dilimleme aparatını kullanırım.doğrayıcısı,çırpıcısı ve blender da var.çok fonksiyonlu.
tavsiye ederim

ben braun multiquik kullanıyorum 7 senedir.çok memnunum pratikliği doğraması temizliği herşeyi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…