müthiş heyecan ilk sütüm geldi:))

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
kızlar 27 haftamıza giriyoruz ve göğsümde kabuklanma var .
ve dün akşam birde ne göreyim sütyenimde süt lekeleri böle damla damla mutluluktan havalara uçtum hemen eşime gösterdim:)yuppi çok heyecanlıydık
ama bu kabuklanmaya bi çözüm bulmalı ne yapmalıyım sizde böle oldumu ????

canım o sut degıldır sarı sıvıdır dua et sut olmasın cunku bebegını kucagına aldıktan sonra ılk emzırme cabalarında sutten once gelen sarı sıvı cok onemlıymıs yanı bebegımızın mutlaka o sarı sıvıyı alması gerekıyor bılemıyorum ama 3 gebelık gecırdım bu 4 uncu gebelıkte sut gelmesını yasamadım hıcc

geçen hafta cumartesi günüde benden bir damla geldi ama ben korkmuştum :)
fakat normalmiş.o gelen süt değil ağız :)
bi kaç damla geliyor sonra duruyor diye biliyorum.göğsünden süt gelsin diye sıkıyım deme
erken doğuma neden oluyormuş hele ki 7 ay sonrasında.

benimde geçen hafta göğsümden bir sıvı geldi. araştırdım netten süt kanalları şuanda o sıvıyla doluymuş. yani süt değil. ama dr uma danıştım keisnlikle göğüslerini sıkma sıvıyı çıkarmaya çalışma erken doğuma neden olabilir dedi. o yüzden arkadaşım sende elleme normal yani sıvıgelebilir

evet kızlar bende zaten hemen doktoruma açıp sormuştum çok normal dedi demekki süt kanalların açılıyor dedi birde dediğiniz gibi sakın sıkma dedi göğüs ucum çatlamasın diyede bir krem ismi verdi emzirdiğinde de kullana bilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…