Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 4 kasım 2010da Malatya Turgut özal tıp Merkezinde dr Bilge Türk BİLEN'e ameliyat oldum
burnumda deviasyondan dolayı nefes alamıyordum, ve çok sık sinüzit oluyordum
çok şükür nefes alabiliyorum artık
nefes almak süpermiş:))
eski ve yeni burnumu albümlerimden görebilirsiniz, herkese açık albümler
yalnız resimler internet ortamında bulunmasın diye, bazen karalama yaptım
Bilge beyden talebim yan profilden kalkık, önden ise kalkık durmayan, bir burundu,
petek dinçöz burnundan yani:))
maşallah![]()
çok memnunum, tam istediğim gibi bir burna kavuştum bu memnuniyetimi herkese bildirmeyi, doktorumuza vefa borcu olarak görüyorum
Bilge bey çok mütevazi, sabırlı, insancıl, hastaların taleplerini dikkate alan, bambaşka bir doktor, müthiş bir yetenek![]()
Arkadaşlar 4 kasım 2010da Malatya Turgut özal tıp Merkezinde dr Bilge Türk BİLEN'e ameliyat oldum
burnumda deviasyondan dolayı nefes alamıyordum, ve çok sık sinüzit oluyordum
çok şükür nefes alabiliyorum artık
nefes almak süpermiş:))
eski ve yeni burnumu albümlerimden görebilirsiniz, herkese açık albümler
yalnız resimler internet ortamında bulunmasın diye, bazen karalama yaptım
Bilge beyden talebim yan profilden kalkık, önden ise kalkık durmayan, bir burundu,
petek dinçöz burnundan yani:))
maşallah![]()
çok memnunum, tam istediğim gibi bir burna kavuştum bu memnuniyetimi herkese bildirmeyi, doktorumuza vefa borcu olarak görüyorum
Bilge bey çok mütevazi, sabırlı, insancıl, hastaların taleplerini dikkate alan, bambaşka bir doktor, müthiş bir yetenek![]()
Çok güzel olmuş... İlk zamanlar orantısızlık varmıydı bu dört aydır hiç sorun yaşadınızmı mesela ilk iki ayı merak ediyorum lütfen yardım.
Herşeyden evvel çok güzel olmuş burnun güle güle kullan canım.
Ama böyle giderse Bilge beyin ilerde baya bi başı ağrıyacak :) SSK deviasyonu karşılar da rinoplastiyi karşılamaz. Olan bir şeyi olmadı göstermek ne kadar doğru...
slm canım nasılsın
Canım, kanunsuz bir iş yokki ortada, sağlık sorunu olanların deviasyon ameliyatını yapıyor devletten onun parasını alıyor tek,
rhinoplasti ise Bilge beyin insiyatifinde, onun ihsanı olan bir durum,
Bu şuna benziyor, bakkala gittik para verip bir şey satın aldık, ve bakkal bir gofret koydu poşedimize bu da benden olsun dedi, :)
Yani sorun çıkacak bir durum yok:)